dawid Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2012 po co takie zdjęcia wklejać? nic nie widać. Tego typu foto to na e-pamiętnik prędzej. no i historia iście urzekająca.. Cytuj
Jan Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2012 po co takie zdjęcia wklejać? nic nie widać. Tego typu foto to na e-pamiętnik prędzej. no i historia iście urzekająca.. Chciałem napisać z rana coś niemiłego, ale dam sobie spokój. Cytuj
Clovis Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2012 Wczoraj do 22 byłem jurorem na Finlandia Vodka Cup. Po 22 już nie byłem BTW był Oliwier Janiak w butach na 5 cm obcasie To gdzie te obcasy Janiaka, się pytam? Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2012 Dzień dobry i pogodny! Cytuj
4inHand Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2012 @ Proc Cóż za understatement! Unlike you Cytuj
4inHand Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2012 Poranny foch na śnieg i 6 rano Cytuj
4inHand Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2012 To gdzie te obcasy Janiaka, się pytam? No nie mam zdjęcia, a na oficjalnych mu przycięto http://www.milerpije.pl/wp-content/uplo ... ia_003.jpg Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2012 @ Proc Cóż za understatement! Unlike you Widzę, że niebieski krawat w grochy dziś rządzi Understatement to też statement Więcej działo się na dole: Cytuj
paparazzo Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 Koszula jest żółta/kremowa? Cytuj
Adam Granville Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 @Proceleusmatyk A gdzie butonierka? Uuuuuu.... Cytuj
Misza Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 Z moją Jagodą i koleżanką na imprezie Andrzejkowej. Wiem, że kolor kwiatka, jak pięść do oka, ale byłem w sytuacji, kiedy zafiksowałem na punkcie kwiatka w butonierce, a kolorów w kwiaciarni jeden... Andrzejki 2012 w obiektywie Jakuba Wysockiego Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 Godnie kolega reprezentuje forum, godnie Cytuj
White Haven Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 Jak dla mnie to kolor kwiatka pięknie kontrastuje z całością. Cytuj
Adam Granville Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2012 Dziewczyna świetnie zakomponowana, kolorystycznie i w ogóle, ale ten kolor kwiatka + kolor krawata to aż zęby bolą. Uwzględniono jednak okoliczności łagodzące (słaba podaż kolorów w kwiaciarni). Cytuj
constantin Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2012 @Miszo Zacnie wyglądacie!! Cytuj
Rain Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2012 A taka fotke znalazlem ze swietnego festiwalu experimetalpl, ktory mial miejsce wlasnie w londynie. Moze nie dzisiaj, ale przedwczoraj, wiec prawie sie liczy. fot: Jakub Wittchen Zrodlo: https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater Czy ubranie się tak w marynarkę i krawat, na takie wydarzenie, to dobry pomysł ? Cytuj
Jan Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2012 A taka fotke znalazlem ze swietnego festiwalu experimetalpl, ktory mial miejsce wlasnie w londynie. Moze nie dzisiaj, ale przedwczoraj, wiec prawie sie liczy. fot: Jakub Wittchen Zrodlo: https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater Czy ubranie się tak w marynarkę i krawat, na takie wydarzenie, to dobry pomysł ? A w czym widzisz problem? Niektórzy chodzą nie tylko do pracy i do cioci na "wigilię" w marynarkach i "pod krawatem". Podejrzewam, że też bym był na takiej imprezie podobnie ubrany, tyle że zamiast "zwykłej" marynarki miałbym tweed, który noszę najczęściej o tej porze roku. Cytuj
Skalpel Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2012 Ja również byłem "pod krawatem" na koncercie jazzowym Maćka Fortuny, gdzie reszta łącznie z wykonawcami była w tiszertach i nie czułem się skrępowany. Bardzo podobnie było na pewnym festiwalu podróżniczym gdzie gościem wieczoru był pan Mirosław Hermaszewski, w krawacie było nas dwóch- Pan Mirosław i ja, dzięki temu nie ukrywam ucieliśmy sobie bardzo miłą rozmowe po jego wystąpieniu. Cytuj
zaki Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2012 Ja również byłem "pod krawatem" na koncercie jazzowym Maćka Fortuny, gdzie reszta łącznie z wykonawcami była w tiszertach i nie czułem się skrępowany. Bardzo podobnie było na pewnym festiwalu podróżniczym gdzie gościem wieczoru był pan Mirosław Hermaszewski, w krawacie było nas dwóch- Pan Mirosław i ja, dzięki temu nie ukrywam ucieliśmy sobie bardzo miłą rozmowe po jego wystąpieniu. Dodaliście sobie wzajemnie otuchy w świecie dzikich Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2012 Tłid, fular, but w butonierce i parę innych fanaberii. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi