Pan Janusz Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 Miałbym pytanie dotyczące t-shirtów - czy ktoś mógłby polecić dobrego producenta pod względem jakości bawełny? Z większością mam taki problem, że po około roku, dwóch, większość zaczyna wydzielać nieprzyjemny zapach w kontakcie z potem i przez to, są praktycznie do wyrzucenia, chociaż prawie w ogóle nie mają śladów zużycia. Cytuj
abishai Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 Miałbym pytanie dotyczące t-shirtów - czy ktoś mógłby polecić dobrego producenta pod względem jakości bawełny? Z większością mam taki problem, że po około roku, dwóch, większość zaczyna wydzielać nieprzyjemny zapach w kontakcie z potem i przez to, są praktycznie do wyrzucenia, chociaż prawie w ogóle nie mają śladów zużycia.Zanim ruszy CSI: bespoke.pl i koledzy udzielą bardziej fachowych porad, może zapytam się jak to wygląda z jedwabiem? W perspektywie "lat" (i przy takich problemach), może być to dobrą inwestycją. Cytuj
max Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 Ostatnio mierzyłem Barbour Beaufort w rozmiarze eu 48. Ma ktoś może pojęcie jaki będzie brytyjski odpowiednik tego rozmiaru? 38? Cytuj
frankenstein Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 Postanowiłem opuścić forum bespoke.pl. Jest to mój ostatni wpis. Prosiłem administratora o usunięcie wszystkich moich wpisów. Dziękuję Wszystkim Kolegom z forum za mile spędzony czas. Cytuj
olli Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 Ostatnio mierzyłem Barbour Beaufort w rozmiarze eu 48. Ma ktoś może pojęcie jaki będzie brytyjski odpowiednik tego rozmiaru? 38?Wszystko wskazuje na to, że tak. http://kratka.home.pl/informacyjna-7.html Cytuj
Misza Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 Postanowiłem opuścić forum bespoke.pl. Jest to mój ostatni wpis. Prosiłem administratora o usunięcie wszystkich moich wpisów. Dziękuję Wszystkim Kolegom z forum za mile spędzony czas. Vislav, +Immune+, frankenstein... Panowie, trza rosół robić, po wódeczkę na stację i stypę czas zacząć. Tylko o co, kurde, chodzi... Może zróbmy sondę, kto następny. Proponuję do pytania "kto w najbliższym czasie odejdzie z forum" dodać w odpowiedziach najbardziej aktywnych użytkowników. Przecież to logiczne... faq Cytuj
Rdk Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 Czym charakteryzuje się marynarka klubowa i co odróżnia ją od "nieklubowej"? Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 W ogólnym pojęciu, klubowa marynarka to dwurzędowa, granatowa, z metalowymi guzikami. W bardziej tradycyjnym rozumieniu, to marynarka noszona przez członków konkretnych klubów (np. tweedowa marynarka do klubu strzeleckiego), czasami w barwach klubu. Jako, że liczba klubów była większa, niż dostępnych, sensownych kolorów, często kluby miały marynarki w różne wzory. Cytuj
The-Bigwig Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 Hmm...o co chodzi z tymi odejściami Szanowanych tutaj forumowiczów? Nic dziwnego na forum nie zauważyłem, prócz odejścia kilku bardzo ciekawych postaci. Ktoś jest w stanie to zjawisko wytłumaczyć? Cytuj
damiance Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 Zmiany, zmiany, zmiany. zmiany na lepsze Cytuj
michal. Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 damiance, jeszcze ktoś się obrazi:) Cytuj
michal. Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 damiance, jeszcze ktoś się obrazi:)dlaczego ktoś miałby?Bo są ludzie mniej i bardziej wrażliwi na swoim punkcie. Cytuj
h8r3d Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 Moim zdaniem prośby o usunięcie wszystkich wpisów są niedorzeczne - ktoś kto się udzielał i napisał wiele wartościowych rzeczy powinien się z tym liczyć. Cytuj
olli Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 Też mi to przyszło na myśl, ale zostałem uprzedzony. Film spoko wyczesany i ma błoto na przegubie Cytuj
Arkadyjczyk Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 Mam pytanie. Na czubku tego buta skóra wygląda jakby była odbarwiona, albo raczej farba się nie przyjęła - czy można to jakoś wyrównać? pastowanie nic nie dało. Pozdrawiam A. p.s. przepraszam, miało być w Krótkich pytaniach - proszę moderatora o przesunięcie posta. Cytuj
eightwonder Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 Zmiany, zmiany, zmiany. zmiany zmianami, ale zauwazyl ktos te piekna, jednorzedowa marynarke z klapami w szpic u Tyma? Cytuj
White Haven Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 Co to sa lotniki? search.php?keywords=lotniki&terms=all&author=&sc=1&sf=all&sk=t&sd=d&sr=posts&st=0&ch=300&t=0&submit=Szukaj Wiem wredny jestem... wpisz wholecut shoes w google - będzie szybciej. Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 Pastowałeś na połysk z wodą? mi się tak zrobiło jak za dużo nakropiłem po wyschnięciu znikło Cytuj
Buzz_1 Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 Co to sa lotniki? search.php?keywords=lotniki&terms=all&author=&sc=1&sf=all&sk=t&sd=d&sr=posts&st=0&ch=300&t=0&submit=Szukaj Wiem wredny jestem... wpisz wholecut shoes w google - będzie szybciej. Juz kumam, z jednego kawalka skory dzieki. Cytuj
Arkadyjczyk Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 Pastowałeś na połysk z wodą? mi się tak zrobiło jak za dużo nakropiłem po wyschnięciu znikło Nie, kupiłem te buty (nowe) bardzo okazyjnie, i tak było, początkowo wydawało mi się, że nie jest to aż tak widoczne i da się zapastować, ale niestety nie dało się . Jest może na to jakaś farba? krem koloryzujący? Cytuj
Rdk Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 W ogólnym pojęciu, klubowa marynarka to dwurzędowa, granatowa, z metalowymi guzikami. Dzięki. Nie jestem specjalnie aktywnym uczestnikiem forum ale sporo czytam i z forum wyniosłem naprawdę dużo informacji. Strata postów immune o butach czy frankensteina o kapeluszach wydaje się być dotkliwą głównie dla ogółu. Mówiąc o ogóle myślę o ludziach szukających konkretnych informacji a nie tych zaangażowanych w forum emocjonalnie i przenoszących do sieci swoje żale i kompleksy. Czym ja i inni bezstronni zasłużyli sobie na takie potraktowanie? Najpierw nam coś dano, później to bezpardonowo zabrano . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi