constantin Napisano 27 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2014 w 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 27 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2014 Bardzo mi się podoba ale ten kołnierzyk to bym przypiął 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 27 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2014 Bardzo mi się podoba ale ten kołnierzyk to bym przypiął Przy większych kołnierzykach podoba mi się niezapięty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 27 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2014 jeden z moich ulubionych zestawów do pracy 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 27 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2014 Co to za krawat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulo99 Napisano 28 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2014 Witam, probuję w miarę moich skoromnych możliwości przyzwoicie się ubierac. Jak ocenilibyście moje ubranie z chrzcin mojego synka? Zdjęcie niestety nie jest najlepsze. Garnitur to Hugo Boss, koszula Christian Berg, kupione na Ebay`u. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 28 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2014 Dobrze, tak trzymać i dalej eksperymentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 28 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2014 Tło dobrałeś idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 28 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2014 Nie widać za wiele, ale to co widać wygląda dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Matty Napisano 28 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2014 ostrożnie ale bardzo poprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 28 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2014 Co to za krawat? Z the Tie Bar, chyba taki: http://www.thetiebar.com/product/17039 chociaż kupowałem ładnych kilka lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 28 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2014 no to jeszcze jeden zestaw biurowy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 28 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2014 Gdzie można nabyć koszulę z takim kołnierzem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 28 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2014 Bywają w TML oraz Savile Row Co, u nas Próchnik takie miał we współpracy z Szarmantem, ewentualnie MTM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lathlaer Napisano 29 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2014 http://e-berg.pl/kolekcja-meska/koszule-luxury-tailored-fit/d-picadilly-5-43827.html Berg ma w standardzie taki wzór, jeśli wydatek 460 zł to ok (choć szczerze mówiąc nie widziałem tanich koszul z kołnierzem Picadilly). Jeśli chcesz inny wzór (np. całe białe), to pewnie Ci zrobią w ramach MTM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 29 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2014 Berg ma w standardzie taki wzór, jeśli wydatek 460 zł to ok (choć szczerze mówiąc nie widziałem tanich koszul z kołnierzem Picadilly). Jeżeli chodzi o inne niż białe to na Zalando jest koszula brandowana (bo trudno powiedzieć, że produkcji) Pierre Cardin za 119 zł, do tego kołnierzyk ma zaokrąglony, a nie w szpic, co o ile dobrze kojarzę jest rozwiązaniem bardziej, hmm, klasycznym czy poprawnym (nie potrafię przytoczyć źródła). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 29 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2014 Gdzie można nabyć koszulę z takim kołnierzem?Wbij 'tab collar' u koszularzy i np. tu http://savilerowco.com/catalogsearch/result/?q=tab znajdziesz coś.Edit: a jak ma być ze 'sztangielką' to pin collar. http://savilerowco.com/catalogsearch/result/?q=pin Choć moim zdaniem do takiej szpilki kołnierz powinien mieć zaokrąglone końce http://www.pincollarshirts.co.uk/collections/pin-collar-shirts Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 29 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2014 A próbował ktoś przerobić zwykłą koszulę z miękkim kołnierzykiem na tab collar? Swoją drogą to tylko zrobienie dwóch dziurek i znalezienie sztangielki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 29 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2014 'dziurki' to nie problem, ale estetyczne obrobienie ich - już tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 29 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2014 .... i znalezienie sztangielki. Ciekawe określenie może się przyjmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janek@ Napisano 31 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2014 Gdyby skarpetki były niebieskie, byłoby super! Ale z szarymi też jest nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 31 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2014 jeden z moich ulubionych zestawów do pracy Moja ulubiona Eterna KonTiki FH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HEMI Napisano 31 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2014 Kyle dobrze do biura. Ale zdjęcie nr1 mógłbyś zrobić lepsze, bo niewygląda tak atrakcyjnie jak szczegóły na zdjęciach następnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 31 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2014 Prywatny, profesjonalny fotograf Kyle'a nawalił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 1 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2014 Moim zdaniem lepiej wyglądałyby skarpetki w innym kolorze, ostatecznie w kolorze garnituru. Lubię kiedy brązowe buty wyraźnie odcinają się od reszty stroju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi