Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 10 Styczeń 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2021 Dziś: 22 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 10 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2021 Plusik za kapelusik. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 10 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2021 54 minuty temu, mosze napisał: Plusik za kapelusik. Model z Rocky I 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Blondas Napisano 11 Styczeń 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2021 Dzisiaj w robocie 18 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 17 Styczeń 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2021 Z wczoraj: 17 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MarcinJarosz Napisano 21 Styczeń 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2021 Dziś wszystko (poza butami) z Polski Bytom, 4gentleman, Lambert, Poszetka x2 12 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 22 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2021 Bardzo fajnie! Mnie tylko zastanawia, czy relacja klap kamizelki i marynarki jest ok, ale widocznie jest. 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 22 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2021 Mnie z kolei trochę kłuje w oczy rozmiar guzików w kamizelce, które dorównują rozmiarem guzikom w marynarce. IMO zdecydowanie lepiej wyglądają mniejsze tj. jak przy rękawach marynarki. Kolorystycznie natomiast całość zgrana świetnia i "+" dałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 23 Styczeń 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2021 14 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 25 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2021 6 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djmakus Napisano 25 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2021 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djmakus Napisano 26 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2021 znów ja 5 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. djmakus Napisano 2 Luty 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2021 Tylko ja chodzę do pracy? 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcous Napisano 2 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2021 10 godzin temu, djmakus napisał: Tylko ja chodzę do pracy? ktoś musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 3 Luty 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2021 Biurowo: 17 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz Fedak Napisano 6 Luty 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2021 15 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub84 Napisano 6 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2021 Bardzo ładny zestaw. Co to za płaszcz? btw: nie myslales o ciemnobordowych rękawiczkach do tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Fedak Napisano 6 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2021 @Jakub84Dzięki. Płaszcz to RTW szwedzkiej Marki Cavaliere. Pierwotnie był o 1,5 rozmiaru na mnie za duży, ale po poprawkach wyszło zadowalająco, choć z tego co pamiętam kosztowały połowę tego co sam płaszcz bo było ich całkiem sporo. Z "resztek" materiału zrobiłem dragon na plecach, wymieniłem guziki na rogowe etc. Tkanina to wełna/moher i kilka % czegoś syntetycznego. Z samej tkaniny jestem średnio zadowolony. Wykończenia, proporcje (zachowane po korektach) są naprawdę dobre. Rękawiczki widoczne na zdjęciu były robione w pracowni T. Kowalskiego i zamawiane dużo wcześniej niż kupiłem sam płaszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djmakus Napisano 9 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2021 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jacek. Napisano 9 Luty 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2021 Nowy shantung od @poszetka.com + za dodanie 0.5 cm:) 6 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 9 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2021 13 minut temu, Jacek. napisał: Nowy shantung od @poszetka.com + za dodanie 0.5 cm:) Super buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 9 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2021 Ciepłe ciuchy. Spodnie najgrubsze, jakie mam - dosłownie koc - dobrze mi się jednak zgrywają z zamszowymi monkami. W monkach oczywiście nie chodzę po śniegu. 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz Fedak Napisano 9 Luty 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2021 13 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 9 Luty 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2021 Z Francis(zkiem) Waplingerem, jednym z niewielu prawdziwych bespoke shoemakers w Nowym Yorku. 11 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. JDC Napisano 12 Luty 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2021 Z tej perspektywy klapy wyglądają jak pas startowy, ale w rzeczywistości nie jest tak szeroko 🙂 17 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi