Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Opublikowano 29 Lipca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2019 Powrót z urlopu: 11 6 Cytuj
roj Opublikowano 29 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2019 Lajkowałem za zestaw w temacie butów ale w całości (może kwestia zdjęć) wygląda jakoś bardzo nieproporcjonalnie wszystko w mojej opinii.. Ale łezka w krawacie pierwsza klasa! *właściwie nie wszystko tylko tak od linii najwyższego guzika w marynarce do linii kolan ? 1 Cytuj
phantom Opublikowano 29 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2019 27 minut temu, roj napisał: *właściwie nie wszystko tylko tak od linii najwyższego guzika w marynarce do linii kolan ? Dzięki, myśle ze to kwestia pochylenia się. Na zdjęciach zrobionych przez żonę wszystko jest ok: Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Opublikowano 30 Lipca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2019 Dziś Solaro z bawełny: 17 3 Cytuj
blekit Opublikowano 31 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2019 Ostatnio * Krupa i Rzeszutko * Mango * 2x Poszetka * Benevento * Berwick 3 6 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Opublikowano 31 Lipca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2019 4 9 Cytuj
blekit Opublikowano 31 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2019 @phantom świetny zestaw! Co to za koszula? Cytuj
phantom Opublikowano 31 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2019 9 minut temu, blekit napisał: @phantom świetny zestaw! Co to za koszula? Dzięki! To Zack Roman tab collar? 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Opublikowano 31 Lipca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2019 Ostatnia przymiarka przed ślubem i odbiór garnituru dwurzędowego z zamkniętymi klapami z lekkiej wełny od Lanificio F. LLI Cerruti bez podszewki. 19 8 Cytuj
The-Bigwig Opublikowano 31 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2019 Wreszcie zdjęcia, w których naocznie widać Twój wzrost, użytkowniku Guliwer23 2 Cytuj
michau Opublikowano 31 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2019 Podoba mi się dopasowanie.Wybór nakładanych kieszeni podyktowany mniej formalnym charakterem przyjęcia weselnego? 1 Cytuj
Beny23 Opublikowano 31 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2019 2 hours ago, michau said: Podoba mi się dopasowanie. Wybór nakładanych kieszeni podyktowany mniej formalnym charakterem przyjęcia weselnego? Stwierdziłem że jako że nie jest to mój ślub a jestem tylko świadkiem to nie chciałem wyglądać bardziej formalnie od pana młodego. Młoda para zażyczyła sobie żeby świadek był w garniturze navy więc musiałem się słuchać @The-Bigwig 197cm wzrostu ciężko ukryć... 1 Cytuj
eduardo Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Fajnie, bo tym razem spodnie przykrywają kostki ? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Dziś: 18 11 Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Bardzo ładny garnitur! Cytuj
phantom Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2019 6 minut temu, Zajac Poziomka napisał: Bardzo ładny garnitur! Dzięki, zdaje się, ze masz podobny od @Ernestson ładny, dyskretny wzór. Cytuj
michau Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Dzięki, zdaje się, ze masz podobny od [mention=42]Ernestson[/mention] ładny, dyskretny wzór.A Twój skąd brany? Cytuj
phantom Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2019 9 minut temu, michau napisał: 34 minuty temu, phantom napisał: Dzięki, zdaje się, ze masz podobny od [mention=42]Ernestson[/mention] ładny, dyskretny wzór. A Twój skąd brany? Zaskoczę - Suitsupply? 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2019 13 8 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Inny wątek forumowy + przypominany na okrągło na jednym z kanałów tv "Gang Olsena" (pojęcia nie miałem, że tyle części tego było ), zainspirował mnie do wygrzebania z szafy marynarki Boggi kupionej jakieś 3 lata temu. Żona miała rację- nie będziesz nosił. No i nie chodzi nawet o to, że się trochę spasłem ostatnimi czasy w związku z czym trudniej mi się podopinać . Mam jednak do niej sentyment- pierwszy krawat od EoE właśnie do niej zakupiłem. Okazało się, że Paweł @Embassy of Elegance mieszka minutę rowerem ode mnie i tak zawiązała się fajna znajomość. No i jak tu jej choć od święta nie założyć. Boggi (len/wełna/jedwab), wyśmienity szantung EoE, poszetka Turnbull & Asser, C&J, spodnie len/bawełna. 18 8 Cytuj
lubo69 Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Boggi (len/wełna/jedwab)Forum BwB: marynarka za krótkalubo69: bardzo fajnie to wygląda 1 1 Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2019 12 minut temu, lubo69 napisał: Forum BwB: marynarka za krótka Dokładnie ten aspekt miałem na myśli . Proporcje... takie sobie. Jednak z wiekiem staję się coraz bardziej sentymentalny i różne rzeczy i zapachy nakładam na siebie tylko dlatego. że coś mi przypominają. Taka starcza przypadłość Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Garnitur z lekkiej wełny od Lanificio Cerruti bez podszewki zdał egzamin na ślubie. Przy 30 stopniach i upału na Manhattanie i na Brooklynie nie odczuwałem żadnego dyskomfortu. Polecam wełnę od LC. Ślub w Saint Patrick’s Cathedral, potem Central Park, DUMBO Brooklyn i wesele w the River Cafe mimo skwaru były znośne w tym garniturze więc jestem bardzo zadowolony z tego projektu. Dopasowanie jak dla mnie idealne. Przetańczyłem całą noc na weselu przyjaciół 29 5 Cytuj
Runior Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2019 22 godziny temu, Tanatos70 napisał: Inny wątek forumowy + przypominany na okrągło na jednym z kanałów tv "Gang Olsena" (pojęcia nie miałem, że tyle części tego było ), zainspirował mnie do wygrzebania z szafy marynarki Boggi kupionej jakieś 3 lata temu. Żona miała rację- nie będziesz nosił. No i nie chodzi nawet o to, że się trochę spasłem ostatnimi czasy w związku z czym trudniej mi się podopinać . Mam jednak do niej sentyment- pierwszy krawat od EoE właśnie do niej zakupiłem. Okazało się, że Paweł @Embassy of Elegance mieszka minutę rowerem ode mnie i tak zawiązała się fajna znajomość. No i jak tu jej choć od święta nie założyć. Boggi (len/wełna/jedwab), wyśmienity szantung EoE, poszetka Turnbull & Asser, C&J, spodnie len/bawełna. Jak dla mnie - klawo jak cholera! Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Głównie brązy. * Suitsupply * Tyrwhitt * 2x Poszetka * Benevento * Vass 9 5 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi