Mikel Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2013 Brakuje tak z centymetra. A krótsza marynarka to już by była rzecz... ekhm, bardzo odważna. Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2013 Są o 2 cm za krótkie. Mankiet powinien oprzeć się na nasadzie kciuka i powinno być do tego jeszcze z 1.5 cm zapasu w rękawie (w postaci przerażającego nadmiaru materiału) na możliwość wyciągnięcia ręki przed siebie tak by mankiet pozostał w tym samym miejscu. Cytuj
Fikaczynski Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2013 niedobrze... da się jakoś temu zaradzić? Cytuj
Koval Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2013 Tak. Kupić koszule z dłuższymi rękawami... Cytuj
Fikaczynski Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2013 Błyskotliwa odpowiedź... Cytuj
pirat Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2013 Łatwiej kijek pocienkować, niż go potem pogrubasić Możesz rozważyć koszule z krótkim rękawem Napisz do nich czy Ci wymienią na dłuższe. Cytuj
Styleman Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2013 Tyle razy przeglądane i brak komentarzy ? Sweter ma trochę za wysoki serek do muszki ,muszka tak z boku, tez wygląda na dużą muchę a najgorsze ze manekin ma tak mały biust. Pozdrawiam Cytuj
NieMy Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2013 najgorsze ze manekin ma tak mały biust. Pozdrawiam Który manekin? Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2013 Styleman, jak wspomniałeś o manekinie, to teraz szeroki uśmiech Tomka zakładającego rękawiczki robi się cokolwiek dwuznaczny Cytuj
4inHand Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2013 Sweter ma trochę za wysoki serek do muszki Zgadzam się, do krawata nie nadaje się w ogóle. muszka tak z boku, tez wygląda na dużą muchę To akurat tylko pozory zdjęcia. To najmniejsza mucha jaką mam. Ma chyba 2 cale (oczywiście mówię o wysokości) i kształt "diamond". Dużo lepiej czuję się w muchach o tradycyjnym kształcie i wysokości 2,5 cala. a najgorsze ze manekin ma tak mały biust. Wiem, chyba kupię drugi, damski Cytuj
4inHand Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2013 Styleman, jak wspomniałeś o manekinie, to teraz szeroki uśmiech Tomka zakładającego rękawiczki robi się cokolwiek dwuznaczny Wielu osobom na FB to zdjęcie skojarzyło się z morderstwem a ja po prostu szedłem na lunch Cytuj
4inHand Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2013 A tak przerobiłem wczorajszy zestaw żeby powiedzieć kilka słów na HydeParku BLOGtej --> czyli po polsku spotkaniu blogerów z Poznania Czy w CMDNS jeszcze się coś dzieje? Cytuj
ricco Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2013 Styleman: nie orientujesz się może gdzie można kupić szaliki w takich rozmiarach jak Twój. Cytuj
Fikaczynski Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2013 u siebie nie lubie polączenia sweter + marynarka ale u Ciebie wyglada to swietnie ;D Cytuj
Styleman Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2013 Styleman: nie orientujesz się może gdzie można kupić szaliki w takich rozmiarach jak Twój. Witam Ja swój przywiozłem z Włoch ,w kraju nie widziałem ,może w jakimś sklepie internetowym.Na ten moment nie potrafię pomóc. Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2013 Przez dlugi czas nie bylem przekonany do szelek, niedawno zaczalem przerabiac wszystkie zimowe spodnie na szelki Jak dzien do nocy pod wzgledem wygody Cytuj
4inHand Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2013 Przez dlugi czas nie bylem przekonany do szelek, niedawno zaczalem przerabiac wszystkie zimowe spodnie na szelki Jak dzien do nocy pod wzgledem wygody Koniecznie musisz uszyć parę z wysokim stanem do pępka To jest dopiero wygoda, wentylacja i pełne wyszczuplenie Polecam tez guziki z tyłu naszyć od zewnątrz. Cytuj
Jan Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2013 Przez dlugi czas nie bylem przekonany do szelek, niedawno zaczalem przerabiac wszystkie zimowe spodnie na szelki Co Cię wcześniej zniechęcało i co Cię przekonało ? Cytuj
bartazz Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2013 Koniecznie musisz uszyć parę z wysokim stanem do pępka To jest dopiero wygoda, wentylacja i pełne wyszczuplenie Polecam tez guziki z tyłu naszyć od zewnątrz.Spodnie do pępka, to jeszcze nie jest wysoki stan. Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2013 Koniecznie musisz uszyć parę z wysokim stanem do pępka Dokładnie takie sobie sprawiłem Szare w jasne pasy, do zobaczenia w zestawie z dwurzędówką parę stron temu (co prawda za dużo "szelkowości" i "pępkowości" nie widać) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi