Midlife-Crisis Napisano 22 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2021 Bardzo fajnie! Mnie tylko zastanawia, czy relacja klap kamizelki i marynarki jest ok, ale widocznie jest. 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 22 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2021 Mnie z kolei trochę kłuje w oczy rozmiar guzików w kamizelce, które dorównują rozmiarem guzikom w marynarce. IMO zdecydowanie lepiej wyglądają mniejsze tj. jak przy rękawach marynarki. Kolorystycznie natomiast całość zgrana świetnia i "+" dałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 23 Styczeń 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2021 14 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 25 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2021 6 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djmakus Napisano 25 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2021 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djmakus Napisano 26 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2021 znów ja 5 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. djmakus Napisano 2 Luty 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2021 Tylko ja chodzę do pracy? 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcous Napisano 2 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2021 10 godzin temu, djmakus napisał: Tylko ja chodzę do pracy? ktoś musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 3 Luty 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2021 Biurowo: 17 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz Fedak Napisano 6 Luty 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2021 15 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub84 Napisano 6 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2021 Bardzo ładny zestaw. Co to za płaszcz? btw: nie myslales o ciemnobordowych rękawiczkach do tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Fedak Napisano 6 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2021 @Jakub84Dzięki. Płaszcz to RTW szwedzkiej Marki Cavaliere. Pierwotnie był o 1,5 rozmiaru na mnie za duży, ale po poprawkach wyszło zadowalająco, choć z tego co pamiętam kosztowały połowę tego co sam płaszcz bo było ich całkiem sporo. Z "resztek" materiału zrobiłem dragon na plecach, wymieniłem guziki na rogowe etc. Tkanina to wełna/moher i kilka % czegoś syntetycznego. Z samej tkaniny jestem średnio zadowolony. Wykończenia, proporcje (zachowane po korektach) są naprawdę dobre. Rękawiczki widoczne na zdjęciu były robione w pracowni T. Kowalskiego i zamawiane dużo wcześniej niż kupiłem sam płaszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djmakus Napisano 9 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2021 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jacek. Napisano 9 Luty 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2021 Nowy shantung od @poszetka.com + za dodanie 0.5 cm:) 6 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 9 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2021 13 minut temu, Jacek. napisał: Nowy shantung od @poszetka.com + za dodanie 0.5 cm:) Super buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 9 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2021 Ciepłe ciuchy. Spodnie najgrubsze, jakie mam - dosłownie koc - dobrze mi się jednak zgrywają z zamszowymi monkami. W monkach oczywiście nie chodzę po śniegu. 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz Fedak Napisano 9 Luty 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2021 13 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 9 Luty 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2021 Z Francis(zkiem) Waplingerem, jednym z niewielu prawdziwych bespoke shoemakers w Nowym Yorku. 11 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. JDC Napisano 12 Luty 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2021 Z tej perspektywy klapy wyglądają jak pas startowy, ale w rzeczywistości nie jest tak szeroko 🙂 17 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 13 Luty 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2021 GGG + Tenis 22 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. me.spoke Napisano 13 Luty 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2021 16 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Velahrn Napisano 14 Luty 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2021 Zastanawiam się nad małym spin-offem tematu "Jakie rękawiczki mam dziś na sobie", no ale na razie we wspólnym wątku: sarna wyprawiona na zamsz, Czesław Jamroziński bespoke 10 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domixon Napisano 14 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2021 SuSu, Lantier, Poszetka, PewienPan 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 14 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2021 44 minuty temu, Velahrn napisał: Zastanawiam się nad małym spin-offem tematu "Jakie rękawiczki mam dziś na sobie" Zapewne byłby to najbardziej bespoke'owy wątek na forum Choć sam mam od CJ tylko RTW ale w przeciwieństwie do wcześniej posiadanych rękawiczek jakimś zbiegiem okoliczności tych akurat nie gubię (acz brązowe były dwa razy bardzo bliskie tego, i zawsze jakoś się odnajdowały). 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawcio Napisano 14 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2021 @Velahrn super rękawiczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi