Rain Napisano 29 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2012 Nie, nie byłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 30 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2012 @ Constantin Zdecydowanie najlepszy Twój zestaw jaki widziałem Bomba! Bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 30 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2012 @ Constantin Zdecydowanie najlepszy Twój zestaw jaki widziałem Bomba! Bardzo mi się podoba Dziękuję ewoluujemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 30 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2012 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 30 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2012 Nie myślałeś o innym węźle w krawacie? Jakoś ten 4inhand (bo to chyba on) dziwnie się układa na tym krawacie. Chyba półwindsor byłby lepszy. Oczywiście to tylko sugestia. Poza tym bardzo przyjemny dla oka zestaw, choć trudno będzie przebić Ci poprzedni. Generalnie bardzo podobają mi się Twoje zestawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rain Napisano 30 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2012 Też jest nieźle, ale kurde to chyba ja coś mam z tymi marynarkami... W tym wypadku mi chyba krawat nie pasuje, ale nie wiem do cholery, nie chce się wymądrzać ani nic, więc sorry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rain Napisano 30 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2012 Też jest nieźle, ale kurde to chyba ja coś mam z tymi marynarkami... W tym wypadku mi chyba krawat nie pasuje, ale nie wiem do cholery, nie chce się wymądrzać ani nic, więc sorry. No kolorystyka krawatu ze spodniami jakoś kurde nie jest perfekcyjna chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 31 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2012 No kolorystyka krawatu ze spodniami jakoś kurde nie jest perfekcyjna chyba. Niezbyt wartościowa krytyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 31 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2012 Nie myślałeś o innym węźle w krawacie? Jakoś ten 4inhand (bo to chyba on) dziwnie się układa na tym krawacie. Chyba półwindsor byłby lepszy. Oczywiście to tylko sugestia. Poza tym bardzo przyjemny dla oka zestaw, choć trudno będzie przebić Ci poprzedni. Generalnie bardzo podobają mi się Twoje zestawy Może rzeczywiście masz rację, miałem niewiele czasu przed wyjściem, a jak już wszyscy wiedzą z węzłami raczej wychodzę dopiwero z wieku niemowlęcego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 31 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2012 Szczęśliwego Nowego Roku dla Wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 31 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2012 dziękuję wzajemnie!! Marynarka szlachetna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 31 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2012 Czapa, czapa! - podaj namiary sklepu:) PS. Taki nie ogolny na imprezę Sylwestrową? Najlepszego w N.R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rain Napisano 31 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2012 No kolorystyka krawatu ze spodniami jakoś kurde nie jest perfekcyjna chyba. Niezbyt wartościowa krytyka. Chodzi o to, że nie zależy mi by kogoś krytykować, tylko żeby ktoś mi powiedział czy mam rację czy nie, bo wiadomo, że mogę mieć swoje widzi mi się i tkwić w tym cały czas, hehe. e: zresztą ja już nic nie komentuje, chyba, ze mi sie cos nie spodoba, jak z consantine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 31 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2012 zresztą ja już nic nie komentuje, chyba, ze mi sie cos nie spodoba, jak z consantine Bez użalania! Nie podoba Ci się to komentuj. Jak Ci się podoba to też komentuj. A jak sam nie wiesz, to nie komentuj, bo nie wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 31 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2012 Czapa, czapa! - podaj namiary sklepu:) PS. Taki nie ogolny na imprezę Sylwestrową? Najlepszego w N.R. Czapka jest z Harris Tweedu i ku mojemu wielkiemu zdziwieniu kupiłem ją w Antylopie na ul. Podgórnej w Poznaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 31 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2012 - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 31 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2012 Sylwester spędzę na wrocławskim Rynku, podobnie, jak rok temu. Apaszka: za pośrednictwem Kolegi z forum , Dzięki! Spodnie: opisane gdzieś we właściwym temacie, Marks and Spencer po mocnym zwężeniu w ramach usługi oferowanej przez sklep. Rękawiczki: Jamroziński, zamsz, lico, biała podszewka . Kawiarnia: Borówka, koło Opery Wrocławskiej. Niezwykłe smaki! Edit: mała korekta merytoryczna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 31 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2012 Kawiarnia: Borówka, koło Opery Wrocławskiej. Niezwykłe smaki!To moja ulubiona wrocławska kawiarnia i od dwóch lat jedyne źródło zaopatrzenia w kawę - raz na parę miesięcy jestem we Wrocławiu i przedtem proszę o wypalenie kilku-kilkunastu opakowań. Polecam szczególnie Papuę Nową Gwineę, Gwatemalę i Meksyk - aromatyczne, intensywne, głębokie i jednocześnie zrównoważone smaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 31 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2012 To sugeruje sprobowac zamowic cos z http://shop.squaremilecoffee.com/ Watpie, ze wrocisz do czegokolwiek z Polski. Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 31 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2012 Misza - a ta pikowana kurtka skąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rain Napisano 1 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2013 Misza, te buty to jest coś pięknego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 1 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2013 Christian Berg z P&C. Cena do jakości bardzo dobra, choć muszą mieć spory zbyt, bo już kolejny raz cena poszła w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonsieurMouchoir Napisano 1 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2013 Witam, To moj pierwszy post na tym forum, wiec zaczne od przedstawienia siebie. Nazywam sie Jakub, mam 16 lat i od ladnych paru miesiacy interesuje sie w miare klasycznym ubiorem, ale probuje dostosowywac go troche do mojego wieku. Forum czytuje od okolo miesiaca, dzisiaj zdecydowalem sie zarejestrowac i od razu pokazac sie w CMDS. Pierwszy stroj byl przeznaczony na spacer po lesie, dlatego tez jest bardziej rustykalny, drugi to juz sylwester. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Granville Napisano 1 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2013 Tak trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 1 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2013 Miszo, bardzo przyjemny zestaw, kurtka Cię wyszczupla:)...czy buty to "mshwin" Charles Tynwhitt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi