Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Były pytania jak w całości prezentuje się garnitur od @poszetka.com
No więc tak
20190904_074638.thumb.jpg.ca11e605624657965403154b4ea6191b.jpg
Największym minusem dla mnie są spodnie - rurki.
Poza tym super się nosi. Zwłaszcza marynarka, która mogłaby być odrobinę dłuższa.
Miałem takie samo wrażenie gdy zamówiłem ten garnitur.
W spodnie nawet nie wszedłem
Choć gdzieś czytałem, że można było zamówić spodnie w innym rozmiarze niż marynarkę.
Opublikowano
To nie powinno iść do casualu? W ogóle wyglądasz jakby cię wyciągnęli z lat 80. (to nie jest krytyka, ale stwierdzenie, może takie było zamierzenie).
Możliwe, że powinienem tam to wrzucić. Wczoraj już tak na szybko się chciałem podzielić tym zdjęciem.
Jeśli chodzi o lata 80te to takie było zamierzenie

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
14 godzin temu, CharlieQuiet napisał:

Dobry wieczór :-)

Bardzo elegancki i klasyczny zestaw. Na zdjęciu jeżeli dobrze widzę, spodnie opinają łydki utrudniając ich swobodne opadanie. Tak szyją teraz i taka moda. ?

Za to świetna podstawa - eleganckie klasyczne czarne oxfordy. +++

• Like 1
Opublikowano
5 godzin temu, Midlife-Crisis napisał:

Bardzo elegancki i klasyczny zestaw. Na zdjęciu jeżeli dobrze widzę, spodnie opinają łydki utrudniając ich swobodne opadanie. Tak szyją teraz i taka moda. ?

Za to świetna podstawa - eleganckie klasyczne czarne oxfordy. +++

Dziękuję bardzo, a wracając do spodni to właśnie tak z SuSu jest. Do Lazio mogłem zamówić jaki chciałem rozmiar, a do Napoli spodnie już w zestawie. Może mógłbym poszerzyć, zapas jakiś tam jest, obawiam się tylko o umiejętności Wałbrzyskich krawców :-)

Opublikowano
W dniu 9.09.2019 o 22:05, Grafa napisał:

@me.spoke, bardzo fajne zdjęcie. Zazwyczaj w tym miejscu eksponuje się schody lub Barcaccię.

Dzięki :) kadr wybierał fotograf, być może dlatego że akurat w przypadku portretów lepiej żeby w tle działo się mniej niż więcej