Jacho Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 Buty są z totalnie innej bajki niż reszta. Ale Twoim zdaniem nie pasują do zestawu, czy nie pasują w ogóle do niczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 Na pewno nie pasują do formalnego zestawu który zaprezentowałeś. Co innego tweedy, flanele itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacho Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 Na pewno nie pasują do formalnego zestawu który zaprezentowałeś. Co innego tweedy, flanele itp. OK. Dzięki! Dotąd raczej traktowałem je jako buty do zestawów koordynowanych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 m 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 mały piątkowy eksperyment:) Ten eksperyment nazwałbym dużym 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek2011 Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 Ciekawa zabawa optyczna. Patrząc pod pewnym kątem paski na krawacie wydają się przesuwać w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 Bardzo mi się ten eksperyment podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 mały piątkowy eksperyment:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 Tak wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 Przyznam szczerze, dostałem oczopląsu. Pewnie z przepracowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Olgierd Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 Nietuzinkowe, niebanalne, wymagające odwagi i wyobraźni, nie dla każdego. Trochę jak free jazz -- jeśli bierze się zań dyletant, otrzymujemy kichę. Jeśli grać go będzie wytrawny muzyk, nawet pozornie nieskładna plątanina dźwięków okazuje się mieć jakąś myśl. Osobiście kojarzy z czymś M.C. Eschera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 Norbert, po bandzie Co do płaszcza, skoro dyskutujemy o gustach: - ad meritum - ja bym wydłużył za kolano - ad speculum - wypadałoby umyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torunianin Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 Bardzo ładna marynarka, zresztą chyba już to mówiłem. Ale zestaw nie do końca mi się podoba, jednolita koszula wyglądałaby chyba lepiej. Albo taka w zieloną kratkę. Mi się podoba ta koszula. Może ew. inny krawat. Ale zielona kratka do tej marynarki wyglądałaby dużo bardziej banalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 Myślę, że byłoby bardziej spójnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 24 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2014 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Olgierd Napisano 24 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2014 Wiem, pointylizm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 24 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2014 Wiem, pointylizm. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniaczek Napisano 25 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2014 Kwiaty + te paski w moich oczach się gryzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgryziak Napisano 25 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2014 Nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pafcio0 Napisano 25 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2014 Spacer, niepozowane 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 25 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2014 Co to za kolo przypałętał się do tego wspaniałego owczarka niemieckiego? Spacer, niepozowane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 25 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2014 Denior, dlaczego? Bo lepiej to wyglada. Jesli nie mam zadnej 'ozdoby' pod szyją typu krawat, mucha to lepiej wyglada koszula rozpieta na jeden guzik - tworzaca kształt V. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 26 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2014 M 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IG_R Napisano 26 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2014 Miłego dnia:) Czy można zapytać o szczegóły dotyczące krawata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 26 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2014 Czy można zapytać o szczegóły dotyczące krawata? Altea, 55 jedwab 45 bawełna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi