Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blueloafers Napisano 27 Sierpień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2015 Marynarka: Sevilla od Suitsupply Koszula: MTM od Luxire Krawat: Drukowany jedwab od Viola Milano Poszetka: Shibumi Berlin Przypinka: Alice Made This 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 27 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2015 Knit 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. qvist Napisano 27 Sierpień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2015 Garnitur: MTM Lazio, super 110 od Suitsupply Koszula: z Purple Line od Suitsupply Mucha: Poszetka.com Poszetka: chyba od Charles Tyrwhitt Buty: Meermin 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 28 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2015 Rewelacja. Elegancja w najlepszym wydaniu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 28 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2015 Dziś duże ochłodzenie... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torunianin Napisano 28 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2015 Dwurzędówka 50/50 len/wełna bez podszewki, Circle of Gentleman. Krawat shantung SuitSupply. Poszetka http://eleganckipan.com.pl/poszetki/1627-elegancka-zolta-poszetka-w-4-wzory-z-granatowa-obwodka.html# Bardzo ładnie leży marynarka. Właściwie leży lepiej niż niektóre marynarki na zdjęciach modeli na stronie. Poprawiałeś ją u krawca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 29 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2015 CMDS w trakcie przeprawy promem w Świnoujściu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. damiance Napisano 29 Sierpień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2015 i ja wczoraj spróbowałem selfie ... spodnie i buty nie zmieściły się na jednym zdjęciu, są w tutaj 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Verbov Napisano 29 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2015 @torunianin Dzięki, marynarka prosto z wieszaka, 0 ingerencji. Prawdziwy fart ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 29 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2015 Fajny krawat damiance. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateusz3M Napisano 30 Sierpień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2015 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 31 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2015 Nie widać jak z długościa rekawów, ale i tak (jak to mawiają młodzi) na duzym propsie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz3M Napisano 31 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2015 Haha, obiło mi się takie stwierdzenie o uszy:D Spokojnie, rękawy maja właściwą długość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 31 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2015 Zwróć proszę uwagę na długość nogawek, przy tej szerokości, jak już chcesz być en vogue to może powinny być krótsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz3M Napisano 31 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2015 Wlasnie wydawało mi sie, ze sa odpowiedniej długości. Nogawka ma szer. ~19cm i nie sa to moje najwęższe spodnie, dlatego tez wiecej ich nie skracalem. Moze to zdjecie, a moze powinny byc krotsze, następnym razem zwrócę na to większa uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 31 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2015 Wlasnie wydawało mi sie, ze sa odpowiedniej długości. Nogawka ma szer. ~19cm i nie sa to moje najwęższe spodnie, dlatego tez wiecej ich nie skracalem. Moze to zdjecie, a moze powinny byc krotsze, następnym razem zwrócę na to większa uwagę. Jest ok, sam noszę taką długości przy 19 cm, patrząc na zdjęcie miałem wrażenie, że 17cm.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 31 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2015 To pewnie dlatego, że Kolega jest sporo wyższy od Ciebie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 31 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2015 Fajny krawat damiance. niewiele widać na tym zdjęciu, jak znajdę wolną chwile to zdjęcia samego krawata zrobię. Plus wiąże się z nim ciekawa historia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz3M Napisano 5 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2015 Przedwczorajszy wieczór 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Shenkt Napisano 6 Wrzesień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2015 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 6 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2015 @Shenkt - marynarka to SS z zeszłorocznej kolekcji? Całość wygląda bardzo dobrze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 6 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2015 no może za wyjątkiem opinających spodni... tu chyba granica została ciut przekroczona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 6 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2015 no może za wyjątkiem opinającymi spodni... tu chyba granica została ciut przekroczona zgadzam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shenkt Napisano 6 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2015 Panowie, wszystko jest lekko na granicy opinania, bo mam teraz okres w którym błyskawicznie wyrastam z ubrań (pierwsze kilka miesięcy treningu na siłowni połączonego z odpowiednią dietą zawsze skutkuje szybkimi przyrostami obwodów). Możecie wierzyć lub nie ale 3 tygodnie wcześniej,kiedy pierwszy raz miałem na sobie ten zestaw nic się nie opinało. Marynarka to nabytek z tegorocznego outletu SS - perfekcyjnie leżała od razu po zakupie, teraz - kiedy mam ją na sobie raptem drugi raz, jest już troszkę za ciasna w okolicach bicepsa i klatki. Z tego względu niestety będę musiał ją sprzedać (szczególnie ,że jest praktycznie nowa), być może niedługo pojawi się odpowiedni wątek w dziale Oddam – Kupię - Sprzedam. No i dzięki za dobre słowo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 6 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2015 Szantung z Katowic 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi