Kyle Napisano 28 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2012 i popełniłem taki oto każual frajdej 'Du ju Oslo każual frajdej?' Aj du, bat in Łorsoł, not in Oslo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 28 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2012 Soł Kajle, aj du lajk it! Skąd spodnie? Na żywo kolor zbliżony do 1 czy 2 zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 28 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2012 Bliżej 1. Hilfiger. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 28 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2012 Z dzisiaj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 28 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2012 Phantom, nie za mocno widoczny fular? To ma być akcent, a nie szalik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 28 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2012 i dalej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 28 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2012 @static87 ; może, ale tak mi się podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 28 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2012 Zestaw byłby bardzo fajny, gdyby nie tak mocne wyeksponowania fulara/szalika . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 29 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2012 Kilkanaście godzin temu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 29 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2012 A drugie imię me - krata. Podoba mi się. Co to za krawat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 29 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2012 Krawat to z tego co pamiętam Lambert. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 29 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2012 Krawat to z tego co pamiętam Lambert. Dzięki. Szkoda, że nie dałeś całej sylwetki, chętnie bym zobaczył jeszcze jedną kratę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 29 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2012 No to ja wczoraj: - Marynarka Luis Trenker z SH - Spodnie SH - Buty Rockport z TK Maxx - Koszula Lee - Krawat 100% wełna z SH Więc zdjęć na Blogu. Za dużo przeklejania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Byrk Napisano 29 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2012 bardzo ladnie wszystko do siebie dobrane. Tylko strasznie mocno sie marynarka rozchodzi ponizej guzika. Ja wiem ze taki byl plan i zamierzenie, zeby pokazac jakosc dopasowania do szczuplej sylwetki, ale troche to powoduje wrazenie jakby tylko tylko starczylo materialu zeby sie guzik z dziurka zeszly i to wszystko A nieco na uboczu, pytaniez gatunku podstawowyc hzasad ubioru. i linia marynarki i krawata itd powinna 'wydluzac' sylwetke i prowadzic oko z dolu do gory tudziez w druga strone ;)czy w momencie jesli pod zapieciem marynarki mocno widac koszule, szczegolnie w wyrazistym kolorze, to ten zamiar wskazany dluzej nie jest zachowany? czy moze nadinterpretuje w ogole ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 29 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2012 I ten temat z krawcem również poruszyliśmy. Marynarka od początku miała szeroki uśmiech i dolny guzik nawet przed przeróbką ciężko było mi zapiąć (oczywiście dla sprawdzenia tego faktu!), po taliowaniu nawet nie sprawdzałem szczerze mówiąc. Taki typ, po prostu. Okropnie mi się to podoba i jak miałbym zamawiać marynarkę bespoke - to tylko z maksymalnie szerokim rozchodzeniem się połów. Nie lubię "zamykania się" za żelazną kurtyną, choć ma to swoje uroki. Jednakże nie dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 29 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2012 Trzy elementy Twojego stroju są ok,koszula dżinsowa ,bardzo wskazana w tym sezonie ,marynarka i bransoletki. Spodnie chociaż kolorystycznie są dobrze dobrane to lezą fatalnie ,szczególnie w kroku, krawat zły kolor do koszuli i bardzo źle dobrana faktura materiału krawatu do koszuli dżinsowej. Fatalny ciemny pasek ,który nie pasuje do niczego ani butów jak również do bransoletek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 29 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2012 Spodnie zgadzam się, mocno podkreślają to, czego chyba aż tak nie powinny, ale bardzo je lubię. Dlatego z chęcią jednak je noszę. Krawat to był mój wybór zamierzony i zrobiłem to świadomie. Chciałem uzyskać niewielki kontrast pomiędzy nim, a koszulą. Wyszło tak jak zamierzałem. Z kolei argumentu niepasowania faktury wełny krawatu do jeansowej koszuli nie rozumiem. Zarówno jeans (siłą rzeczy sporo grubszy niż nawet oxford) jak i wełna to tkaniny typowo jesienno-zimowe. Czysty jedwab gryzłby mi się tutaj niemiłosiernie, jeans jest tkaniną zbyt "twardą" do jedwabiu czy np. lnu. Ewentualność to knit, ale padło na wełniany imo fakturą pasujący bardzo dobrze. Koszula z jakiego materiału pasowałaby Twoim zdaniem do do wełnianego krawatu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 29 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2012 Moim zdaniem knit jest do dżinsowej faktury najbardziej odpowiedni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 29 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2012 Włoski sznyt z amerykańskimi Ray-Banami? One są nudne, bo prawie każdy już w Wawie je ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 29 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2012 Ray-Bany również Made in Italy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 29 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2012 Kołnierzyk trochę żle sie uklada ale po za tym super:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 29 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2012 Ray-Bany również Made in Italy. Niważne gdzie wyprodukowane. Są démodé, a przecież promujesz feszyn od Macaroni Tomato. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 29 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2012 I fajnie się składają . Kołnierzyk jest miękki wiec ciężko go utrzymać w dobrej pozycji. Ja nie promuje żadnej marki,fakt dwie rzeczy są ze sklepu Macaroni Tomato -spodnie i poszetka,sam wybierałem ponieważ mi odpowiadały. Dla mnie Ray Bany są ponad czasowe i dobrze się w nich czuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lodzermensch Napisano 29 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2012 krawat zły kolor do koszuli i bardzo źle dobrana faktura materiału krawatu do koszuli dżinsowej. jaki powinien być kolor i faktura krawatu aby harmonizowały z koszulą dżinsową? Czy knit (np. czerwony lub granatowy) byłby odpowiedni? pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 29 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2012 Moim zdaniem tak,przedstawiłem to na swoich zdjęciach,gdzie mam granatowy knit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi