robin Napisano 9 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2013 Niestety nie wiem. Kupiłem go dawno temu w USA. Marka to Tommy Hilfiger. Dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baker Napisano 9 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2013 Panie Tomaszu (4inHand) - czy tego rodzaju akcesoria jak spinki do kołnierzyka będą dostępne w Pańskim sklepie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 9 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2013 Panie Tomaszu (4inHand) - czy tego rodzaju akcesoria jak spinki do kołnierzyka będą dostępne w Pańskim sklepie?Chciałbym Natomiast co do spinki, to najpierw trzeba zatroszczyć się o koszulę z odpowiednio długim wyłogiem i ostrym kątem rozwarcia kołnierzyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baker Napisano 9 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2013 OK, dziękuję za odpowiedź. Tak czy owak muszę się wybrać do Pana showroomu. Zdaje się, że ostatnio na targach w Poznaniu tego samego dnia odwiedziliśmy stoisko Multirenowacji i obaj usłyszeliśmy ciekawą informację odnośnie planów na przyszłość partnerów Stowarzyszenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziubdziub Napisano 9 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2013 Co to? To jest, zdaje się, materiałowa przypinka do butonierki wyobrażająca kwiat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goblinn Napisano 9 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2013 To jest, zdaje się, materiałowa przypinka do butonierki wyobrażająca kwiat. To zapewne kolega Kozioł odgadł. Szok prawdopodobnie dotyczył gabarytów tego kwiatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziubdziub Napisano 9 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2013 Faktycznie; chyba ładniej by było, gdyby mieścił się w obrębie klapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 9 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2013 Kwiatek stracił trochę masy wykonany jest z delikatnego filcu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamstt Napisano 9 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2013 Styleman, co to za auto na zdjęciu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 9 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2013 A tak wyglądało to w całości. Auto to Jaguar E-Type 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 9 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2013 Styleman, rasowa bryczka, chyba spuszczona z lawety do sesji, bo bieżnik nówka? A torebkę to nie pożyczyłeś przypadkiem od jakiejś Pani? Całość gustowna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 9 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2013 Autko mało jeździ to fakt,ręce bolą od kręcenia kierownica,ale dojechałem nim bez lawety i udało mi się wrócić. A ,, torebka" to pełno wymiarowa męska teczka,ma je w ofercie Macaronitomato. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 9 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2013 Do kręcenia kierownicą przydałyby Ci się rękawiczki samochodowe. Dasz poprowadzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burger Napisano 9 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2013 Jak dla mnie malo dowcipne. Pozwolę sobie nie zgodzić się, żart był na jak najbardziej dopuszczalnym poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arche Napisano 9 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2013 A tak wyglądało to w całości. Auto to Jaguar E-Type Styleman, ten Jag wygląda jak nowy. Może parę szczegółów więcej w temacie aut naszych marzeń? Burger strikes back. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 10 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2013 To jest, zdaje się, materiałowa przypinka do butonierki wyobrażająca kwiat. Panowie, tekstylna. Materiałowa może być ewentualnie gospodarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 10 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2013 A tak wyglądało to w całości. Auto to Jaguar E-Type Styleman, przewróciłem się i leżę. Z podziwu. Angielskie samochody i angielskie marynarki, oto esencja życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arche Napisano 10 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 10 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2013 arche, nie wydaje Ci się ze podwiniecie nogawki na dwa razy wyglądałoby korzystniej ? :> zważywszy ze spodnie są dość długie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arche Napisano 10 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2013 Hm, mnie też czasem się tak wydaje, ale nie bardzo. Spodnie są dosyć sztywne, i kiedy zawijam je dwa razy wyglądają na ściśnięte na dole - i nie wygląda to dobrze. Tak czy siak są do skrócenia. Pora na mankiet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 10 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2013 No i połączenie aksamitu z butami żeglarskimi - to się gryzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 11 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2013 w 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.mateusz Napisano 11 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2013 Tak idę dziś po raz ostatni do pracy (zwykle tylko zestawy koordynowane, albo kanarkowa bluza z czerwonymi spodniami; dress code'u tam zero i w sumie słusznie). Gajerek (garniturem tego nie nazwę) kupiłem jakiś czas temu na allegro. Spojrzałem tylko na wymiary marynarki ignorując spodnie, które okazały się czystej krwi rurkami. Materiał to bawełna z 3% elastanu, więc ruchów nie krępuje, mimo mocnego dopasowania. I mam do Was pytanie - czy takie wdzianko jest Waszym zdaniem akceptowalne, biorąc pod uwagę moją rachityczną sylwetkę i młody wiek? Pytam w zasadzie głównie o spodnie, bo z całej reszty jestem zadowolony. Stan jest bardzo niski więc zdecydowałem nie opuszczać krawata do pasa (z niego samego też zrezygnowałem, może niesłusznie). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek2011 Napisano 11 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2013 Tak idę dziś po raz ostatni do pracy (zwykle tylko zestawy koordynowane, albo kanarkowa bluza z czerwonymi spodniami; dress code'u tam zero i w sumie słusznie). Gajerek (garniturem tego nie nazwę) kupiłem jakiś czas temu na allegro. Spojrzałem tylko na wymiary marynarki ignorując spodnie, które okazały się czystej krwi rurkami. Materiał to bawełna z 3% elastanu, więc ruchów nie krępuje, mimo mocnego dopasowania. I mam do Was pytanie - czy takie wdzianko jest Waszym zdaniem akceptowalne, biorąc pod uwagę moją rachityczną sylwetkę i młody wiek? Pytam w zasadzie głównie o spodnie, bo z całej reszty jestem zadowolony. Stan jest bardzo niski więc zdecydowałem nie opuszczać krawata do pasa (z niego samego też zrezygnowałem, może niesłusznie). Moim zdaniem, biorąc pod uwagę młody wiek, krótka marynarka jest do przyjęcia. Pokombinowałbym bym w tej sytuacji z jakimś zestawem koordynowanym, bo spodnie są już zdecydowanie trudniejsze w odbiorze. Krawat - ednak lepiej wygląda jak sięga niżej, bez względu na stan. Trochę mi też ten akurat krawat nie pasuje wzorem. Uwaga wykraczająca poza strój - a nie dałoby się jakoś ujarzmić fryzury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 11 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2013 Krzywdę sobie robisz taka krótką marynarką, co w połączeniu z tak wysoko zapinanym guzikiem i wąskimi spodniami daje dziwny efekt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi