Gość Nereusz Napisano 5 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2011 @mr.vintage. Zestaw zaiste świetny, chociaż ja bym zmienił koszulę, bo wydaje się być trochę z innej bajki, aniżeli marynarka klubowa i takie ekstrawagancje jak fioletowe chino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eightwonder Napisano 5 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2011 mr. V, zwezales moze te marynarke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 5 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2011 Ogólnie bardzo fajny zestaw. Podziwiam Cię za odwagę noszenia takich spodni. Bardzo mi się one podobają, jednak niestety nie założyłbym takich. Pod koniec lata założyłem błękitne chinosy i miałem wrażenie, że każda mijająca mnie osoba nietypowo się na mnie patrzy. Dziś mijał mnie na ulicy gość w bakłażanowych spodniach i zamszowych angielkach w kolorze intensywnej, prawie pomarańczowej żółcieni. Wymieniliśmy długie, taksujące spojrzenia Na pewno były one nietypowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 5 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2011 Jak dla mnie zestaw pierwsza klasa. Elegancki, ale na luzie i to mi się najbardziej podoba. Gra kolorami i stylem na wysokim poziomie. Osobiście zmieniłbym poszetkę na również nieco barziej ekstrawagancką, jak w kolorze tak i w ułożeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 5 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2011 @ Mr. V Klubowa dwurzedowka w casualu --> + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jonekasz Napisano 6 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2011 Ogólnie bardzo fajny zestaw. Podziwiam Cię za odwagę noszenia takich spodni. Bardzo mi się one podobają, jednak niestety nie założyłbym takich. Pod koniec lata założyłem błękitne chinosy i miałem wrażenie, że każda mijająca mnie osoba nietypowo się na mnie patrzy. Dziś mijał mnie na ulicy gość w bakłażanowych spodniach i zamszowych angielkach w kolorze intensywnej, prawie pomarańczowej żółcieni. Wymieniliśmy długie, taksujące spojrzenia Na pewno były one nietypowe Moim zdaniem, powinniśmy się wyróżniać, ale nie takimi kolorami jak pomarańczowy, bakłażanowy. Powodują one negatywną opinię u ludzi, zwłaszcza w Polsce. Ograniczyłbym się do ciemniejszych kolorów takich jak granatowy, beżowy, szary. Przypominam, że to nie jest Pitti Uomo. @ Mr. V Klubowa dwurzedowka w casualu --> + Mi też się to bardzo podoba. Zwłaszcza, że nie ma takich marynarek w sieciówkach (H&M, Cubus, Reserved, Kappahl), co powoduje, że wyglądasz niecodziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 6 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2011 (ciach)Moim zdaniem, powinniśmy się wyróżniać, ale nie takimi kolorami jak pomarańczowy, bakłażanowy. Powodują one negatywną opinię u ludzi, zwłaszcza w Polsce.(ciach)so what Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 6 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2011 Świetny zestaw! Poszukuje podobnych spodni, lecz niestety Royal Collection, w którym regularnie kupuje (tak, ograniczam się ) nie uwzględnia ich w promocji (właściwie wgl nie widziałem kolorowych spodni tam) . A moja studencka kieszeń nie jest zbyt głęboka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m.z. Napisano 6 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2011 negatywną znaczy jaką? zauważyłem że budzi to mniejszą sensację niż krawat w casualu czy marynarka u młodego człowieka. @sergiusz - kolorowych chino jest wszędzie pełno, nawet na studencką kieszeń @mr vintage - rewelacja, kolory, dopasowanie, tylko może guziki niekoniecznie złote, ale to całkowicie subiektywne odczucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 6 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2011 Może by przyjąć taki dżentelmens agriment, żeby nie wklejać w CMDNS zdjęć kogo innego, niż my sami, nawet jeśli to powszechnie znany sartorial hero? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszel Napisano 6 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2011 Świetny zestaw! Poszukuje podobnych spodni, lecz niestety Royal Collection, w którym regularnie kupuje (tak, ograniczam się ) nie uwzględnia ich w promocji (właściwie wgl nie widziałem kolorowych spodni tam) . A moja studencka kieszeń nie jest zbyt głęboka Wg. regulaminu nie powinienem się tu udzielać póki sam nie poddam się ocenie ale chcę tylko namówić Sergiusza by odwiedził stanowisko McNeal w Peek'u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 6 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2011 Moim zdaniem, powinniśmy się wyróżniać, ale nie takimi kolorami jak pomarańczowy, bakłażanowy. Powodują one negatywną opinię u ludzi, zwłaszcza w Polsce. Ograniczyłbym się do ciemniejszych kolorów takich jak granatowy, beżowy, szary. Przypominam, że to nie jest Pitti Uomo. Uważam, że każdy może dobierać kolory, w których czuje się dobrze, które lubi, stosownie też do okoliczności. Nie wydaje mi się, by kolory pomarańczowy i bakłażanowy mogły wywołać jakieś szczególne zgorszenie publiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 6 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2011 Moim zdaniem, powinniśmy się wyróżniać, ale nie takimi kolorami jak pomarańczowy, bakłażanowy. Powodują one negatywną opinię u ludzi, zwłaszcza w Polsce. Ograniczyłbym się do ciemniejszych kolorów takich jak granatowy, beżowy, szary.Wyróżnić się granatem i szarym?? Normalnie będą Cię palcami wytykać. Napiętnowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 6 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2011 Świetnie ale fular aż się prosi o użycie do tego blazera Zgadzam się, ale nie dojrzałem jeszcze do fulara Ogólnie bardzo fajny zestaw. Podziwiam Cię za odwagę noszenia takich spodni. Bardzo mi się one podobają, jednak niestety nie założyłbym takich. Pod koniec lata założyłem błękitne chinosy i miałem wrażenie, że każda mijająca mnie osoba nietypowo się na mnie patrzy. Może z zazdrością tak patrzyli? Ja nie zwracam uwagi na opinie osób, których nie znam. Z drugiej strony nie założyłbym też niczego w czym czułbym się źle, a jeśli Ty czułeś się źle, to nic na siłę. @mr.vintage. Zestaw zaiste świetny, chociaż ja bym zmienił koszulę, bo wydaje się być trochę z innej bajki, aniżeli marynarka klubowa i takie ekstrawagancje jak fioletowe chino Taki był zamysł - miało być trochę ekstrawagancko. Zestaw na offową imprezę modową. mr. V, zwezales moze te marynarke? Nie dokonywałem żadnych poprawek. Marynarka wisiała chyba rok w szafie, aż w końcu się do niej przekonałem. Jak dla mnie zestaw pierwsza klasa. Elegancki, ale na luzie i to mi się najbardziej podoba. Gra kolorami i stylem na wysokim poziomie. Osobiście zmieniłbym poszetkę na również nieco barziej ekstrawagancką, jak w kolorze tak i w ułożeniu. Poszetkę w ostatniej chwili zmieniłem na granatową i ułożona była w puff. @ Mr. V Klubowa dwurzedowka w casualu --> + Dzięki. @mr vintage - rewelacja, kolory, dopasowanie, tylko może guziki niekoniecznie złote, ale to całkowicie subiektywne odczucie. Miałem duże opory przed marynarkami ze złotymi guzikami, ale w końcu się przekonałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jonekasz Napisano 7 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2011 Świetny zestaw! Poszukuje podobnych spodni, lecz niestety Royal Collection, w którym regularnie kupuje (tak, ograniczam się ) nie uwzględnia ich w promocji (właściwie wgl nie widziałem kolorowych spodni tam) . A moja studencka kieszeń nie jest zbyt głęboka Przejdź się do Kappahl. Tam są przeceny na ubrania firmy Hampton Republic (są między innymi błękitne, beżowe, czerwone chinosy). Może z zazdrością tak patrzyli? Ja nie zwracam uwagi na opinie osób, których nie znam. Z drugiej strony nie założyłbym też niczego w czym czułbym się źle, a jeśli Ty czułeś się źle, to nic na siłę. Nic dodać, nic ująć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jfk Napisano 9 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2011 Genialne nachy. Fular to byłby już, moim skromnym zdaniem, zdecydowany kurs na over the top. Fiolety na spodnie są faktycznie nietypowe - przyznam, że dotychczas udało mi się takie spodnie (sztruksowe, co też nie pomaga ) nosić skutecznie tylko z dość stonowanym grafitem i koszulą bez ekscesów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 10 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2011 Tak mi się podoba ta poszetka, że nie mogłem się powstrzymać żeby Wam ją pokazać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 10 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2011 Ładna ale bardziej interesuje mnie dwurzędówka w POW. Pokaż koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 10 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2011 Albo, co ciekawsze, jednorzędówki z peek lapel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 10 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2011 Rozwiewając wątpliwości powiem, że jest to dwurzędówka 6x2. Mam cały garnitur i niedługo na pewno go pokażę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 11 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2011 z góry przepraszam za jedno rozmazane zdjęcie (fotograf poniżej 6 lat, i do tego z komórki ), ale tylko na tym widać całość. Później wdziałem jesionkę, ale już bez fotek marynarka Scabal spodnie Marks&Spencer koszula Balthazar krawat LaScala buty Wittchen poszetka noname z ebaya zegarek Oris Classic Date skoro już wrzuciłem, to pytanie - jaki ewentualnie krawat (kolor, wzór) doradzilibyście, żeby zestaw był mniej monotonny kolorystycznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 11 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2011 Piękna marynarka. Pozdrowienia dla fotografa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 11 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2011 skoro już wrzuciłem, to pytanie - jaki ewentualnie krawat (kolor, wzór) doradzilibyście, żeby zestaw był mniej monotonny kolorystycznie? Ten jest ok. Zestaw nie jest monotonny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 11 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2011 Fajny zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 11 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2011 Pozdrowienia dla fotografa. przekazane, fotograf pozdrawia zaocznie (już śpi) i patriotycznie (ale nie nacjonalistycznie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi