dawid Napisano 4 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2012 po co takie zdjęcia wklejać? nic nie widać. Tego typu foto to na e-pamiętnik prędzej. no i historia iście urzekająca.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 4 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2012 po co takie zdjęcia wklejać? nic nie widać. Tego typu foto to na e-pamiętnik prędzej. no i historia iście urzekająca.. Chciałem napisać z rana coś niemiłego, ale dam sobie spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 4 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2012 Wczoraj do 22 byłem jurorem na Finlandia Vodka Cup. Po 22 już nie byłem BTW był Oliwier Janiak w butach na 5 cm obcasie To gdzie te obcasy Janiaka, się pytam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 4 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2012 Dzień dobry i pogodny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 4 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2012 @ Proc Cóż za understatement! Unlike you Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 4 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2012 Poranny foch na śnieg i 6 rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 4 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2012 To gdzie te obcasy Janiaka, się pytam? No nie mam zdjęcia, a na oficjalnych mu przycięto http://www.milerpije.pl/wp-content/uplo ... ia_003.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 4 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2012 @ Proc Cóż za understatement! Unlike you Widzę, że niebieski krawat w grochy dziś rządzi Understatement to też statement Więcej działo się na dole: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 5 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2012 Świruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 5 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2012 Koszula jest żółta/kremowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 5 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2012 Biala! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bondepart Napisano 5 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2012 Fajny krawat 4inHand Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Granville Napisano 5 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2012 @Proceleusmatyk A gdzie butonierka? Uuuuuu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 5 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2012 Z moją Jagodą i koleżanką na imprezie Andrzejkowej. Wiem, że kolor kwiatka, jak pięść do oka, ale byłem w sytuacji, kiedy zafiksowałem na punkcie kwiatka w butonierce, a kolorów w kwiaciarni jeden... Andrzejki 2012 w obiektywie Jakuba Wysockiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 5 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2012 Godnie kolega reprezentuje forum, godnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 5 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2012 Jak dla mnie to kolor kwiatka pięknie kontrastuje z całością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 5 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2012 No to pięknie dziękuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Granville Napisano 6 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2012 Dziewczyna świetnie zakomponowana, kolorystycznie i w ogóle, ale ten kolor kwiatka + kolor krawata to aż zęby bolą. Uwzględniono jednak okoliczności łagodzące (słaba podaż kolorów w kwiaciarni). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 8 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2012 @Miszo Zacnie wyglądacie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rain Napisano 8 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2012 A taka fotke znalazlem ze swietnego festiwalu experimetalpl, ktory mial miejsce wlasnie w londynie. Moze nie dzisiaj, ale przedwczoraj, wiec prawie sie liczy. fot: Jakub Wittchen Zrodlo: https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater Czy ubranie się tak w marynarkę i krawat, na takie wydarzenie, to dobry pomysł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 8 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2012 A taka fotke znalazlem ze swietnego festiwalu experimetalpl, ktory mial miejsce wlasnie w londynie. Moze nie dzisiaj, ale przedwczoraj, wiec prawie sie liczy. fot: Jakub Wittchen Zrodlo: https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater Czy ubranie się tak w marynarkę i krawat, na takie wydarzenie, to dobry pomysł ? A w czym widzisz problem? Niektórzy chodzą nie tylko do pracy i do cioci na "wigilię" w marynarkach i "pod krawatem". Podejrzewam, że też bym był na takiej imprezie podobnie ubrany, tyle że zamiast "zwykłej" marynarki miałbym tweed, który noszę najczęściej o tej porze roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 9 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2012 Ja również byłem "pod krawatem" na koncercie jazzowym Maćka Fortuny, gdzie reszta łącznie z wykonawcami była w tiszertach i nie czułem się skrępowany. Bardzo podobnie było na pewnym festiwalu podróżniczym gdzie gościem wieczoru był pan Mirosław Hermaszewski, w krawacie było nas dwóch- Pan Mirosław i ja, dzięki temu nie ukrywam ucieliśmy sobie bardzo miłą rozmowe po jego wystąpieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 11 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2012 Ja również byłem "pod krawatem" na koncercie jazzowym Maćka Fortuny, gdzie reszta łącznie z wykonawcami była w tiszertach i nie czułem się skrępowany. Bardzo podobnie było na pewnym festiwalu podróżniczym gdzie gościem wieczoru był pan Mirosław Hermaszewski, w krawacie było nas dwóch- Pan Mirosław i ja, dzięki temu nie ukrywam ucieliśmy sobie bardzo miłą rozmowe po jego wystąpieniu. Dodaliście sobie wzajemnie otuchy w świecie dzikich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 11 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2012 Tłid, fular, but w butonierce i parę innych fanaberii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 11 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2012 piekna marynarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi