Taternik Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Chciałbym zapytac o następujące buty: http://www.herringshoes.co.uk/product-i ... =3&stype=1 Początkowo myślałem, że to Loake 1880, ale patrząc na wnętrze buta myślę sobie linia "Loake Shoemakers", jednak na stronie: http://www.loake.co.uk/Shop/Products/Lo ... fault.aspx widac, że należą do linii "Evolution", o której nic na forum nie znalazlem i zastanawiam się, czy ten model wart jest tej obniżonej ceny. Cytuj
lubo69 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2012 W tej cenie kupiłbym, jeszcze przy znośnym kursie funta, jeśli Ci się podobają. Cytuj
michal. Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Czy trzymacie swoje boat shoes na prawidłach? Cytuj
pszemau Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Ja na przykład nie trzymam w ogóle miękkich i tanich zamszaków na prawidłach - ale może zacznę, tak doraźnie, w sezonie. Do szafy na zimę odkładam wypchane gazetami. Cytuj
4inHand Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Czy trzymacie swoje boat shoes na prawidłach? Nie. Cytuj
mosze Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Wszystkie buty skórzane trzymam na prawidłach - boat shoes też. Cytuj
Misza Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Tak, Stormy przechowuję na plastikowych prawidłach (ikea). W zupełności wystarczają. Generalnie wszystkie tańsze buty przechowuję w ten sposób, droższe w cedrowych. Do tego bawełniany worek na buty . Cytuj
Taternik Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Czy ktoś mógłby mi pomóc w zakupie butów na www.herringshoes.co.uk ? Wybrałem buty, podałem email oraz hasło i przeszedłem przez procedurę, aż do wybrania formy płatności i cisza, nie otrzymałem żadnego maila i nie wiem co dalej zrobic, czy buty są zarezerwowane, czy nie. Cytuj
Remy Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Czy ktoś mógłby mi pomóc w zakupie butów na http://www.herringshoes.co.uk ? Wybrałem buty, podałem email oraz hasło i przeszedłem przez procedurę, aż do wybrania formy płatności i cisza, nie otrzymałem żadnego maila i nie wiem co dalej zrobic, czy buty są zarezerwowane, czy nie. Miałem różne "zdarzenia" przy zakupach, ale nie na herringshoes.co.uk. Najczęściej przy zakupie koszul albo butów. Np: -email przychodził z dużym opóźnieniem, oczywiście kwalifikacja jako spam. -coś nie pasowało z kartą, -ktoś w tym samym momencie kupił Napisz do sklepu maila. Opisz sytuację. Dołącz printscreen'y z poszczególnych etapów. W moim przypadku szybko odpowiadali. No może poza Loding, który z definicji na maile nie odpowiada. Ale jak już kupowałem przez salon w Paryżu, na maile po angielsku odpowiadali bardzo chętnie. Cytuj
Remy Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Chciałem kupić krawat z Al Bazar z wyszytą cyfrą 7. Sklep Al Bazar w Mediolanie nie prowadzi chyba sprzedaży internetowej. Wysłałem im maila, ale nie odpowiedzieli (choć potwierdzili otrzymanie). W Europie chyba nie mają drugiego sklepu. Mają japońską stronę internetową prowadzącą sprzedaż online. Ale na stronie nie mają krawatów z cyfrą 7. Na ebay-u nie znalazłem nawet śladów sprzedaży. Ktoś ma jakiś pomysł? Cytuj
Jan Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Chciałem kupić krawat z Al Bazar z wyszytą cyfrą 7. Sklep Al Bazar w Mediolanie nie prowadzi chyba sprzedaży internetowej. Wysłałem im maila, ale nie odpowiedzieli (choć potwierdzili otrzymanie). W Europie chyba nie mają drugiego sklepu. Mają japońską stronę internetową prowadzącą sprzedaż online. Ale na stronie nie mają krawatów z cyfrą 7. Na ebay-u nie znalazłem nawet śladów sprzedaży. Ktoś ma jakiś pomysł? http://wizzair.com/flights/Katowice/Milan/?language=PL Cytuj
Remy Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Chciałem kupić krawat z Al Bazar z wyszytą cyfrą 7. Sklep Al Bazar w Mediolanie nie prowadzi chyba sprzedaży internetowej. Wysłałem im maila, ale nie odpowiedzieli (choć potwierdzili otrzymanie). W Europie chyba nie mają drugiego sklepu. Mają japońską stronę internetową prowadzącą sprzedaż online. Ale na stronie nie mają krawatów z cyfrą 7. Na ebay-u nie znalazłem nawet śladów sprzedaży. Ktoś ma jakiś pomysł? http://wizzair.com/flights/Katowice/Milan/?language=PL Specjalnie po krawat Cytuj
Jan Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Specjalnie po krawat Jest po prostu jeszcze jedna okazja, żeby wyjechać na weekend. Nikt nie mówi też, że masz kupić tam tylko krawat Cytuj
Animaes Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Gdzie mam szansę kupić klasyczne obuwie o wkładce 31,5-32cm? Cytuj
lubo69 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Gdzie mam szansę kupić klasyczne obuwie o wkładce 31,5-32cm? viewtopic.php?f=9&t=1885 Taka wkładka to chyba rozmiar ok. 47? Więc chyba nie ma problemu? Tam, gdzie klasyczne obuwie w każdym innym rozmiarze? Cytuj
eightwonder Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 pytanie do tych, ktorzy maja buty massimo dutti (oxfordy/derby). jakie wrazenia z uzytkowania? swojego czasu dosc pozytywnie wypowiadal sie o nich immune, ale jestem ciekaw, jak z twardoscia skory, wytrzymaloscia etc Cytuj
The-Bigwig Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Macie pomysł Panowie gdzie znaleźć fajne, bezszwowe podkoszulki na ramiączkach z głębokim wycięciem pod szyją? Najlepiej trójkątnym. Do tej pory znajduję tylko hybrydy, których wycięcie raczej sugeruje nadejście zimy niż gorącego lata. Szukam czegoś dostępnego w Polsce... Cytuj
SirThomas Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Byłem posiadaczem w ubiegłym roku butów MD derby lecz nie byłem zachwycony. Pierwsze kilka msc sprawowały się nienagannie lecz później się strasznie rozbiły i... Cytuj
Jan Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Gdzie mam szansę kupić klasyczne obuwie o wkładce 31,5-32cm? ebay.com Cytuj
Misza Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 pytanie do tych, ktorzy maja buty massimo dutti (oxfordy/derby). jakie wrazenia z uzytkowania? swojego czasu dosc pozytywnie wypowiadal sie o nich immune, ale jestem ciekaw, jak z twardoscia skory, wytrzymaloscia etc są ok, ale tylko po znaczącej przecenie. Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Animaes - obstalować u szewca. Kozioł - jak "kupić", to tylko "w sklepie" Cytuj
Misza Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Tak właśnie możesz to rozumieć. Cytuj
sergiusz Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Natknąłem się na fulary tego typu; z "dziurką". Moje pytanie brzmi: czy ten fular jest równie poprawny jak tradycyjny? Cytuj
Dr Kilroy Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Ktoś już zdaje się niedawno pytał o coś takiego - według mnie poprawne i tradycyjne są tylko takie krawaty (w tym także fulary, muszki, itp.) które można rozwiązać i w tej postaci będą wyglądać z grubsza jak ich pierwowzór - pasek materiału. Taki fular nie spełnia tych kryteriów (choć, oczywiście, żaden ze mnie specjalista od fularów ). Pozdrawiam, Dr Cytuj
Lucru Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Moim zdaniem "wiązanie" tego fularu jest równie poprawne, co mucha na gumce. Zwykłe pójście na łatwiznę, raczej nie mające nic wspólnego z elegancją. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi