Remy Napisano 27 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2015 Mi się bardzo podobają brązowe krawaty... Duży plus za ten zestaw 4inHand ! Wysłane z Tapatalk przez A1457 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 28 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2015 Koszula to Emanuel Berg Bardzo dziękuję za informację i raz jeszcze gratuluję udanego zestawu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonsieurPreiss Napisano 28 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2015 Koszula Van Laack, marynarka Tarasenko Tailoring z Gdyni, krawat Alto, poszetka H&M. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil_D Napisano 28 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2015 Koszula Van Laack, marynarka Tarasenko Tailoring z Gdyni, krawat Alto, poszetka H&M. Choć to nietaktowne, to najpiękniejsze jest współgranie poszetki z deseniem marynarki. Nie spodziewałem się, że taka śliwka może dobrze komponować się z brązem/beżem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blueloafers Napisano 28 Styczeń 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2015 Bardzo mi sie podoba dobor kolorow i tekstur. Milo na takie zestawienia patrzec Sam krawat, a szczegolnie wezel moze nie sa najbardziej w moim typie ale to moja opinia tylko. Reszta swietna Nie wiem czy ten look powinien byc w casualowej czesci forum, ale zamieszcze tu (prosto z telefonu). Niech admin zdecyduje 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 28 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2015 Koszula Van Laack, marynarka Tarasenko Tailoring z Gdyni, krawat Alto, poszetka H&M. Ze względu na grochy proponuję rozważenie wzięcia udziału z tym (lub innym) udanym zestawem w drugiej zabawie forumowej: https://forum.butwbutonierce.pl/topic/3315-pokaż-swój-strój-druga-zabawa-forumowa/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 28 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2015 Witam Czy nie za dużo kratek? Wysłane z iPhone 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 28 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2015 Może nie za dużo, ale któraś na pewno jest za duża. Jak już łączyć wzory, to najlepiej jeden w większej, a drugi w mniejszej skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonsieurPreiss Napisano 29 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2015 Marynarka Tarasenko Tailoring z Gdyni, koszula Emanuel Berg, krawat Ralph Lauren 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 29 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2015 Bardzo mi sie podoba dobor kolorow i tekstur. Milo na takie zestawienia patrzec Sam krawat, a szczegolnie wezel moze nie sa najbardziej w moim typie ale to moja opinia tylko. Reszta swietna Nie wiem czy ten look powinien byc w casualowej czesci forum, ale zamieszcze tu (prosto z telefonu). Niech admin zdecyduje świetny zestaw. Szukam takiego odcienia jeansu na koszulę od jakiegoś czasu. Podpowiedz proszę jaki to kod bo nie mogę znaleźć na stronie luxire. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 29 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2015 @blueloafers Ciekawa marynarka, fajny krawat i koszula dopełniająca całości. Wysłane z Tapatalk przez A1457 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 29 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2015 Na trzecim planie marynarka od Gest Mody z materiału Lesser 13oz, granatowa jodełka. Na drugim planie lniana koszula DaVinci. A na pierwszym planie grenadynowy 5-fold bez podszewki z rolowanymi brzegami, marki Zaczkiewicz Krawat bardzo dobrze się wiąże, łezka tworzy się i utrzymuje się bez problemów. Za wcześnie, by mówić o trwałości, ale po kilku użyciach stwierdzam, że na razie jestem bardzo zadowolony z tego nabytku. Krawat (made in Italy) jest porównywalny z podobnymi wyrobami Sama Hobera, który pozostaje dla mnie punktem odniesienia jeśli chodzi o krawaty grenadynowe. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shenkt Napisano 29 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2015 Szelki z boxcloth i nowa dyplomatka Szelki klasa, ale chesterfield wygląda dosyć dziwnie za sprawą tych dwóch wysoko i blisko siebie umiejscowionych guzików. Klapy też jak dla mnie zbyt wysoko. Reszta zestawów również świetna, tak trzymać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 30 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2015 e, łezka tworzy się i utrzymuje się bez problemów. Za wcześnie, by mówić o trwałości, ale po kilku użyciach stwierdzam, że na razie jestem bardzo zadowolony z tego nabytku. Krawat (made in Italy) jest porównywalny z podobnymi wyrobami Sama Hobera, który pozostaje dla mnie punktem odniesienia jeśli chodzi o krawaty grenadynowe. Sam Hober Sam to Samantha. Też się kiedyś na to złapałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 30 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2015 No co ty! Zawsze wyobrażałem sobie Sama jako faceta koło 60 z siwą brodą (taki Hemingway z najbardziej znanych zdjęć tylko z krótszymi włosami) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 30 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2015 https://www.samhober.com/aboutus.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 30 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2015 świetny zestaw. Szukam takiego odcienia jeansu na koszulę od jakiegoś czasu. Podpowiedz proszę jaki to kod bo nie mogę znaleźć na stronie luxire. Tutaj link do konkretnej tkaniny: http://luxire.com/products/navy-denim-chambray . Post gdzie znajdziesz wiecej informacji na temat koszuli: http://blueloafers.com/outfits/denim-shirt/ . Tam tez info na temat kolnierzyka. Koszula z tej tkaniny kosztuje tylko £52 wiec na pewno zamowie jeszcze jedna w tym samym odcieniu. Zauwazylem ze nosze ja bardzo czesto, a dobrze wpasowala sie w moj styl. Jedyne czego bym sobie zyczyl w ofercie Luxire to lzejsza odmiana podobnej tkaniny - taka wersja letnia. Sprobuje ich o to podpytac @blueloafers Ciekawa marynarka, fajny krawat i koszula dopełniająca całości. Wysłane z Tapatalk przez A1457 Dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 30 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2015 No co ty! Zawsze wyobrażałem sobie Sama jako faceta koło 60 z siwą brodą (taki Hemingway z najbardziej znanych zdjęć tylko z krótszymi włosami) Też tak myślałem! Tylko że ciut młodszy i na wakacjach z bratankiem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kyle Napisano 31 Styczeń 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2015 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mipo Napisano 31 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2015 krawat od herringa? <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 31 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2015 Dziś 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 31 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2015 Tutaj link do konkretnej tkaniny: http://luxire.com/products/navy-denim-chambray . Post gdzie znajdziesz wiecej informacji na temat koszuli: http://blueloafers.com/outfits/denim-shirt/ . Tam tez info na temat kolnierzyka. Koszula z tej tkaniny kosztuje tylko £52 wiec na pewno zamowie jeszcze jedna w tym samym odcieniu. Zauwazylem ze nosze ja bardzo czesto, a dobrze wpasowala sie w moj styl. Jedyne czego bym sobie zyczyl w ofercie Luxire to lzejsza odmiana podobnej tkaniny - taka wersja letnia. Sprobuje ich o to podpytam. Niestety Twój blog nijak mi sie nie ładuje. Zarówno na iPadzie na safari ani na stacjonarnym PC na Firefoxie. Co do stylu i jeansowych koszul, to też mam jedną od MD i niemal wyłącznie w niej chodzę. Łatwa w dopasowaniu dzięki kolorowi a jednocześnie nieformalność jeansu pozwala też ładnie operować w obie strony formalności. Letnią też 1,5 roku temu próbowałem zakupić z MD ale nie udało sie na wyprzedaży. Jak będziesz wiedział o jeansie letnim to pamiętaj o mnie proszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 1 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 1 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2015 krawat od herringa? <3 Jeżeli to było do mnie, to nie, krawat jest z thetiebar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 1 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2015 Dziś Zupełnie mi tu nie gra ten patent do zapinana kołnierza. Homburg i kalosze nie grają w jednej lidze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi