Zajac Poziomka Napisano 4 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2016 Drogo, za taką kasę to już można czegoś w MTM szukać. MTM za 380 złotych? Gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 4 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2016 https://forum.butwbutonierce.pl/topic/3928-tablica-ogłoszeń-wspólne-zakupy/?p=200935 http://www.camiceriaolga.it/en/camicie/build/fabrics?price_interval=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 4 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2016 waski: Wiem o Camiceria Olga, a w podlinkowanych zakupach organizowanych przez Kyle'a biorę udział. Ale nie jest to jednak "prawdziwe" MTM, bo nikt z Ciebie miary nie zdejmuje i sam musisz podać wymiary, w cenie nie są też zawarte ewentualne poprawki po odbiorze (a w "stacjonarnych" MTM są). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulo99 Napisano 4 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2016 Witam, pytanie może dyletanckie. Siostra przyniosła mi dzisiaj coś w rodzaju dwóch tasiemek, przypuszczając, że to rodzaj męskiego wiązania pod szyję (apaszki ???). Co to w ogóle jest? Czy to męska część garderoby? Nie wygląda mi na taką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 4 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2016 Ma siostra poczucie humoru 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klemensior Napisano 4 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2016 Czy znajdę gdzieś chukka bądź brougesy, w mniejszych rozmiarach (38) do 500zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 4 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2016 Sklep z ubraniami dla dzieci pierwszokomunijnych. Poważnie. Ewentualnie na alledrogo można czasami coś znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 4 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2016 Sklep z ubraniami dla dzieci pierwszokomunijnych. Poważnie. Ewentualnie na alledrogo można czasami coś znaleźć. ... ktoś mi jest winien za czyszczenie ekranu chukka do komunii? czego ci ludzie nie wymyślą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 4 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2016 Zapewniam! Byłem na komunii kuzyna w Łodzi. Miał czarny garnitur i brązowe chukka. Jak dostanę płytę ze zdjęciami, i nie zapomnę to wrzucę potwierdzenie moich słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 4 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2016 To jeszcze ustal, w którym sklepie "dla komunistów" kuzyn zakupił te buty Świat bywa dziwny, ale to nie może być prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart1 Napisano 4 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2016 Zamówiłem koszulę z CT, o której pisałem wcześniej. Rozmiar niestety nie ten. Ma ktoś doświadczenie z wymianami w tym sklepie? Jak to wygląda w rzeczywistości? Będę wdzięczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 4 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2016 Wypełniasz dołączony do koszuli formularz wymiany, pakujesz go razem z koszulą i odsyłasz do CT (np. Pocztą Polską). Za jakiś czas przychodzi do Ciebie nowa koszula. Niestety, przesyłka do Anglii jest dosyć kosztowna (około 50-70 złotych) więc w przypadku jednej koszuli jest to średnio opłacalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 4 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2016 To jeszcze ustal, w którym sklepie "dla komunistów" kuzyn zakupił te buty Świat bywa dziwny, ale to nie może być prawda chukka bywają przecież w rozmiarach damskich? Również nie wierzę w chukka przeznaczone do pierwszej komunii, pewnie ktoś mu niechcący kupił damskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart1 Napisano 4 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2016 Wypełniasz dołączony do koszuli formularz wymiany, pakujesz go razem z koszulą i odsyłasz do CT (np. Pocztą Polską). Za jakiś czas przychodzi do Ciebie nowa koszula. Niestety, przesyłka do Anglii jest dosyć kosztowna (około 50-70 złotych) więc w przypadku jednej koszuli jest to średnio opłacalne. Dzięki. Może spróbuję wysłać listem. Rozumiem, że za przesyłkę z UK do Polski (z wymienionym rozmiarem koszuli) już nie płacę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 4 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2016 Nie płacisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart1 Napisano 4 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2016 Ok, jutro pakuję w dużą kopertę i postaram się wysłać właśnie listem poleconym, aby ograniczyć koszt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nefrix Napisano 4 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2016 Pani na poczcie kiedyś poleciła mi właśnie wysyłkę listem, za granicę ich gabaryty mogą być większe niż przy przesyłkach krajowych. Za list polecony z jedną koszulą zapłaciłem coś koło 20 złotych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 4 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2016 Ok, jutro pakuję w dużą kopertę i postaram się wysłać właśnie listem poleconym, aby ograniczyć koszt. Chyba, że zapłaciłeś via paypal. W takim wypadku paypal zrefunduje Tobie koszty przesyłki zwrotnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart1 Napisano 5 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2016 Jakby ktoś w przyszłości zwracał coś do CT - wysyłajcie listem poleconym priorytetowym - 18 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 6 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2016 Czy znajdę gdzieś chukka bądź brougesy, w mniejszych rozmiarach (38) do 500zł? Spróbuj w sklepie jeździeckim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaolin Napisano 6 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2016 Moi drodzy, czy dostanę gdzieś krawat z grenadyny dobrej jakości do 150 złotych? Ceny z poszetki trochę odstraszają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 6 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2016 Nie dostaniesz, bo tyle nie kosztują krawaty z grenadyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quba0 Napisano 6 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2016 Witam, co sądzicie o garniturach firmy Oscar Jacobson? Nigdzie nie mogę znaleźć informacji jaką metodą są szyte (szyte czy klejone) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nets Napisano 6 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2016 Czy ktoś może doradzić dobór rozmiaru garnituru Vistula dla osoby z brzuchem o wzroście 176cm, pas 110, klatka 110. Nie ma możliwości podjechania do sklepu i chcemy zamówić przez Internet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a4ry Napisano 6 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2016 Witam, pytanie może dyletanckie. Siostra przyniosła mi dzisiaj coś w rodzaju dwóch tasiemek, przypuszczając, że to rodzaj męskiego wiązania pod szyję (apaszki ???). Co to w ogóle jest? Czy to męska część garderoby? Nie wygląda mi na taką. Ma siostra poczucie humoru Nic szczególnego ozdoba znana od lat. Jak zwykle zakłada się ją na odpowiednie okazje. Nie wyobrażam sobie rabowania, plądrowania, czy palenia wiosek bez tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi