Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lajkowałem za zestaw w temacie butów ale w całości (może kwestia zdjęć) wygląda jakoś bardzo nieproporcjonalnie wszystko w mojej opinii.. 

Ale łezka w krawacie pierwsza klasa!

*właściwie nie wszystko tylko tak od linii najwyższego guzika w marynarce do linii kolan ?

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
27 minut temu, roj napisał:

*właściwie nie wszystko tylko tak od linii najwyższego guzika w marynarce do linii kolan ?

Dzięki, myśle ze to kwestia pochylenia się. Na zdjęciach zrobionych przez żonę wszystko jest ok:

F8827A68-CA61-4A56-8B7B-73BA3651B3BA.thumb.jpeg.56a5d7f7361bb61fbe3199c6f2b112c7.jpeg

Opublikowano
2 hours ago, michau said:

Podoba mi się dopasowanie.
Wybór nakładanych kieszeni podyktowany mniej formalnym charakterem przyjęcia weselnego?

Stwierdziłem że jako że nie jest to mój ślub a jestem tylko świadkiem to nie chciałem wyglądać bardziej formalnie od pana młodego. Młoda para zażyczyła sobie żeby świadek był w garniturze navy więc musiałem się słuchać ;)

@The-Bigwig 197cm wzrostu ciężko ukryć...

• Like 1
Opublikowano
9 minut temu, michau napisał:
34 minuty temu, phantom napisał:
Dzięki, zdaje się, ze masz podobny od [mention=42]Ernestson[/mention] ładny, dyskretny wzór.

A Twój skąd brany?

Zaskoczę - Suitsupply?

• Like 1
Opublikowano
12 minut temu, lubo69 napisał:

Forum BwB: marynarka za krótka

Dokładnie ten aspekt miałem na myśli :). Proporcje... takie sobie. Jednak z wiekiem staję się coraz bardziej sentymentalny i różne rzeczy i zapachy nakładam na siebie tylko dlatego. że coś mi przypominają. Taka starcza przypadłość :)

Opublikowano
22 godziny temu, Tanatos70 napisał:

Inny wątek forumowy + przypominany na okrągło na jednym z kanałów tv "Gang Olsena" (pojęcia nie miałem, że tyle części tego było :)), zainspirował mnie do wygrzebania z szafy marynarki Boggi kupionej jakieś 3 lata temu. Żona miała rację- nie będziesz nosił. No i nie chodzi nawet o to, że się trochę spasłem ostatnimi czasy w związku z czym trudniej mi się podopinać ;-). Mam jednak do niej sentyment- pierwszy krawat od EoE właśnie do niej zakupiłem. Okazało się, że Paweł  @Embassy of Elegance mieszka minutę rowerem ode mnie i tak zawiązała się fajna znajomość. No i jak tu jej choć od święta nie założyć.

Boggi (len/wełna/jedwab), wyśmienity szantung EoE, poszetka Turnbull & Asser, C&J, spodnie len/bawełna.

Jak dla mnie - klawo jak cholera!