The Kozlow Napisano 11 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2012 Też Ciekawa oferta, ale już ciutkę droższa i niec mniejszy wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eightwonder Napisano 11 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2012 Panowie, Zna ktoś te koszule? to te sprzedawane na allegro z poliestrem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jabbero Napisano 11 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2012 Witam, dzięki za odpowiedzi. Dobre czyli takie, które ktoś może polecić i ocenić pozytywnie stosunek cena/jakość w przedziale 100-150 EUR. Poczekam na wiosenne kolekcje w sklepach stacjonarnych. Podobają mi się Emlingi ale dostawa to zdzierstwo poza tym mogę nie trafić z rozmiarem. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 11 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2012 Panowie, Zna ktoś te koszule? to te sprzedawane na allegro z poliestrem? Mają też z czystej bawełny. Co nie zmienia faktu, że są kiepskiej jakości - powiedzmy, że poziom zwykłego Kastora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadzior13 Napisano 11 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2012 Panowie, Zna ktoś te koszule? Mam ją, lubię ją ... w słoneczne dni dobrze się prezentuje. Jest z bawełny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snooker Napisano 12 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2012 Panowie niedawno dostałem w prezencie marynarkę 100% bawełna. Niestety jest za szeroka w barkach (2cm) taliowanie i długość jest odpowiednia. Sądzicie,że warto oddać ją do kwarcowej w celu zwężenia ramion czy też efekt na tak cienkiej tkaninie będzie mizerny? Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 12 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2012 Efekt może być dobry ale zwężenie ramion to dość poważna przeróbka. Szedłbym z tym tylko do sprawdzonego krawca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 12 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2012 Czy ktoś próbował już kupować buty Gordon & Bros przez ich stronę internetową? Czy jest możliwość przesyłki do Polski? Może jest to gdzieś napisane, ale niestety mój niemiecki ogranicza się do zasobu słów używanych w filmach obrazujących II Wojnę Światową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szu Napisano 12 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2012 Tak, jest możliwość wysyłki do Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jabbero Napisano 13 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2012 Koledzy, przepraszam, że Wam zawracam d... ale na punkcie loafersów zaczynam mieć obsesję i to jest groźne... Generalnie chodzi mi o tego typu buty : Potrzebne mi są po prostu buty na lato ponieważ oprócz "adidasów" nic niestety nie mam a nie chciał bym się obudzić z ręką w nocniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 13 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2012 A co jest z tymi nie tak? http://www.calzoleriastizza.it/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jabbero Napisano 13 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2012 Są OK ale niestety w tej chwili za drogie, zwłaszcza Emlingi po 420 Eur. Czy te włoskie wynalazki są szyte czy klejone? Za taką cenę chętnie bym kupił. Pozdr. Janusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 13 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2012 Ja Ci chyba nigdy nie polecałem Emlingów. O tych włoskich wynalazkach juz było na forum i opinie nie sa zle. Szyte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jabbero Napisano 13 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2012 Jan, nie nie polecałeś. Miałem na myśli foto które ja wstawiłem. Jedne z nich to Emlingi. Dzięki, skoro szyte to kupię jedną parę na próbę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 13 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2012 Daj znac jakie sa u nich warunki zakupu, koszt przesylki i czas realizacji zamowienia, bo pewnie tez cos na wiosne bym kupil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 13 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2012 Koledzy co myślicie o krawatach Thomas Pink? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewc24 Napisano 13 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2012 Czy te buty mają taki "ortopedyczny" kształt ze względu na mały rozmiar na zdjęciu, czy kopyto? Chodzi mi o to, że but wydaje się być krótki, bardzo zwarty, na wysokim obcasie. Coś jak taneczne. http://www.amazon.co.uk/GRENSON-SHOES-P ... B005IA6DTO Obstawiam, zdecydowanie kopyto, to bardziej buty dla osoby, która ma niejako napuchnięte podbicie, ale to tylko wniosek ze zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewc24 Napisano 13 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2012 Kupiłem na wiosnę/lato zamszowe chukka/desert boots Camel Active, kolor chyba taupe, bardzo jasny. Buty są na czubkach spatynowane, wyczesane w taki sposób, że czubki są nieco ciemniejsze. Czy można to usunąć, np. szczoteczką do zamszu? Czesanie częścią drucianą wydaje się pomagać, ale nie chcę przedobrzyć i uszkodzić skóry. Może można czymś "poszafirować"? A propos Saphir (lub. ew. konkurencji), czym najlepiej zabezpieczyć, aby zachowały jak najdłużej jasny kolor, nanoprotektorem? Dzięki. Wstaw zdjęcie najlepiej, może mógłby pomóc renowator do zamszu i nubuku, jest trochę kolorów (jeżeli chodzi o przebarwienia, bo nie wiem czy dobrze zrozumiałem) Zabezpieczenie to tylko sprawdzony nanoimpregnator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Kozlow Napisano 13 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2012 Loding = Corrected grain? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 13 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2012 Skąd ta myśl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Kozlow Napisano 13 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2012 To pytanie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 13 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2012 Nie, Loding to nie jest corrected grain. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Byrk Napisano 14 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2012 Ma ktos z kolegów moze buty od asosa? a jesli tak to mógłby kilka słow na temat rozmiarówki powiedziec? standard/zanizona/zawyzona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 14 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2012 tylko espadryle - rozmiar standarowy Pamiętaj, ze buty dla Asos (pod marką Asos) robi duża ilość producentów - różnice w rozmiarówce mogą być ogromne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkrol Napisano 14 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2012 Czy ktoś próbował już kupować buty Gordon & Bros przez ich stronę internetową? Czy jest możliwość przesyłki do Polski? Może jest to gdzieś napisane, ale niestety mój niemiecki ogranicza się do zasobu słów używanych w filmach obrazujących II Wojnę Światową.Ze swojego oficjalnego konta na eBay nie wysyłają do Polski, właśnie dostałem od nich odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi