kreseczek Napisano 19 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2013 dla mnie ok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikel Napisano 19 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2013 Tak się "zabezpieczyłeś", że trudno coś napisać...może to, że chyba jesteś przygarbiony i klatka piersiowa słabo wypełnia marynarkę(...) Cóż, nie jest to może mój wymarzony debiut na forum, ale stwierdziłem, że warto się pokazać - w pewnym momencie w tym temacie padły słowa, że wypadałoby to zrobić, nim zacznie się oceniać innych Owszem, jestem odrobinę przygarbiony i, żeby było śmieszniej, przykucnięty (sic!), gdyż osoba robiąca zdjęcie była dużo niższa ode mnie. Jak mówiłem - zdjęcie robione wczoraj na wariata, żeby mieć co wkleić do CV, a okazało się, że w gruncie rzeczy wyszło całkiem nieźle Przynajmniej wg mnie. krawat wedle uznania dla mnie słaby Uprzejmie poproszę o rozwinięcie tematu, bo mi się właśnie podoba dla mnie ok! Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 19 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2013 @Mikel, ja po prostu, taki kolor widziałbym ( jak już) letnią porą...do lekkiej marynarki, w takim senie słaby ( dla mnie oczywiście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikel Napisano 19 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2013 Constantin, okej, rozumiem; a jaki krawat zaproponowałbyś w zamian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbadwoof Napisano 19 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2013 @Mikel, ja po prostu, taki kolor widziałbym ( jak już) letnią porą...do lekkiej marynarki, w takim senie słaby ( dla mnie oczywiście) Bez przesady, jako biznesowy pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 19 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 19 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2013 Świetny pastisz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikel Napisano 19 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2013 Bez przesady, jako biznesowy pasuje. Taka też jest ogólna idea, by wiadomość do potencjalnych pracodawców brzmiała: jestem profesjonalistą godnym Waszego zaufania, zatrudnijcie mnie! (A do klientów: jestem tym bardziej godny Waszego zaufania, powierzcie mi Wasze pieniądze... ) @eye-lip: groźnie! Wypełnienie brustaszy pierwsza klasa, ale mam nadzieję, że nie chodzisz tak na co dzień... Pochwalisz się zegarkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 19 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2013 Tak jak nie lubię żółtego, tak żółte krawaty do szarych marynarek (najlepiej odpowiednio dobrane pod względem jasności - jasna marynarka, jasny żółty i odwrotnie) są moim guilty pleasure. Tak też jest w tym przypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 19 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2013 @eye_lip - co to za sikor? wygląda ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 19 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2013 Odpowiem za kolegę: to Chronoswiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Granville Napisano 19 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2013 Godny pochwały sposób przyszycia guzików (na krzyż), rażące ostre klapy do jednorzędówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 19 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2013 rażące ostre klapy do jednorzędówki. To dwurzędówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 19 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2013 Zimno i sypie śnieg a tu trzeba iść na spotkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 19 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2013 Nigdy nie pomyślałbym, żeby w ten sposób się docieplić, ale prezentujesz się świetnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikel Napisano 19 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2013 Mi się podoba Jak na Twoje zestawy, to ten jest bardzo stonowany - kolejny powód, żeby być na tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 19 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2013 Wyczuwam wyraźną inspirację zakończonymi niedawno Pitti Uomo i przyznać muszę, że ten trend bardzo przypadł mi do gustu. Zieleń bardzo ładnie łączy się z towarzyszącymi jej brązami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 19 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2013 Ale nie bójmy się powiedzieć, że w połączeniu z granatowymi paskami wygląda to obleśnie. Swoisty modowy turpizm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 19 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2013 Od dziś wiem, że jestem wyznawcą turpizmu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 20 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2013 Jak dla mnie bomba. Brakuje jeszcze zadziornego zarostu a'la Philip Crangi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 20 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2013 Godny pochwały sposób przyszycia guzików (na krzyż), rażące ostre klapy do jednorzędówki.Panie Adamie, cóż za rażąca nieuwaga z Pańskiej strony - jeszcze niedawno chwalił Pan na forum tę właśnie marynarkę za zgodność z zasadami szycia dwurzędówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 20 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2013 Godny pochwały sposób przyszycia guzików (na krzyż), rażące ostre klapy do jednorzędówki.Panie Adamie, cóż za rażąca nieuwaga z Pańskiej strony - jeszcze niedawno chwalił Pan na forum tę właśnie marynarkę za zgodność z zasadami szycia dwurzędówki. Ostatnio dwoje mistrzów krawiectwa oznajmiło mi, że wszywanie guzików na krzyż ( ozdobne) jest typowo kobiecym..,a po za tym można wyrwać guzik z materiałem, zrobiłem przegląd swoich marynarek i naprawdę niewiele firm wszywa na krzyż, np. Hacket przy rękawie owszem, ale już guziki zapinające marynarkę wszyte są poziomo... przepraszam za dygresję.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 20 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2013 Wielkie brawa Styleman, kolejny raz udowadniasz ,ze takze w Polsce mozna ubierac sie jednoczesnie kolorowo i klasycznie. ps przepraszam za pisownie ale moj laptop padl i korzystam z wloskiego komputera:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 20 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2013 @ SecondHandDandy Twój zestaw bardzo podoba mi się technicznie - masz oko do proporcji i wyczucie kolorów. Ubolewam jednak nad tym, że zupełnie zignorowałeś komunikat, który wysyła Twoje ubranie co niestety jednoznacznie pokazuje, że nie przedstawiasz swojego stylu tylko odtwarzasz to co gdzieś widziałeś. Jeśli ubranie nie pokazuje kim jesteś, to jest kłamstwem ... i to na krótkich nogach. @Styleman Nie bójmy się powiedzieć, że zestaw jest świetny! @Eye_lip Piękny zestaw i doskonałe poczucie humoru Czy na JFSstraps można kupić taką poszetkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 20 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2013 Dzięki Tomek! To są narzędzia które otrzymałem od jednej ze znanych warszawskich kaletniczek kiedy oddawała mi część wyposażenia swojego historycznego zakładu na ul. Śniadeckich - także zamówić można poszetki, ale inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi