pirat Napisano 12 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2013 "Audycja zawierała lokowanie produktu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Zaremba Napisano 12 Kwiecień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2013 "Audycja zawierała lokowanie produktu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miyagi Napisano 12 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2013 Brzmi ciekawie, w jakim to programie można było zobaczyć ubrania z Pracowni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 17 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2013 Świetnie się prezentuje (krawat oczywiście ) "Dziś w grenadynie bez podszewki Biagio Santo od Pracowni Krawieckiej Zaremby :)" https://www.facebook.com/pages/Szarmant/209831909063422?ref=stream&hc_location=stream Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 26 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2013 Bispołkowe chino . http://zarembabespoke.tumblr.com/post/48924812125/hand-made-chinos-pants Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCsel Napisano 26 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2013 Bardzo ładne chino, ile/od ilu zaczyna sie cena takich spodni? Pozdrawiam MCsel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Zaremba Napisano 17 Maj 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2013 Cena spodni zaczyna się od 1200 złotych oczywiście szycie z tkaniną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 21 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2013 grenadine fina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 22 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2013 Gdzie kupione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 22 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2013 Kamil, chyba u Zaremby:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravic Napisano 22 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2013 Kamilowi chodziło chyba o dostawcę krawatow dla Zaremby.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 22 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2013 Jedno i drugie, ale bardziej to pierwsze Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 14 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2013 Więcej fotek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151489656483049.1073741839.235071993048&type=1 "Wiosna w naszej pracowni rozkwita dwurzędówkami. Na zdjęciach coś niesztampowego - dwurzędowy, letni garnitur bez podszewki z lnu, a właściwie konopii domieszką jedwabiu i kaszmiru. Wiem, że nie każdy lub aż tak casualowy styl, ale ja nie mogę się doczekać efektu. W kolejce do krojenia czeka już kolejna dwurzędówka, tym razem jasnogranatowa, zdjęcia już wkrótce." 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 14 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2013 Ekstra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Medyk Napisano 14 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2013 Widziałem dzisiaj na żywo, prezentuje się naprawdę pięknie. W opisie jest tylko troszkę nieścisłości, bo marynarka jest na półpodszewce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 14 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2013 Pięknie, chciałbym zobaczyć, jak będzie wyglądać po sezonie i ile sezonów wytrzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 14 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2013 http://youtu.be/Wu-i0Scib9k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 31 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2013 [/url]">http:// Czyżby finał ? Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 4 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2013 "Podczas ostatniego pobytu w Warszawie odwiedziłem pracownię krawiecką Zaremba, w której zamówiłem krawat bespoke. Nie mogę powiedzieć, że jestem facetem, który narzeka na brak krawatów, ale nie przeszkadza mi to wcale, aby pogłębiać swoją wiedzę na ich temat (a przy okazji ich liczbę w szafie). Okazało się, że mnogość opcji oferowanych przez pracownię Zaremba może sprawić radość każdemu miłośnikowi finezji w krawatach." http://milerszyje.pl/krawat-bespoke-z-pracowni-zaremba.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 20 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2013 Pracownia Krawiecka "Zaremba" po remoncie! (zdjęcie pochodzi z prywatnego profilu na Fb właściciela pracowni:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 20 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2013 Byłeś u Maćka przed remontem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 20 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2013 Owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 20 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2013 Ja też, ale po tym zdjęciu nie jestem w stanie wyłapać czy coś się zmieniło. I tak się muszę przejść w tygodniu to zobaczę na własne oczy zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 22 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2013 Płaszcz z wełny casentino, bez podszewki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 24 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2013 Lino Ieluzzi Po jednej sztuce, także lepiej rezerwować ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi