Skocz do zawartości

Krótkie pytania - krótkie odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, jaka może być różnica w centymetrach jeśli chodzi o rozmiar buta 9 UK a 8,5 UK?

Wg skali porownawczej ktorej uzywam ponizej 0.5 cm

Należy jednak pamiętać, że but w rozmiarze większym jest również proporcjonalnie szerszy.

Opublikowano

Szperając po forum zauważyłem, że ludziom udaje się "wyhaczyć" marynarki i inne ciuchy w szmateksach. Ktoś orientuje się w jakich cenach można dorwać jakieś niezrobione z poliestru? Dotychczas w second handach kupowałem tylko koszulki, czasem spodnie, zero elegancji. Nie patrzyłem na ceny marynarek.

Opublikowano

Szperając po forum zauważyłem, że ludziom udaje się "wyhaczyć" marynarki i inne ciuchy w szmateksach. Ktoś orientuje się w jakich cenach można dorwać jakieś niezrobione z poliestru? Dotychczas w second handach kupowałem tylko koszulki, czasem spodnie, zero elegancji. Nie patrzyłem na ceny marynarek.

Prosze cie, jeśli byłeś w jakimkolwiek SH to wiesz jak jest.

Od złotówki - jedni placa 5, inni 20 inni 100 lub więcej.

Opublikowano

Nie podpuszczaj kolegi ;-) Nunes Correa pod warunkiem że masz możliwość odwiedzenia ich sklepu w Portugalii...

To po prostu jest kiepskie pytanie, szczegolnie ze słowem dobre w "..." - czyli pseudo dobre, dobre, bardzo dobre?

Jest duzo dobrych sklepów z loafersami, wiec nie wiem o co kolega pyta. Wiadomo, że warto mieć Aldeny z cordovanu, ale...

Ja naprawde moge polecic Nunesy - mialem zamałe, ktore oddałem przyjacielowi i on je bardzo chwali, a ja widze ze bardzo fajnie sie starzeja na jego stopach. Nie moge polecic, bo u nich nie kupowałem, ale jest szansa, ze cos kupie na wiosne http://www.calzoleriastizza.it/ . Duzy wybór i podobno niezła jakość.