Hanys Napisano 12 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2012 Co to za buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zby Napisano 12 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2012 massimo dutti? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 12 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2012 tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 12 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2012 Misza a jaki to spodnie? bo na zdjęciu wyglądają na chino.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 12 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2012 Misza a jaki to spodnie? bo na zdjęciu wyglądają na chino..To po końcówce nogawki można to rozpoznać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 12 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2012 Misza a jaki to spodnie? bo na zdjęciu wyglądają na chino..To po końcówce nogawki można to rozpoznać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 12 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2012 zapytałem po trosze retorycznie w kontekście szelek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 12 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2012 Ja z chino z wysokim stanem, na szelki, się jeszcze nie spotkałem, ale oczywiście uszyć można wszystko. Chyba, że to szelki na tzw. żabki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 12 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2012 Chino z Zary. Rok minął i są już na wykończeniu. Ale przyjemnie się nosi. Szelki na guziki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lodzermensch Napisano 12 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2012 Ciekawy zestaw. Czy to tylko na zdjęciu tak się wydaje, czy marynarka troszke za długa? Na zdjęciu mam lekko zgiętą rękę. Dla mnie dlugość jest w sam raz. Bardzo mi się podoba ten zestaw, a szczególnie kolor góry! Mogę prosić o markę marynarki No i widzę już drugi zegarek "w moim typie" wcześniej była Pobieda pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.em Napisano 12 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2012 Marynarka firmy ViaCortesa o dość ciekawym składzie wełna, jedwab i len. Zegarków radzieckie też lubię, mam kilka. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 12 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2012 tak. i skarpetki z calzedoni? hmm miałem identyczny zestaw dzis:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 13 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2012 Na dwa dni. Co jest w torbach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 13 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2012 Co jest w torbach? Mokry prowiant? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 13 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2012 Co jest w torbach? Mokry prowiant? Nieee... http://farm8.staticflickr.com/7067/6795 ... 8327_z.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 13 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2012 Byłem blisko. Jednym i drugim można się 'urżnąć' Swoją drogą niezła kolekcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 13 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2012 Nieee... http://farm8.staticflickr.com/7067/6795 ... 8327_z.jpg Będziesz grał w nowej serii Dextera ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 13 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2012 Nieee... http://farm8.staticflickr.com/7067/6795 ... 8327_z.jpg Będziesz grał w nowej serii Dextera ? Lol jadę na casting i chciałem się uwiarygodnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek2011 Napisano 13 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2012 Z forumową torbą mogłoby być jeszcze lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bondepart Napisano 13 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2012 Zestaw do peducure dla wymagajacych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 13 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2012 Z forumową torbą mogłoby być jeszcze lepiej... Żeby wozić garnitur w torbie weekendowej trzeba być naprawdę bardzo casualowym facetem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 13 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2012 Zestaw do peducure dla wymagajacych. Tak! Po castingu do Dextera mam warsztaty z pielegnacji stóp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierre Napisano 13 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2012 A może 4inHand oglądał "Midnight meat train" i też chciał się rozerwać w metrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 13 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2012 Takie tam biurowe wdzianko po całym dniu pracy, i jeszcze powrocie w deszczowej aurze. Przepraszam za nędzną jakość fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 13 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2012 Mnie zestaw bardzo się podoba,wszystko jak to mówią zapięte na ostatni guzik ,zdecydowanie nie pasuje do niego tylko ta poszetka ,jest jak z innej bajki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi