Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ale mylić się celowo? Trudno to zrozumieć no chyba że jest w tym drugie dno...

Taaak... to rodzaj koła ratunkowego. Jak się "walniesz", bo półprzytomny z rana założysz np. skarpety do klapek, to zawsze możesz powiedzieć :"zasady są po to, by je łamać" . ;)

Opublikowano

No ale mylić się celowo? Trudno to zrozumieć no chyba że jest w tym drugie dno...

Taaak... to rodzaj koła ratunkowego. Jak się "walniesz", bo półprzytomny z rana założysz np. skarpety do klapek, to zawsze możesz powiedzieć :"zasady są po to, by je łamać" . ;)

Taka ironia mi pasuje :)

Opublikowano

Ja myślę, że łamanie zasad jest zerojedynkowe - umiesz/nie umiesz + rozumiesz/nie rozumiesz.

Ja noszę muchę do koszuli z odkrytymi guzikami i czuję się świetnie, ale może rzeczywiście robię coś źle bo ludzie dziwnie się czasem patrzą :P

Opublikowano

Ja noszę muchę do koszuli z odkrytymi guzikami i czuję się świetnie, ale może rzeczywiście robię coś źle bo ludzie dziwnie się czasem patrzą :P

To na pewno przez te guziki. Elementarne, drogi Watsonie.

Opublikowano

Misza

Fajnie by było, gdyby więcej kwiatka było widać niż zieleni łodygi/pąka łodygi. Wiem, że to trudne... Niewiele kwiatów się nadaje.

Druga sprawa... (moim zdaniem) białe poszetki lepiej wyglądają , gdy są symetryczne. Tak jak nosił to ostatnio J.B. ;)

Opublikowano

Tak ale na premierze to nie był już J.B. tylko Dawid C. ;)

Daniel ;) choć pewnie i przed galą wykorzystał swoich asystentów. Ale czy tych samych co na planie Skyfall, tego już nie wiem.

Pewnie przekrzywiła mu się. Nigdy Wam się to nie zdarzyło?

Opublikowano

@Constantin

Najgorszy w tym zestawieniu jest krawat. Swoją wyrazistą teksturą "walczy" on o prymat z równie intensywnym teksturowo herringsbone marynarki, co wywołuje dysharmonię.

Zamiast tego dałbym krawat gładki w kolorze pasków koszuli.

Koszula bez zarzutu, świetne buty do tego zestawu, dobrze dobrane skarpetki.

Sweterek o nucie kolorystycznej odpowiadającej zawartości pieluchy w tym zestawieniu blado wypada. Proponowałbym klasyczny burgund.

Generalnie: dobry zestaw country, szczególnie pasujący do jesiennych nastrojów. Za mało w CMDNS takich klasycznych zestawów.

Opublikowano

@Constantin

Najgorszy w tym zestawieniu jest krawat. Swoją wyrazistą teksturą "walczy" on o prymat z równie intensywnym teksturowo herringsbone marynarki, co wywołuje dysharmonię.

Zamiast tego dałbym krawat gładki w kolorze pasków koszuli.

Koszula bez zarzutu, świetne buty do tego zestawu, dobrze dobrane skarpetki.

Sweterek o nucie kolorystycznej odpowiadającej zawartości pieluchy w tym zestawieniu blado wypada. Proponowałbym klasyczny burgund.

Generalnie: dobry zestaw country, szczególnie pasujący do jesiennych nastrojów. Za mało w CMDNS takich klasycznych zestawów.

@ Adam Granville, krawat i jego faktura w porównaniu do marynarki jest niemal gładki, a sweterek to typowy kaszmirowy camel, niestety zdjęcia wykonywane tel. nie oddają rzeczywistości , oczywiście burgund czy piękna ciemna zieleń byłaby również miła dla oka:) dziękuję i pozdrawiam