Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Są o 2 cm za krótkie. Mankiet powinien oprzeć się na nasadzie kciuka i powinno być do tego jeszcze z 1.5 cm zapasu w rękawie (w postaci przerażającego nadmiaru materiału) na możliwość wyciągnięcia ręki przed siebie tak by mankiet pozostał w tym samym miejscu.

Opublikowano

Sweter ma trochę za wysoki serek do muszki

Zgadzam się, do krawata nie nadaje się w ogóle.

muszka tak z boku, tez wygląda na dużą muchę

To akurat tylko pozory zdjęcia. To najmniejsza mucha jaką mam. Ma chyba 2 cale (oczywiście mówię o wysokości) i kształt "diamond". Dużo lepiej czuję się w muchach o tradycyjnym kształcie i wysokości 2,5 cala.

a najgorsze ze manekin ma tak mały biust.

Wiem, chyba kupię drugi, damski :P

Opublikowano

Styleman, jak wspomniałeś o manekinie, to teraz szeroki uśmiech Tomka zakładającego rękawiczki robi się cokolwiek dwuznaczny :lol:

Wielu osobom na FB to zdjęcie skojarzyło się z morderstwem :twisted: a ja po prostu szedłem na lunch :P

Opublikowano

Przez dlugi czas nie bylem przekonany do szelek, niedawno zaczalem przerabiac wszystkie zimowe spodnie na szelki :) Jak dzien do nocy pod wzgledem wygody

Koniecznie musisz uszyć parę z wysokim stanem do pępka :) To jest dopiero wygoda, wentylacja i pełne wyszczuplenie :D Polecam tez guziki z tyłu naszyć od zewnątrz.

Opublikowano

Koniecznie musisz uszyć parę z wysokim stanem do pępka :) To jest dopiero wygoda, wentylacja i pełne wyszczuplenie :D Polecam tez guziki z tyłu naszyć od zewnątrz.

Spodnie do pępka, to jeszcze nie jest wysoki stan. :)
Opublikowano

Koniecznie musisz uszyć parę z wysokim stanem do pępka :)

Dokładnie takie sobie sprawiłem ;) Szare w jasne pasy, do zobaczenia w zestawie z dwurzędówką parę stron temu (co prawda za dużo "szelkowości" i "pępkowości" nie widać)