constantin Napisano 10 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2015 10.05.15 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. maciato Napisano 10 Maj 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2015 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sernik Napisano 11 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2015 do usunięcia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 11 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2015 Zestaw na jutrzejsze wesele koleżanki. Bardzo ładny zestaw. Czy to jest "normalna" marynarka? Ciężko dostrzec kieszenie i guziki wydają się być dość blisko siebie. A może to tylko kwestia zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 11 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2015 @Aron - na "normalną" nie wygląda - szczególnie z uwagi na poprzeczny szew, ale mam wrażenie (sądząc po zdjęciu), że jest dość krótka jak na np. żakiet (dodatkowo zapięcie na dwa guziki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. skr Napisano 11 Maj 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2015 Pierwszy post w tym temacie i mam nadzieję, że będzie więcej powodów, aby coś tutaj od siebie dorzucić. Cały pierwszy tydzień matur wyglądał tak: Dziś ostatni egzamin z fizyki, więc trochę luźniej: 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 11 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 11 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2015 Skr, oba zestawy na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 11 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2015 poszetka.com, super krawat. Czy to Waszej produkcji? Nie ma go w ofercie Waszego sklepu. pozdr. tak, to nasz krawat - http://www.poszetka.com/pol_m_KRAWATY-193.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 11 Maj 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2015 Chropowatości cd ... 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skr Napisano 11 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2015 Skr, oba zestawy na plus. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 12 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2015 Mam nadzieję, że również matura będzie na plus Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 12 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2015 Dzisiaj jestem dosc zadowolony z wezla 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 12 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2015 Świetny krawat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 12 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2015 Świetny krawat! Dziekuje, faktycznie, jest to jeden z moich ulubionych. Oprocz tego naprawde wyglada znakomicie na zywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 12 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2015 Mikołaj - znów najlepszy węzeł !Wracając do tematu, co mam dziś na sobie ? Jesień !Jak zobaczyłem ten krawat nie było innej opcji 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vince Napisano 12 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2015 Ja dobrałem krawat pod kolor ściany w miejscu, w którym się zatrzymałem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 12 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2015 Świetny krawat, co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 12 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2015 @kamil Embassy of Elegance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. constantin Napisano 13 Maj 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2015 13.05.15 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 13 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2015 super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dulstein Napisano 13 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2015 @constantin bardzo fajny zestaw, skąd marynarka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Papiernik Napisano 13 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2015 To nie jest przypadkiem SuSu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michael006 Napisano 14 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2015 Dzień wyborów Jakiej firmy są wiedenki z tego zestawu? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agerak Napisano 14 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2015 A tu zestaw oficjalny targowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi