Velahrn Napisano 7 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2019 20 godzin temu, figo napisał: Kojarzycie gdzie można nabyć koszulki polo w stylu vintage? Coś jak ta ze zdjęcia. Pomijam oczywiście SJC. Polecam Pike Brothers. Świetna jakość. Stacjonarnie w Polsce w Faster Dogu (tam mają też chyba połwki Levisa z linii Vintage Clothing) w Warszawie, a w necie to: https://pikebrothers-shop.com 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gwiezdny durszlak Napisano 8 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2019 Poszukuję białych sneakersów w zbliżonej wersji do tych ze zdj. W cenie do 400 +/- Może ktoś coś widział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 8 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2019 50 minut temu, Gwiezdny durszlak napisał: Poszukuję białych sneakersów w zbliżonej wersji do tych ze zdj. W cenie do 400 +/- Może ktoś coś widział? Zobacz Nike Court Royale albo New Balance 300 Vintage. Niezle białe sneakersy w tym przedziale cenowym ma też marka COS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_P Napisano 11 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2019 Panowie. Gdzie szukać lnianych szortów i espadryli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkk Napisano 11 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2019 https://eu.suitsupply.com/pl/shoes/brązowy-sneakersy/FW1430.html?cgid=Shoes&prefn1=model&prefv1=sneakers&pdp=true Witam wszystkich, wiadomo gdzie mogę znaleźć tego typu sneakersy (ciemny brąz skóra) w niższym budżecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrot Napisano 11 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2019 W TK’Maxxach zą takie z Garment Project, cenowo coś koło 250-300 złotych.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianoItaliano Napisano 11 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2019 2 godziny temu, Andrzej_P napisał: Panowie. Gdzie szukać lnianych szortów i espadryli? @Andrzej_P, spróbuj na allegro - ten allegrowicz ma lniane i w bdb budżecie. Są to jednosezonowki, ale relacja ceny do jakości bardzo ok: https://allegro.pl/oferta/klasyczne-espadryle-sznurkowe-lniane-len-granat-44-7996970389 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkk Napisano 11 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2019 5 hours ago, Nawrot said: W TK’Maxxach zą takie z Garment Project, cenowo coś koło 250-300 złotych. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk @Nawrot Wiadomo jak z dostępnością? Mam rozmiar 41 (26,5cm stopa) a zazwyczaj w Krakowie nic nie znajduje co by pasowało rozmiarowo. Pytam bo nie zwykłem do zakupów w TK Maxx a być może są patenty o których nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrot Napisano 11 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2019 Nie wiem jak w Krakowie, ale w Gdańsku jest szeroka rozmiarówka tych sneakersów, z licówką i zamszem.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soooki99 Napisano 13 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2019 Panowie, gdzie szukać bermudów? Ostatnio Miler wprowadził preorder i zastanawiam się czy warto (ich chinosy bardzo lubię).https://shopmiler.com/pl/spodnie-meskie/bermudy Z góry dziękuję za pomoc! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laleczka Napisano 13 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2019 @soooki99 w Mango Outlet jest ich trochę https://www.mangooutlet.com/pl/mezczyzna/bermudy_c86239401, nie jest to niewiadomo co ale spełniają swoje zadanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 15 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2019 Nie powinno być problemu, z Nowego Sącza do Hong Kongu jest bliżej niż na przykład z Warszawy. Zaraz ktoś napisze że taki garnitur to nie na ślub, ale nie przejmuj się tym; to zabobony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
De Lasalle Napisano 15 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2019 Ślub to zabobon. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krysho Napisano 15 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2019 Hej ,szukam garnituru beżowego/jasny brąz jak na dołączonym zdjęciu i nigdzie nie mogę znaleść ,jestem z Nowego Sącza ,może polecicie mi jakiś sklep lub miejsce gdzie szyja na miarę w podobnym bądź takim samym kolorze ,z tego co wiem ten garnitur jest tweedowy ,mam slub we wrześniu ,wiec może być w nim za gorąco ,dlatego myśle nad nieco lżejszym ,garnitur interesuje mnie z mikrowzorem ,bądź O innej strukturze ,byle nie gładki Aha i obowiązkowo z kamizelka cenowo do 3 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawcio Napisano 15 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2019 Garnitur z tweedu? Dżentelmen idzie w tym na mokradła strzelać do kaczek a nie na ślub 😂 Na serio garnitur beżowy/brązowy nie nadaje się na ślub. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcjoner21 Napisano 16 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2019 23 godziny temu, Krysho napisał: Hej ,szukam garnituru beżowego/jasny brąz jak na dołączonym zdjęciu i nigdzie nie mogę znaleść ,jestem z Nowego Sącza ,może polecicie mi jakiś sklep lub miejsce gdzie szyja na miarę w podobnym bądź takim samym kolorze Najszerszy wybór i najtaniej będzie w Tuszynie, a fachowym doradztwem służą profesjonaliści z największego kontynentu. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 16 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2019 Łukasz, odezwę się w piątek przed losowaniem eurolotto 49, 22, 19, 18, 5 + 4, 3. Powinno wejść koło stu baniek, może osiemdziesiąt.Jak będziesz przechodził koło Kielmana, powiedz mu że wpadnę w przyszłym tygodniu, zamówię buty, Ty płacisz. Dzięki z góry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figo Napisano 16 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2019 Hej wszystkim, ostatnio pytałem Was o miejsce, w którym można nabyć polówki w stylu retro. Znalazłem jeden agregator, stronę Atom Retro, która kumuluje oferty różnych producentów, natomiast jeden z nich wpadł mi wyjątkowo w oko, chodzi o firmę MadCap England. Do gustu przypadły mi 4 polówki, testowo zdecydowałem się na jedną, żeby zobaczyć jak z jakością, rozmiarówką itd. Powiem, że jestem bardzo miło zaskoczony. Nieco dłuższe rękawy, fajne, dłuższe wyłogi kołnierzyka, materiał niesamowicie przyjemny. Towar szedł zdaje się 4 dni robocze. 2 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wianek Napisano 16 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2019 W dniu 13.06.2019 o 11:47, soooki99 napisał: Panowie, gdzie szukać bermudów? Ostatnio Miler wprowadził preorder i zastanawiam się czy warto (ich chinosy bardzo lubię).https://shopmiler.com/pl/spodnie-meskie/bermudy Z góry dziękuję za pomoc! Pozdrawiam Popatrz na lancerto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakus ;) Napisano 26 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2019 Gdzie znajdę chino z szeroką nogawką w udzie - takie loose, tapered posługując się dżinsową nomenklaturą (o ile użyłem jej dobrze) - najlepiej cieńka, letnia tkanina i niski stan? Ew. jakiś niedrogi, wystarczająco kompetentny zakład krawiecki w Krakowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dixidae Napisano 27 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2019 Drodzy Państwo, Szukam producentów dobrych okularów przeciwsłonecznych w budżecie do 600zł. Dobrze gdyby miały: -proste, klasyczne oprawki -rzeczywiście chroniły wzrok -nie miały dużych logotypów w widocznych miejscach -można było wygodnie kupić (sklepy stacjonarne albo sklep internetowy) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarekilk3 Napisano 27 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2019 Najlepiej u niedrogiego optyka -w każdym mieście jest taki, do którego chodzą emeryci . W miarę przyzwoite oprawki ze szkołami o wybranym kolorze ( brąz , czarne, granat itp.) i przyciemnieniu to koszt 200-300 zł. Idealne nad morze ,bo jak je fala porcie ,to bez dużego żalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Runior Napisano 28 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2019 Niedrogi optyk jak najbardziej, niemniej zaklinam Cię, nie kupuj szkieł bez polaryzacji. Nauczyłem się na własnych gałkach kupując swego czasu zwykłe (barwione) szkła. Noszę je rzadko i niechętnie. Niestety, ze względu na sporą wadę wzroku do ceny każdych okularów muszę dodać ok. 500 zł, więc na razie wstrzymuję się z zakupem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 28 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2019 Do 600 zł to Polaroid lub Carrera. Jak troszkę dołożysz to Persole na promocji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 28 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2019 https://eu.suitsupply.com/pl/shorts/jasnoszary-bennington-pleat-szorty/B1121.html?utm_campaign=polos&utm_medium=email&pdp=true&utm_source=ET-19-062WK26PL&ud=D08872763 Cena szalona. Gdzie jeszcze dostać takie "eleganckie" szorty, o dobrym składzie, w znośnej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi