Rascone Napisano 2 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2014 @paparazzo czy mógłbyś napisać coś więcej o marynarce - producent/model? Bardzo mi się spodobała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 2 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2014 A to już musi Paparazzo potwierdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 2 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2014 @Paparazzo- co to za uroczy krawat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czartoryski Napisano 2 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2014 @Paparazzo- co to za uroczy krawat? Mysle, ze to poszetka, a nie krawat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 2 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2014 @Czartoryski- masz rację... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan Napisano 2 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2014 Paparazzo, możesz wrzucić bardziej widoczne zdjęcie zegarka i napisać coś więcej o pasku do niego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 2 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2014 Zegarek to limitowany Glycine Combat Sub (wersja dla Forum KMZiZ). Pasek ręcznie szyty wg moich wytycznych przez forumowego kolegę Filipa (eye-lip). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carvalho Napisano 2 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2014 A klamra od Staruszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacDermot Napisano 3 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2014 Z lekkim niepokojem rzucam na pożarcie mój bardzo budżetowy zestaw z wczoraj. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 3 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2014 Ładnie, aczkolwiek postawiłbym na brązową marynarkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 4 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2014 Myślę, że wątek skorzystałby gdyby osoby robiące sobie zdjęcia "z ręki" robiły by je przed lustrem. MacDermont, zestaw na plus. Sweter wydaje mi się zbędny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 5 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2014 Myślę, że wątek skorzystałby gdyby osoby robiące sobie zdjęcia "z ręki" robiły by je przed lustrem. I za chwilę zacznie się pod-wątek o tym jakich preparatów używamy do odtłuszczania i czyszczenia luster/szyb. Zamiast proponowania lustra rozsądniejsze jest zaproponowanie samowyzwalacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 6 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2014 0 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 6 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2014 Jak na mój gust za ciemna koszula i poszetka trochę z innej bajki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 7 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2014 07 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beere Napisano 7 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2014 @constantin Krawat ma klasyczne zakończenie, czy może "ścięte"? @faber Jak poszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 7 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2014 @constantin Krawat ma klasyczne zakończenie, czy może "ścięte"? @faber Jak poszło? Krawat ma klasyczne trójkątne zakończenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 9 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2014 09. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 10 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2014 Co miałem w ostatni wtorek na sobie. 7.30, pogodnie, ostre słońce prosto w oczy, stąd słoneczny wyraz twarzy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 11 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2014 N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 11 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2014 Myślę, że z białą lub błękitną koszulą byłoby o wiele lepiej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 11 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2014 Myślę, że z białą lub błękitną koszulą byłoby o wiele lepiej. Tak,...problem w tym, że o koszule tu "szło":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 11 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2014 Zdaję sobie sprawę, że zabieg celowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 14 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2014 Po pracy czas na balkon. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 14 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2014 Nowe spinki.. Ciekawe buty i krawat. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi