Misza Napisano 25 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2013 Możesz rozwinąć temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 25 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2013 Możesz rozwinąć temat? Może lepiej nie. Wole nie wiedzieć, że są na forum ludzie, którzy podziwiają zachowania czy to rosyjskich czy niemieckich oficerów w czasie II WŚ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 25 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2013 Panowie, jest regulamin - dajcie mu upomnienie i nie podzegajcie do kolejnych debilnych wypowiedzi. Dorośnie, zmadrzeje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 25 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2013 Panowie, jest regulamin - dajcie mu upomnienie i nie podzegajcie do kolejnych debilnych wypowiedzi. Dorośnie, zmadrzeje. To Ty nie masz uprawnień moderatora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czlowiekfinn Napisano 25 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2013 Przestańcie dorabiać dziwne teorie. Przecież chyba jasne jest, że chodzi mi o wygląd. Mundury i dbałość o każdy detal. Nikt przy zdrowych zmysłach nie jest miłośnikiem ich mordów. Koniec tematu. Dorosnę zmądrzeję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 25 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2013 Panowie, jest regulamin - dajcie mu upomnienie i nie podzegajcie do kolejnych debilnych wypowiedzi. Dorośnie, zmadrzeje. To Ty nie masz uprawnień moderatora? Od czasów Vislava, nie mieszam się do takich tematów. Moderuję z automatu spam boty i tematy, w których nie jest wymagane podjęcie arbitralnej decyzji w wyniku interpretacji regulaminu. Jest nowa fala moderatorów to i niech ma co robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo Napisano 25 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2013 Czy rzecz kupioną w P&C w jednym mieście można zwrócić w innym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 25 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2013 Czy rzecz kupioną w P&C w jednym mieście można zwrócić w innym? Może warto wykonać jeden telefon do P&C? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo Napisano 25 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2013 Mea culpa, mea maxima culpa. Na stronę internetową nie spojrzałem. Dobrze, że Twój młody, sprawny umysł Janie wskazał mi właściwą drogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 25 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2013 Mea culpa, mea maxima culpa. Na stronę internetową nie spojrzałem. Dobrze, że Twój młody, sprawny umysł Janie wskazał mi właściwą drogę. Proszę i polecam tę zasadę na przyszłość - jeśli można coś w 5min. sprawdzić samemu w google, to nie zwalajmy tej pracy na kolegów z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 25 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2013 Panowie, ratunku pomocy, szukam damskiego kapelusza, czarnego z filcu albo włosia, z dużym rondem. Coś takiego: http://allegro.pl/kapelusz-damski-welni ... 39070.html tylko rozmiar 55, może jest jakiś sklep gdzie nie trafiłem z damskimi kapeluszami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 26 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2013 Byłeś na ul. Szewskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eightwonder Napisano 26 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2013 http://zonkeyboot.com/shop/uploads/prod ... ovin_4.jpg o co chodzi z ksztaltem obcasa idacym po skosie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 26 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2013 http://zonkeyboot.com/shop/uploads/products/20/rovin_4.jpg o co chodzi z ksztaltem obcasa idacym po skosie? To pewnie buty dla osób z nadmierną pronacją stóp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saszoneusz Napisano 26 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2013 Panowie, gdzie można kupić metalowe fiszbiny do koszul? Na allegro niczego nie ma, w sklepach jak się o to spytałem to robili wielkie oczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 26 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2013 Czy wie ktoś gdzie kupię bransoletkę ( czaszki) najlepiej z kości bawolej? Może tutaj http://store.trashness.com/ pomagając koledze z forum w zakupach, dzisiaj przyszła koperta: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 26 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2013 Panowie, gdzie można kupić metalowe fiszbiny do koszul? Na allegro niczego nie ma, w sklepach jak się o to spytałem to robili wielkie oczy... Np. tutaj: http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid= ... &_from=R40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 26 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2013 Jest takie większe allegro, ebay się nazywa... edit: Jan szybszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 26 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2013 w sklepie internetowym vistuli sa/byly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 27 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2013 Gdzie dostanę spodnie tartanowe (szkocka krata?) w ofercie RTW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_ Napisano 28 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2013 TMLewin ma zestaw z różnymi długościami: http://www.tmlewin.co.uk/Metal-Collar-B ... ccessories - cena 50 funtów ) W trakcie przeceny jest bodajże po 18 funtów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gonzor Napisano 28 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2013 TMLewin ma zestaw z różnymi długościami: http://www.tmlewin.co.uk/Metal-Collar-B ... ccessories - cena 50 funtów ) W trakcie przeceny jest bodajże po 18 funtów. Wypaliłem na wypalarce laserwoej z nierdzewki, później polerka, koszt 0, pracownik zrobił to w czasie serwisu/testów maszyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weles Napisano 28 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2013 Witam, zastanawiam się nad zakupem 2-częsciowego garnituru Cerutti w jednej sieciówek. Leży idealnie (jak na towar z wieszaka), ma wysoko wszyty rękaw i minimalne wkłady na ramionach. Cena jest jednak wysoka (1.800 zł) i wolę zasięgnąć języka na forum. Czy ktoś z Was miał już doczynienia z garniturem tej marki ? Obsługa w sklepie niewiele jest w stanie na jego temat powiedzieć. Interesuje mnie także to, gdzie został uszyty. W Chinach ? Czy w Europie. Będę wdzięczny za każdą informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weles Napisano 28 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2013 Chodzi oczywiście o Cerruti, a nie Cerutti. Przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek Napisano 28 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2013 Dobry wieczór, Mam dwa pytania odnośnie brązowej marynarki. Pierwsze z nich to czy nie powinienem jej wyrzucić? Gdzieś przeczytałem, że ( bodajże Anglicy ) uważają, że w ogóle nie jest elegancka i przynosi pecha w kwestiach biznesowych. Błąd okrutny, że nie zapisałem źródła i autora, ale wydźwięk był podobny do tego co napisałem. Drugie pytanie to jaki kolor spodni Panowie by polecili do brązowej marynarki? Od razu pytanie z innej beczki. Uwielbiam te buty: http://imageshack.us/photo/my-images/560/1000373wf.jpg/ jednak niestety dość szybko się "brudzą", a dokładniej pojawiają się takie czarne plamy/przetarcia oraz rysy. W jaki sposób pielęgnować taką skórę i czy macie Panowie jakiś pomysł jak się takich znaków użytkowania pozbyć? Jeżeli to coś pomoże to marka to: penguin (original munsingwear). Bardzo je lubię i mam nadzieję, że nie są to "jednorazówki". Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi