SORGE Napisano 8 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2012 No ale mylić się celowo? Trudno to zrozumieć no chyba że jest w tym drugie dno... Taaak... to rodzaj koła ratunkowego. Jak się "walniesz", bo półprzytomny z rana założysz np. skarpety do klapek, to zawsze możesz powiedzieć :"zasady są po to, by je łamać" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luke Napisano 8 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2012 No ale mylić się celowo? Trudno to zrozumieć no chyba że jest w tym drugie dno... Taaak... to rodzaj koła ratunkowego. Jak się "walniesz", bo półprzytomny z rana założysz np. skarpety do klapek, to zawsze możesz powiedzieć :"zasady są po to, by je łamać" . Taka ironia mi pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 8 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2012 Panowie, przyznam się, ale jak noszę muchę to zakładam zwykłą koszulę z odkrytymi guzikami. Nie podobają mi się koszule z zakrytymi guzikami. Przepraszam Was wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 8 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2012 Ja myślę, że łamanie zasad jest zerojedynkowe - umiesz/nie umiesz + rozumiesz/nie rozumiesz. Ja noszę muchę do koszuli z odkrytymi guzikami i czuję się świetnie, ale może rzeczywiście robię coś źle bo ludzie dziwnie się czasem patrzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SORGE Napisano 8 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2012 Panowie, przyznam się, ale jak noszę muchę to zakładam zwykłą koszulę z odkrytymi guzikami.Mnie się też zdarza ale nigdy wieczorem na ślubie i weselu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 8 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2012 Mucha w dziennym wydaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 8 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2012 Ja noszę muchę do koszuli z odkrytymi guzikami i czuję się świetnie, ale może rzeczywiście robię coś źle bo ludzie dziwnie się czasem patrzą To na pewno przez te guziki. Elementarne, drogi Watsonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 9 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2012 r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 9 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2012 i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VAN THORN Napisano 9 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2012 Constantin - brąz fajnie ociepla szary tweed w Twoim zestawieniu. Ciekawy krawat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lodzermensch Napisano 9 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2012 bardzo mi się podoba ten zestaw! brąz kamizelki ociepla (dodatkowo) a poszetka nadaje akcent. najfajniejszy krawat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 9 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2012 bardzo mi się podoba ten zestaw! brąz kamizelki ociepla (dodatkowo) a poszetka nadaje akcent. najfajniejszy krawat! tak...istotnie krawat był najtańszy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lodzermensch Napisano 9 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2012 tym bardziej mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 9 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2012 Przed wyjściem do Teatru Żydowskiego. Pierwszy raz z kwiatkiem . Stres dużo mniejszy niż przy pierwszej poszetce. Swoją drogą - niezwykła sztuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lodzermensch Napisano 9 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2012 pięknie. i ja, po etapie poszetek, zmagam się z odwagą swą by czasem coś do butonierki zasadzić... na razie wybrałem: http://www.pewienpan.pl/modne-dodatki.html. (bynajmniej nie-judeosceptyczny ) pzdrw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SORGE Napisano 9 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2012 Misza Fajnie by było, gdyby więcej kwiatka było widać niż zieleni łodygi/pąka łodygi. Wiem, że to trudne... Niewiele kwiatów się nadaje. Druga sprawa... (moim zdaniem) białe poszetki lepiej wyglądają , gdy są symetryczne. Tak jak nosił to ostatnio J.B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lodzermensch Napisano 9 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2012 ale Craig-Bond nosił niesymetryczne! , może to akcent ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SORGE Napisano 9 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2012 ale Craig-Bond nosił niesymetryczne! , może to akcent ?Serio...? Oba rogi widoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lodzermensch Napisano 9 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2012 no ok. na gali premierowej miał chyba (bo teraz nie mogę znaleźć zdjęć widoczny pojedynczy róg poszetki. poza tym...czasem najbardziej pożądane jest to czego nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SORGE Napisano 9 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2012 Tak ale na premierze to nie był już J.B. tylko Dawid C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 9 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2012 Tak ale na premierze to nie był już J.B. tylko Dawid C. Daniel choć pewnie i przed galą wykorzystał swoich asystentów. Ale czy tych samych co na planie Skyfall, tego już nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbadwoof Napisano 9 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2012 Tak ale na premierze to nie był już J.B. tylko Dawid C. Daniel choć pewnie i przed galą wykorzystał swoich asystentów. Ale czy tych samych co na planie Skyfall, tego już nie wiem. Pewnie przekrzywiła mu się. Nigdy Wam się to nie zdarzyło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Granville Napisano 9 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2012 @Constantin Najgorszy w tym zestawieniu jest krawat. Swoją wyrazistą teksturą "walczy" on o prymat z równie intensywnym teksturowo herringsbone marynarki, co wywołuje dysharmonię. Zamiast tego dałbym krawat gładki w kolorze pasków koszuli. Koszula bez zarzutu, świetne buty do tego zestawu, dobrze dobrane skarpetki. Sweterek o nucie kolorystycznej odpowiadającej zawartości pieluchy w tym zestawieniu blado wypada. Proponowałbym klasyczny burgund. Generalnie: dobry zestaw country, szczególnie pasujący do jesiennych nastrojów. Za mało w CMDNS takich klasycznych zestawów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 10 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2012 @Constantin Najgorszy w tym zestawieniu jest krawat. Swoją wyrazistą teksturą "walczy" on o prymat z równie intensywnym teksturowo herringsbone marynarki, co wywołuje dysharmonię. Zamiast tego dałbym krawat gładki w kolorze pasków koszuli. Koszula bez zarzutu, świetne buty do tego zestawu, dobrze dobrane skarpetki. Sweterek o nucie kolorystycznej odpowiadającej zawartości pieluchy w tym zestawieniu blado wypada. Proponowałbym klasyczny burgund. Generalnie: dobry zestaw country, szczególnie pasujący do jesiennych nastrojów. Za mało w CMDNS takich klasycznych zestawów. @ Adam Granville, krawat i jego faktura w porównaniu do marynarki jest niemal gładki, a sweterek to typowy kaszmirowy camel, niestety zdjęcia wykonywane tel. nie oddają rzeczywistości , oczywiście burgund czy piękna ciemna zieleń byłaby również miła dla oka:) dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Granville Napisano 10 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2012 To fakt, że zdjęcie może bardzo zniekształcić obiekt. Ubiór żyje w realu i w ruchu, dlatego są pokazy mody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi