4inHand Napisano 19 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2012 Cały czas sprawdzam jak daleko można się posunąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 19 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2012 Potem będzie: jak daleko można się posunąć za daleko Ale ale - nie widzę w tym zdjęciu nic zdrożnego Fryz spoko loko, golfik też niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 20 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krawaciara Napisano 20 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2012 Panie Kyle bardzo udane kolorystycznie połączeni spodni, skarpetek i butów. Jestem wielbicielką kolorowych skarpet za co byłam zawsze piętnowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 21 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.em Napisano 21 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2012 @ 4inHand luzik U mnie dzisiaj jodełka w połączeniu z szarym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 21 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2012 @4inHand Woolerzy -obracający wysoko gatunkowymi materiałami tekstylnymi. Znak szczególny ,białe wysokiej klasy szelki.W przeciwieństwie do maklerów ,którzy noszą czerwone szelki. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbadwoof Napisano 21 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2012 Widzę, że dobra zabawa była skoro Panowie do zdjęć w bieliźnie pozują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 21 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2012 Widzę, że dobra zabawa była skoro Panowie do zdjęć w bieliźnie pozują Lol! Mówiłem, że tak będzie i całą degustację się gotowałem w marynarce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rain Napisano 21 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2012 Propsy dla szarmanta za ciekawy blog. 4in, troche mam wrażenie, że te szelki to dla lansu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 21 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2012 Propsy dla szarmanta za ciekawy blog. 4in, troche mam wrażenie, że te szelki to dla lansu. Jeśli wolno mi zapytać ---> Po czym to wnosisz? I drugie pytanie, które interesuje mnie równie mocno: w jaki sposób wyróźnicowałeś, że ja dla lansu, a Szarmant ciekawy blog ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 21 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2012 ciach 4in, troche mam wrażenie, że te szelki to dla lansu. Też poproszę o uściślenie stwierdzenia. Rozumiem, że nie miałeś na myśli tego, żeby przed wyjściem na spotkanie Panowie zadbali o przyszycie szlufek w spodniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 21 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2012 Szlufki na rzepy mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 21 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2012 Deszczowe wejście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 21 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2012 Ależ to 'szacunek', 'poważanie' od angielskiego 'proper respect'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 22 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2012 Zanim Rain powie, pozwólcie, że "4in" "przylansuje się" jeszcz na nową marynareczkę, bransoleteczkę i spodnie w krateczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 22 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 22 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2012 Prawda jest taka, że jestem zwykłym beztalenciem i tylko zdjęciami, na których ubrania żyją, ukrywam fakt, że praktycznie wszystko co noszę jest źle dobrane i fatalnie leży. Zostaniesz za to zdegradowany do rangi "początkujący" a liczba Twoich postów zostanie zmniejszona do 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 22 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2012 Prawda jest taka, że jestem zwykłym beztalenciem i tylko zdjęciami, na których ubrania żyją, ukrywam fakt, że praktycznie wszystko co noszę jest źle dobrane i fatalnie leży. Zostaniesz za to zdegradowany do rangi "początkujący" a liczba Twoich postów zostanie zmniejszona do 16 No, please! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek2011 Napisano 22 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2012 Moim zdaniem tu potrzebny jest pojedynek na zdjęcia CMDNS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 22 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2012 W temacie spytam: Tomek dosc masywny ten collar gap na pierwszym zdjeciu. Plaszcz szyty na miare, czy RTW? Gdyby był od krawca to bym z niego zrezygnował przez ten kołnierz Płaszcz jest RTW, ale dotknięty tu i tam. M. in. skróciłem rękawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Otto Napisano 22 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2012 Jak nie mam nic do powiedzenia, to nic nie piszę. Proste i logiczne. @4inHand: Ubranie "jak zwykle", czyli b. dobrze, a do kołnierza nic nie mam, taki trochę lagerfeldziasty, dodaje charakteru. Mnie zainteresowała zmiana fryzury, mnie odpowiada. Fryzjer tak od siebie, czy został odpowiednio poinstruowany? Mógłbyś coś więcej napisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 22 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2012 @ Otto Zaskoczyłeś mnie tym pytaniem To raczej mój pomysł chociaż Pani, która to robi jest proszona o powstrzymanie mnie kiedy przeginam, bo ta fryzura to tylko prototyp tego co mam w planie No i czuję się w niej świetnie bo godzi klasykę i przedziałek z trochę bardziej nowoczesnym wyglądem, który mi odpowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piti54 Napisano 22 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2012 Rękawy w płaszczu mocno za krótkie, ale ogólnie zestaw na + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 22 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2012 @ Otto Zaskoczyłeś mnie tym pytaniem To raczej mój pomysł chociaż Pani, która to robi jest proszona o powstrzymanie mnie kiedy przeginam, bo ta fryzura to tylko prototyp tego co mam w planie No i czuję się w niej świetnie bo godzi klasykę i przedziałek z trochę bardziej nowoczesnym wyglądem, który mi odpowiada. w takim razie więcej fotek prototypu;) i załóżmy wątek "Jaką dziś mam fryzurę" PS. co do bransoletek. Ja jestem na tak dla męskiej biżuterii w zestawach casualowych:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi