Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Breslauer Napisano 19 Marzec 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2015 Wczoraj - przerwa na dostawę cukru Edycja: ocenzurowałem fotkę, żeby bohaterowie drugiego planu nie poczuli się niekomfortowo. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 19 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2015 Breslauer,zestaw mi się podoba.Wszystko ładnie dopasowane,dawka kalorii też pod kontrolą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orphan Napisano 19 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2015 @Breslauer Mam ten sam knit! Świetny zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 19 Marzec 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2015 Dziś oliwkowy dzień - krawat z grenadyny garza grossa - poszetka lniana - marynarka Massimo. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 19 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2015 A z brodą nadal Joanna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micappo Napisano 19 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2015 Wczoraj - przerwa na dostawę cukru Kafka? Skąd koszula jeśli można wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 20 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2015 Wczoraj. Z racji pięknej pogody dwurzędówka- len z bawełną. Zastanawiam się tylko czy między poszetką, a krawatem nie ma zbyt dużego kontrastu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtas Napisano 20 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2015 Moim zdaniem mógłby być nawet większy kontrast. Bardzo fajny zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 20 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2015 Kafka? Skąd koszula jeśli można wiedzieć? Koszula to McNeal - marka własna Peek&Cloppenburg. Taki całkiem przyzwoity budżetowy produkt, nieźle się prasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 20 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2015 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 20 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2015 Mimo ze troche pochmurnie to po poludniu ma byc slonce - dlatego dzisiaj lekko wiosennie: miekki kolnierzyk, szantung w grenadynie, poszetka len i marynarka half-lined 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 20 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2015 Friday I'm ... Blue - krawat grenadyna garza grossa - poszetka lniana - marynarka bawełniana Massimo Dutti 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 20 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2015 Bardzo ładne zestawienia powyżej A ja dziś mam na sobie takie tom______i 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 20 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2015 Wczoraj. Z racji pięknej pogody dwurzędówka- len z bawełną. Zastanawiam się tylko czy między poszetką, a krawatem nie ma zbyt dużego kontrastu? Mi zestaw się podoba. Jeśli pytasz o poszetkę, to osobiście polecałbym inną, bardziej wyrazistą kolorystycznie i większe wzory. Ta na zdjęciu, zlewa się z marynarką ze względu na kolorystykę i z podobny, drobny wzór. Widziałbym coś z akcentami pomarańczowymi (ze względu na krawat) oraz niebieskimi/granatowymi (ze względu na koszulę). Np: http://www.thetiebar.com/product/PP438 lub przy odpowiednim złożeniu taka: http://www.thetiebar.com/product/PP954 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 20 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2015 Mi zestaw się podoba. Jeśli pytasz o poszetkę, to osobiście polecałbym inną, bardziej wyrazistą kolorystycznie i większe wzory. Ta na zdjęciu, zlewa się z marynarką ze względu na kolorystykę i z podobny, drobny wzór. Widziałbym coś z akcentami pomarańczowymi (ze względu na krawat) oraz niebieskimi/granatowymi (ze względu na koszulę). Np: http://www.thetiebar.com/product/PP438 lub przy odpowiednim złożeniu taka: http://www.thetiebar.com/product/PP954 Dzięki za linki. Ta pierwsza wygląda interesująco. Co prawda zdjęcie nieco przekłamuje, ponieważ punkty na poszetce nie są szare, a niebieskie (pasują do niebieskich kwiatków na krawacie i do koszuli), ale wzorem rzeczywiście zlewa się nieco z marynarką. Załączam zdjęcie, które lepiej oddaje kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 20 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2015 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michasacuer Napisano 20 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2015 Urodzinowo. Dzisiaj w rotacji byłą jeszcze biała poszetka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 20 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2015 Znowu ja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Styleman Napisano 20 Marzec 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2015 Elegancko na rowerze 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bażant Napisano 20 Marzec 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2015 Jestem ciekaw, czy ktoś już popełnił samobójstwo przez nędzne oświetlenie psujące każde zdjęcie… Ja jestem bliski. Mucha: grenadyna szantung, granatowa w białe grochy - poszetka.com oczywiście Koszula: Profuomo Sky Blue w błękitne ząbki Marynarka: brązowa, sztruksowa ESPRIT Poszetka: Bawełniana w błękitne prążki Spodnie: SuSu „Boston Blue” Buty: Meermin Linea Maestro Rękawiczki: Pekari koniakiem pijane 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 21 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2015 Klasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 21 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2015 Wreszcie trochę słońca, więc pogoda by zdjąć płaszcz, a założyć tweed 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 21 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2015 Klasa! Wybitny można by rzec sartorialny zestaw a la "Szarmant" sprzed kilku lat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 21 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2015 To list gończy ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giacco Napisano 21 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2015 Koszula to McNeal - marka własna Peek&Cloppenburg. Taki całkiem przyzwoity budżetowy produkt, nieźle się prasuje Oj tam, oj tam! Znam bardziej budżetowe produkty. McNeal w swojej cenie jest bardzo dobrym wręcz brandem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi