pirat Napisano 28 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2012 Skąd się wzięło Pańskie wrażenie? Rozmawiał Pan z nimi? Naprawiałem jak i ulepszałem buty u TJa jak i u Jacka Kamińskiego (JK byłoby dwuznaczne ). Obu polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 29 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2012 Panowie Recenzji ze zrealizowanych zamówień i opinii o aarszawskich szewcach nie brakuje w Przewodniku Miejskim. Ja jednak poszukuję dobrego zakładu, w którym mogę przeprowadzić renowację mojego obuwia. Mam wrażenie, że mistrzowie z Chmielnej, czy Złotej, raczej nie zechcieć podjąć się takiej usługi. Mam na myśli pełną renowację , nie nie tylko zelowanie. Będę wdzięczny za podpowiedzi, gdzie mogę się udać. Myślę, że szewc24 .pl na pewno da radę, bo w końcu tylko On wie co to jest "prawdziwa naprawa obuwia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 29 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2012 Panowie, cieńszy koniec krawata powinien być odwrócony: -gładką stroną, -stroną, gdzie najczęściej widać sklad / ew. firmę (przyznam się, że to mi najbardziej pasuje, ale czy wtedy powinno się pozbyć metek firmy/składu?) -wg uznania Pytam tych, co wiedzą, a nie myślą, że wiedzą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David Napisano 29 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2012 Orientuje się ktoś w długości marynarek Massimo Dutii (rękaw, całość)? Na stronie jest podawany tylko obwód w klatce a niestety nie mam możliwości zmierzenia tylko muszę korzystać ze sklepu internetowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 29 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2012 Orientuje się ktoś w długości marynarek Massimo Dutii (rękaw, całość)? Na stronie jest podawany tylko obwód w klatce a niestety nie mam możliwości zmierzenia tylko muszę korzystać ze sklepu internetowego. Orientuje się Niestety, nie pomoże, bowiem MD nie trzyma ściśle rozmiarówki. Jednym słowem - trzeba ryzykować lub sprawdzać. Szczęściu można pomóc przeglądając oferty na Allegro - marynarki są tam lepiej lub gorzej zmierzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 29 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2012 Pytam tych, co wiedzą, a nie myślą, że wiedzą . Tu nie ma co wiedzieć - pokazywanie metek jest w złym stylu i wygląda brzydko. Wg mnie albo chować węższy koniec, albo go pokazywać, ale gładką stroną (taka sprezzatura, widać na zdjęciach Pitti i kilku propozycjach Macaroniego) - wg mnie naljepiej wygląda, jeśli oba końce mają zbliżoną długość (cieńszy może być nawet dłuższy, ale odrobinę). PS. Dołożyłem zdjęcie z Pitti - pan po lewej - wg mnie ładna nonszalancja, pan po prawej - krawat wygląda nieporządnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba1 Napisano 30 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2012 Torba na plażę - co możecie polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 30 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2012 Coś praktycznego i jednocześnie znanej marki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 30 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2012 A ja polecę coś taniego, ale ekologicznego i przewiewnego, co może być atutem w upały, bo jak się niesie na ramieniu, to powietrze przelatuje przez torbę i osusza mokre gacie i ręcznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 30 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2012 Też dość znana marka. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba1 Napisano 30 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2012 Proszę o poważne odpowiedzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 30 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2012 Ja mam taką fajną ekologiczną torbę z 8 osobnymi przegródkami na piwa - na plażę w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 30 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2012 No to są poważne odpowiedzi, chyba że naprawdę ktoś planuje pójście na plażę w Monako, gdzie bez skórzanej torby, która jest do wyrzucenia po położeniach na piasku, po prostu nie wypada przychodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 30 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2012 Longchamp może być zbyt plebejskie, lepiej odłożyć trochę, przegłodować z dwa miesiące i kupić Vuittona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 30 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2012 Poszukaj jakiejś sensownej torby materiałowej. (najlepiej przewiewnej, w jasnym kolorze) Tak apropo toreb - od dłuższego czasu chodzi za mną ta torba: http://sklep.sagana.pl/torby_miejskie/m ... zy_90.html Jest sens się w to bawić? Cena dość atrakcyjna, wizualnie to dokładnie to czego szukałem (do miasta, pracy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corelli Napisano 30 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2012 Poszukaj jakiejś sensownej torby materiałowej. (najlepiej przewiewnej, w jasnym kolorze) Tak apropo toreb - od dłuższego czasu chodzi za mną ta torba: http://sklep.sagana.pl/torby_miejskie/m ... zy_90.html Jest sens się w to bawić? Cena dość atrakcyjna, wizualnie to dokładnie to czego szukałem (do miasta, pracy) Mam od pół roku kuzyna tej torby, jeden z modeli "jazzy". Kupiłem ją za 245 zł, co jak za torbę w całości wykonanej ze skóry jest naprawdę niewiele. Szwy są porządnie wykonane, nawet przy dużych ciężarach spokojnie wytrzymują, a skóra nie odkształca się. Torba jest ze mną w ciągłym ruchu co skutkuje niewielkimi przetarciami spodu jak i przedniej części, ale nawet przy rzadkiej pielęgnacji przetrzyma lata. Także polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 30 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2012 Dzięki Pooglądam jeszcze inne modele z tej serii "jazzy" i chyba się zdecyduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 30 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2012 Zobacz to: http://www.seatosummit.com/products/display/74 Edit: to w temacie plaży (i zakupów, nie do zdarcia, a można wsadzić w kieszeń, drogawa ale warto). W temacie miejskiej skórzanej: firma Daag ma dobrą opinię, była już wspomniana w wątku o torbie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 30 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2012 ,,...chyba że naprawdę ktoś planuje pójście na plażę w Monako, gdzie bez skórzanej torby, która jest do wyrzucenia po położeniach na piasku, po prostu nie wypada przychodzić" Mieszkałem w Monako i jeśli chodzi o plażowanie to przychodzą tam zwykli turyści oraz mieszkańcy Beausoleil,prawdziwi milionerzy unikają tego miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 30 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2012 Szkoda Teraz potencjalnie odkrywcza uwaga wygląda niepoważnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 30 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2012 Jeszcze w temacie mojej torby - czy firma Vooc też cieszy się dobrą opinią? Znalazłem coś takiego - zainteresował mnie materiał (jucht) o ile nie jest to jakiś bełkot marketingowy: http://top-trend.pl/pl/p/Raportowka-tor ... oniak/1660 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 1 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2012 Skóra jest ok, choć ręcznie szyta to nie jest jak piszą. Razi trochę logo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Preppy Napisano 1 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2012 Którą teczkę wybralibyście? http://www.maxwellscottbags.com/busines ... -men.html# http://www.maxwellscottbags.com/busines ... cases.html Jedna i druga spełnia funkcję, jeżeli chodzi o mnie. Pytanie bardziej skierowane w stronę estetyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psu Napisano 1 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2012 Ta pierwsza wydaje mi się bardziej męska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 1 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2012 Drugą - bardziej miękka, mniej formalna, jeżeli można tak powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi