White Haven Napisano 13 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2015 Crash test ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 14 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2015 Meermin Linea Maestro czy Yanko? Chodzi mi o jakość wykonania i skóry, a nie obsługę klienta, przesyłki, zwroty itp. Cenowo wypadają praktycznie tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 14 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2015 Meermin Linea Maestro czy Yanko? To zależy wyłączenie od tego, które kopyto ci bardziej pasuje i które buty ci się bardziej podobają. Jakość jest podobna. Osobiście wybrałbym kopyto 915 Yanko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 14 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2015 Dzięki za odpowiedź! Na zdjęciach najbardziej podoba mi się New Rey. Meerminy Classic i Yanko już mam, to w takim razie Linea Maestro sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 14 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2015 Pamiętaj ze New Ray jest ultra wąskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Papiernik Napisano 16 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2015 Jak radzicie sobie z wygniecionymi marynarkami lnianymi? Trochę pogniecenia w lnie to jego niezaprzeczalny urok, ale przychodzi taka granica, że chciałoby się coś z tym zrobić. Wywiesić w łazience do "łaźni parowej" jak wełniane, czy pracować przez szmatkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 17 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2015 Ja oddaję do prasowania. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zixart Napisano 18 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2015 http://eu.suitsupply.com/en/suits/sienna-blue-plain/P3459.html?start=25&cgid=Suits&prefv3=Notch%20Lapel&prefv4=Wool&prefn1=basicDessinSuits&prefn2=color&prefn3=fitID&prefn4=material&prefv2=Blue&prefv1=Plain Model powyżej jaki klasyczny, podstawowy granatowy garnitur? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 18 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2015 Jedyne co osobiście mi nie pasuje to biletówka, ale to detal. Problematyczny może być materiał - moje dotychczasowe doświadczenia z garniturami z dużą liczbą "s" na liczniku są takie sobie - aczkolwiek zastrzegam, że nie zamawiałem jeszcze garniaka z SS. Generalnie szybciej się gniotły, wyświecały i przecierały. Jak masz kilka i zmieniasz codziennie/co drugi dzień to nie ma problemu, ale użytkując dzień w dzień jeden szybko go zarżniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giacco Napisano 18 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2015 Na dużym zoomie widać też strukturę tego materiału. IMO jest klasyczna, ale do sytuacji formalniejszych wolałbym gładszą strukturę (pomijając kwestię biletówki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 18 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2015 Moim zdaniem, lepiej jako podstawowy garnitur wybrać taki o delikatnie obniżonym stopniu formalności. Będzie bardziej uniwersalny na codzień. Tu faktura materiału i biletówka robią dobrą robotę. Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 19 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2015 Lana Wool to jest wełna czy jakaś produkt poliestrowy? Kojarzy mi się z elaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giacco Napisano 19 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2015 Lana to po włosku wełna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 19 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2015 Lana to wełna w kilku językach romańskich. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 19 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2015 Wełniana wełna, rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giacco Napisano 19 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2015 Lana to wełna w kilku językach romańskich. Intuicyjnie jednak czuję, że zamieszczając taki opis producent daje do zrozumienia, że produkt jest z wełny włoskiego pochodzenia. Ale to tylko intuicja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravic Napisano 19 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2015 Panowie, przymierzam się do kupna kurtki pikowanej. Jakie marki polecicie, oprócz Barboura? Chciałbym zmieścić się w 700/800zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B737 Napisano 19 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2015 http://www.bata.pl/web/katalog/web-katalog-2-mezczyzni-polbuty-casual/669161-shoemaker-wysokiej-jakosci-polbuty-o-wyrazistym-zdobieniu-warto się czymś takim zainteresować, czy rozleci się po miesiącu? Mam ten model z poprzedniego roku, w jaśniejszym kolorze. Po jednym sezonie wyglądają na bardzo wysłużone, jakby przechodziły z 10 sezonów. Ale prawda jest też taka, że nie czytałem niczego o konserwacji i pielęgnowaniu butów - jedynie je od czasu do czasu wyczyściłem szczotą i potraktowałem pastą bezbarwną. Wczoraj je natłuściłem. Jak będziesz chciał, to podeślę Ci ich zdjęcia. Wtedy ta linia nazywała się Bata Shoemaker. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakow Napisano 19 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2015 Panowie, przymierzam się do kupna kurtki pikowanej. Jakie marki polecicie, oprócz Barboura? Chciałbym zmieścić się w 700/800zł John Partridge? http://www.johnpartridge.com/collections/mens-quilted-jackets Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 19 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2015 Być może wsadzę kij w mrowisko, ale czy ktoś dysponuje porównaniem krawatów z grenadyny grossa od Poszetki i EoE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 19 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2015 Być może wsadzę kij w mrowisko, ale czy ktoś dysponuje porównaniem krawatów z grenadyny grossa od Poszetki i EoE? W poszetcedotkom są tańsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 19 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2015 Takim porównaniem również dysponuję ... widzę różnice również w dostępności i kolorach. Doprecyzuję pytanie: chodzi mi o różnice w stosowanym wypełnieniu, staranności wykonania, przyjazności wiązania i ulotnych względach "wrażenia artystyczne". Różnica w opakowaniu, czy obsłudze nie jest dla mnie specjalnie istotna (poszetka.com znam i chwalę, EoE ma dobre opinie)- interesuje mnie produkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giacco Napisano 19 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2015 Gross bywa w Royal Colletion. Mogę zajrzeć i "wymacać" jeśli będzie i napiszę Ci wrażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 19 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2015 yhm, ale tu chodzi o krawat z materiału grenadyna w wersji grossa (czyli o bardziej zaznaczonym splocie) - nie o markę Gross Tak czy inaczej, dzięki za inicjatywę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giacco Napisano 19 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2015 Sorry:) Tak zastanawiałem się nad tą małą literą,ale... Człek się uczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi