Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zazwyczaj w okularach i pozach sugerujących pewność siebie, tym razem inaczej ;)

Mucha do klubowej marynarki - niespodzianka :D

Nie uprzedzili Cię, że krata w koszuli może "tańczyć" przed kamerą? Trzymam kciuki aby tak się nie stało.

Opublikowano

Zazwyczaj w okularach i pozach sugerujących pewność siebie, tym razem inaczej ;)

Mucha do klubowej marynarki - niespodzianka :D

Nie uprzedzili Cię, że krata w koszuli może "tańczyć" przed kamerą? Trzymam kciuki aby tak się nie stało.

Widziałem, nie stało się:)

Opublikowano

Garnitur rewelacja - materiał, spodnie... Jedynie kamizelka jak dla mnie mogła by mieć o guzik mniej przez co była by lżejsza :)

No i ciut blady ten krawat ;)

Edit: pytanie pewnie juz było kiedyś zadane, ale... Skąd materiał? Czyjej produkcji? :)

• Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano

Jest jak Styleman mówi. Krawat to matowy żóły materiał i na wszystkich fotkach wypadł jakiś taki blady.  Ale umówmy się, że sesji na miarę Suit Suply to po prostu nie dalibyśmy radę zrobić ;)

Co do materiału to jest to tweed od Romana i wszedł w moje posiadanie jako nagroda w jednym z forumowych konkursów

https://forum.butwbutonierce.pl/topic/1874-konkurs-„150-lat-z-harrisons”/

Konkretnie jest to próbnik Hartwist od Harrisons of Edinburgh http://www.harrisonsofedinburgh.com/collections/porter-harding/hartwist

Tutaj   O G R O M N E   podziękowania należą się Romanowi (Szarmant.pl), który podesłał naprawdę spory, bo aż 4metrowy, kupon materiału :)

Jak ogarniemy się trochę ze zdjęciami to postaram się wrzucić w temacie dot. Pani Wandy Fok więcej zdjęć.

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Paparazzo - przywitałem się na tym forum już dawno temu. Wiem jednak, o co Tobie chodzi, więc pro forma - witam serdecznie  :-P

Blog jest uzupełniony, oczywiście brakuje wpisów, ale to z czasem. Mimo wszystko - zapraszam.