Skocz do zawartości

Krótkie pytania - krótkie odpowiedzi

Gość Nereusz

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie, jest regulamin - dajcie mu upomnienie i nie podzegajcie do kolejnych debilnych wypowiedzi. Dorośnie, zmadrzeje.

To Ty nie masz uprawnień moderatora? ;)

Od czasów Vislava, nie mieszam się do takich tematów. Moderuję z automatu spam boty i tematy, w których nie jest wymagane podjęcie arbitralnej decyzji w wyniku interpretacji regulaminu. Jest nowa fala moderatorów to i niech ma co robić. ;)

Mea culpa, mea maxima culpa. Na stronę internetową nie spojrzałem. Dobrze, że Twój młody, sprawny umysł Janie wskazał mi właściwą drogę.

Proszę i polecam tę zasadę na przyszłość - jeśli można coś w 5min. sprawdzić samemu w google, to nie zwalajmy tej pracy na kolegów z forum :)

Witam,

zastanawiam się nad zakupem 2-częsciowego garnituru Cerutti w jednej sieciówek. Leży idealnie (jak na towar z wieszaka), ma wysoko wszyty rękaw i minimalne wkłady na ramionach. Cena jest jednak wysoka (1.800 zł) i wolę zasięgnąć języka na forum.

Czy ktoś z Was miał już doczynienia z garniturem tej marki ? Obsługa w sklepie niewiele jest w stanie na jego temat powiedzieć. Interesuje mnie także to, gdzie został uszyty. W Chinach ? Czy w Europie.

Będę wdzięczny za każdą informację.

Dobry wieczór,

Mam dwa pytania odnośnie brązowej marynarki. Pierwsze z nich to czy nie powinienem jej wyrzucić? Gdzieś przeczytałem, że ( bodajże Anglicy ) uważają, że w ogóle nie jest elegancka i przynosi pecha w kwestiach biznesowych. Błąd okrutny, że nie zapisałem źródła i autora, ale wydźwięk był podobny do tego co napisałem. Drugie pytanie to jaki kolor spodni Panowie by polecili do brązowej marynarki?

Od razu pytanie z innej beczki. Uwielbiam te buty: http://imageshack.us/photo/my-images/560/1000373wf.jpg/ jednak niestety dość szybko się "brudzą", a dokładniej pojawiają się takie czarne plamy/przetarcia oraz rysy. W jaki sposób pielęgnować taką skórę i czy macie Panowie jakiś pomysł jak się takich znaków użytkowania pozbyć? Jeżeli to coś pomoże to marka to: penguin (original munsingwear). Bardzo je lubię i mam nadzieję, że nie są to "jednorazówki".

Pozdrawiam