constantin Napisano 12 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2012 @redfacet Twoje zdjęcia nie ładują się w całości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 12 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2012 @ Styleman Ładny płaszcz! Mam coś podobnego tylko granat, ale w Poz jeszcze za ciepło... viewtopic.php?f=10&t=1681&start=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 12 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2012 Czas na większy coming out... Dziś piątek, więc bardziej casual. Trudno zrobić sobie samemu w miarę dobre zdjęcie, także sorry za jakość 'widoku ogólnego'. Red Oooo w końcu ktoś z marynarką od Zaremby! Może chciałbyś dodać coś takiego jak link poniżej w dziale bespoke? viewtopic.php?f=10&t=1990&start=0 Myślę, że byłoby wielu zainteresowanych! + Zdjęcia naprawdę się nie ładują ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 12 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2012 Płaszcz bardzo ciemny granat,prawie czarny,materiał to kaszmir.Miękka konstrukcja tylko na podszewce. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 12 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2012 Dziękuję tak myślałem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redfacet Napisano 12 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2012 Oooo w końcu ktoś z marynarką od Zaremby! Może chciałbyś dodać coś takiego jak link poniżej w dziale bespoke? viewtopic.php?f=10&t=1990&start=0 Myślę, że byłoby wielu zainteresowanych! + Zdjęcia naprawdę się nie ładują ... W wolnej chwili spróbuję. Marynarka jest elementem zestawu, do niej oryginalnie są jeszcze szare lekkie spodnie. To moje trzecie zamówienie u Zaremby. Red PS. Nie wiem, co z obrazkami, ja je widzę, również z ipada i innego komputera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 12 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2012 nie otwierały się w pracy... w domu ok;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 12 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2012 Ciekaw jestem Panowie, co powiecie na to: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 12 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2012 Góra bardzo ładnie (poza poszetką), ale spodnie psują cały efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitch Napisano 12 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2012 Skalpel jaki producent koszuli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 12 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2012 Bardzo smutna ta góra ,zdecydowanie za ciemna koszula do tej marynarki natomiast dobrze do niej wygląda ten krawat.Do koszuli oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 12 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2012 Przepiękna koszula, wpisująca się w prezentowany na Pitti Uomo, batystowy trend, jednakiej urody krawat, ale marynarka wydaje się jakby zbyt formalna do takich spodni - to dżinsy, tak? Ze zdjęć trudno to wywnioskować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 12 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2012 @Skalpel Marynarka ładnie leży, spodnie - brzydko; całość zupełnie nie w moich klimatach, więc ciężko oceniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 12 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2012 Fotka na szybko. Co sądzicie o takim małym kontraście między spodniami a marynarką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bondepart Napisano 12 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2012 El-biczel- jak dla mnie zestaw bardzo fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 12 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2012 Fotka na szybko. Co sądzicie o takim małym kontraście między spodniami a marynarką? Wg mnie wszystko gra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 12 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2012 Osobiście wolę taki kontrast niż odwrotny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 12 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2012 Panowie teraz patrząc na zdjęcia, muszę się z wami zgodzić. Spodnie faktycznie do tego zastawu kompletnie nie pasują (dżinsy). Macie może jakieś inne propozycje (inne spodnie, może inny kolor dżinsów). A koszula to: Stone Bay (100% bawełna) - brytyjska sieciówka. Dziękuję bardzo za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 12 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2012 Grafitowa flanela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 12 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2012 Panowie teraz patrząc na zdjęcia, muszę się z wami zgodzić. Spodnie faktycznie do tego zastawu kompletnie nie pasują (dżinsy). Macie może jakieś inne propozycje (inne spodnie, może inny kolor dżinsów). A koszula to: Stone Bay (100% bawełna) - brytyjska sieciówka. Dziękuję bardzo za opinie. Wg mnie mogą pasować, ale muszą ładnie leżeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 12 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2012 @el-biczel Na zdjęciu kontrast miedzy spodniami a marynarka bardzo dobry,natomiast marynarka troch za obcisła ,mocno ciągnie przy zapiętym guziku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 12 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2012 Biel, zieleń, szarość i brąz - czyli wczesna jesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 12 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2012 Bardzo ładnie, poskromiłbym jedynie poszetkę, która wybiera się na spacer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 12 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2012 swietny zestaw, totalnie moja kolorystyka co zdarza sie zadko - uwielbiam polaczenie szarego i brazu. ogromny plus za krawat, bardzo ciekawa kratka. jedyne co bym zamienil/wyrzucil to poszetka - raz ze jak moj przedmowca swierdzil 'wybiera sie na spacer', to dwa kolorystycznie niezbyt sie komponuje - jezeli mam byc szczery to kojarzy mi sie z chusteczka higieniczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 12 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2012 Dzięki za opinie, faktycznie z taliowaniem trochę przesadziliśmy nie uwzględniając miejsca na portfel + drobaizgi w kieszeniach wewnętrznych. Na pocieszenie dodam, że na tym zdjęciu marynarka wyszła bardziej pofalowana niż zazwyczaj. Ponadto jest to miękka marynarka na ćwierć podszewce, dlatego trochę bardziej się gniecie niż pozostałe. Coraz bardziej się przekonuję do szarego, chyba następny garnitur będzie właśnie w tym kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi