BrotherM Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2017 Szukam marynarek mozliwie zbliżonych do Havany z SuSu. Kolor brązowy, bardziej ciemny jak mniej. Cenowo też podobnie. Zależy mi głównie na bardziej widocznym splocie, tweed i nie tylko. Ktoś coś poleci? Cytuj
Aegikranion Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2017 Cześć! Na codzień chodzę w chinosach,ale planuję wzbogacić swoją garderobę o spodnie na kant,którymi mógłbym je zastąpić w zestawach półformalnych. Nie mam pojęcia czego szukać i gdzie, więc proszę was o wskazówki, które pozwolą dokonać mi metamorfozy. Z góry dzięki! Cytuj
Nowoanglik Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2017 @Aegikranion http://www.benevento.pl Cytuj
Egonax Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2017 @BrotherM moźe coś z oferty Oscara Jacobsona? Cytuj
Lunatyk Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2017 Panowie co powiecie na temat koszul z Wólczanki? Szukałem czegoś taniego, do 50zł / sztuka, ale te są przecenione na 70, a 3 gratis. Lubię grube, mięsiste materiały, ale jednocześnie zależy mi na przewiewności, bo nie ukrywam, mam problem z poceniem. Cytuj
Pawcio Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2017 1 godzinę temu, BrotherM napisał: Szukam marynarek mozliwie zbliżonych do Havany z SuSu. Kolor brązowy, bardziej ciemny jak mniej. Cenowo też podobnie. Zależy mi głównie na bardziej widocznym splocie, tweed i nie tylko. Ktoś coś poleci? Macaroni Tomato i M. Ceran mają już ciekawe propozycje marynarek na jesień. Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2017 (edytowane) @BrotherM. sprawdż też marynarki M.Ceran. Jeżeli sobie dobrze przypominam, to u poszetki w Katowicach wisiało parę na wieszaku, oprócz tego są w sklepie Brogs we Wrocławiu. http://www.brogs.pl/brogs-mens-store--buty-loake-wroclaw--marynarki-we-wloskim-stylu.html Mam jedną i jestem bardzo zadowolony. @Pawcio mnie ubiegł ? Edytowane 5 Września 2017 przez Midlife-Crisis 1 Cytuj
BrotherM Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2017 @Egonax @Pawcio @Midlife-Crisis Dzięki Panowie za sugestie. M. Cerana sprawdzałem dziś, ale na oficjalnej stronce nie było nic, co mnie interesuje (nie mówiąc o rozmiarze, wszystko za małe), ale ten link od @Midlife-Crisis bardzo pomocny, bo niestety do Kato mi nie po drodze. Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2017 @BrotherM za tymi marynarkami kryje się kobieta, więc ostrożnie z deklinacją ☝️ Cytuj
sirscruffy Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2017 Panowie, potrzebuję rozbudować swoją garderobę o czarny garnitur (lub też smoking). Czy ktoś może widział jakieś ciekawe oferty (lub też końcówki letnich wyprzedaży), by zmieścić się w studenckim budżecie 1000zł? Preferowałbym linię slim, aby zmniejszyć liczbę koniecznych poprawek. Oczywistości jak Vistula i Próchnik już sprawdziłem - albo nie ma już na stanie mojego rozmiaru albo garnitur jest niewełniany. Cytuj
Szydlowsky Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2017 Czy ktoś z Panów wie może na jakim kopycie zrobione są te Loake ? Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2017 15 minut temu, secondhand_man napisał: Czy ktoś z Panów wie może na jakim kopycie zrobione są te Loake ? To Loake Royal na kopycie 1639. 1 Cytuj
Szydlowsky Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2017 2 minuty temu, Zajac Poziomka napisał: To Loake Royal na kopycie 1639. Dzięki ! Cytuj
Jacek. Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2017 Dzień dobry, Planuję zakup split toe derby (skóra licowa lub zamszowa) do 1000zł. Znalazłem Meerminy i Berwick (niestety brak rozmiaru na klasycznebuty.pl). Mogą Panowie jeszcze coś polecić? Z góry uprzejmie dziękuję. Cytuj
munchkin Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2017 Gdzie kupię sobie spoko płaszcz będąc niski (170 xD) i szczupły. Tylko szycie na miarę czy jednak coś się uda znaleźć? proszę o pomoc Cytuj
Velahrn Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2017 35 minut temu, munchkin napisał: Gdzie kupię sobie spoko płaszcz będąc niski (170 xD) i szczupły. Tylko szycie na miarę czy jednak coś się uda znaleźć? proszę o pomoc Jakiś konkretny model płaszcza? Popróbuj sieciówki które mają kolekcję skierowane do młodzieży, np. H&M czy Zara. Massimo Dutti też ma szczupłe fasony. Cytuj
munchkin Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2017 peacoat albo dyplomatka najlepiej, o. Cytuj
Aegikranion Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2017 22 godziny temu, Nowoanglik napisał: @Aegikranion http://www.benevento.pl Znam markę, ale nie mam pojęcia jakie spodnie wełniane mogłyby pasować do zestawów z bardziej sportowymi marynarkami. Masz jakieś propozycję? Cytuj
pi_senny Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2017 Gdzie mogę znaleźć dobrej jakości wełniane skarpet i niekoniecznie grube? Cytuj
gajdowskip Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2017 10 minut temu, pi_senny napisał: Gdzie mogę znaleźć dobrej jakości wełniane skarpet i niekoniecznie grube? Suitsupply. Skarpety i podkolanówki wełniane - 5 sztuk za 179 zł (wkładasz do koszyka 5 sztuk i cena zmienia się z 295 na 179) 1 Cytuj
pi_senny Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2017 Dzięki, lecz chyba jeszcze trzeba poczekać. Póki co są jedynie podkolanówki w szarych odcieniach. Cytuj
JakubAnderwald Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2017 Gdzie można w Polsce kupić jednorzędowy blezer? Mój właśnie wyzionął ducha i potrzebuję czegoś na miejscu, ewentualnie do poprawek krawieckich. Cytuj
lubo69 Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2017 Gdzie można w Polsce kupić jednorzędowy blezer? Reklamy się nie wyświetlają? Macaroni Tomato. Cytuj
JakubAnderwald Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2017 Adblock działa U MT ten blezer jest jakiś jasno-niebieski a nie w kolorze navy. Jak wychodzi na żywo?Guziki też będą do wymiany bna metalowe, ale te akurat pozyskam z obecnego blezera Cytuj
BrotherM Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2017 Szukam płaszcza w stylu "zbrodniarz wojenny". Ciemny, dość długi (poniżej kolan, czyli w moim wypadku pewnie ok 105 cm długości albo i wiecej), dwurzędówka, pas z tyłu, szeroki kołnierz (typu ulster). Wełna. Jakieś koncepcje gdzie w rozsądnych cenach? Czy też raczej tylko szycie u krawca? Albo z drugiej ręki? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi