kuba1 Napisano 5 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2014 Co sądzicie o poniższych butach? https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/1426185_814051365292904_2546550910536938295_n.jpg?oh=2814ebbaa0728b5cb13a320bc8519392&oe=54E5AA65 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 5 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2014 Trochę dziwna skóra, jakby nabłyszczana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 5 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2014 Wygląda papierowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 5 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2014 ale spodnie fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 11 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2014 Kilka zdjęć z internetu które wpadły mi w oko: Edward Green Galway Gaziano&Girling dla Shoesnoba Barbanera Zonkey Boot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 11 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2014 Barbaner'y fajne, ale te kaczory od Gaziano&Girling to jakiś koszmar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anachronis Napisano 14 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2014 Czy ktos z kolegow kojarzy firme produkujaca balmorale w G-fit oprocz Barkerow? Nie mam zywcem z czego wybierac ;/ Znalazlem jeszcze cos takiego, ale nie wiem jaki to fit jeszcze: http://www.scarosso.com/en/men/shoes/boots/claudio-marrone.html i http://www.scarosso.com/en/men/shoes/boots/nazzari-nero.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 14 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2014 Nie zastanawiać się... Piękne Barkery za 710 zł http://www.sarenza.pl/barker-lambourne-s803183-p0000060978 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anachronis Napisano 14 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2014 Tylko ze rozmiar o 3 numery za duzy ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 13 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2015 Crockett & Jones Islay Zainspirowany zdjęciami Fana Dobrego Buta zakupiłem trzewiki, które chodziły za mną ładnych kilka lat. Pierwsze wrażenie; piękne i wielkie. Dotychczas w sklepach miałem okazję oglądać mniejsze rozmiary - wiadomo, buty mają najlepsze proporcje ok numeru 42, więc takie są wystawiane. Na szczęście bezpośrednie porównanie do innych trzewików nie wykazuje większych różnic. To tylko moje wrażenie - odzwyczaiłem się od trzewików i każde teraz wydają mi się ogromne. Są za to bardzo proporcjonalne. Gdybym miał kiedyś zaprojektować trzewiki, wyglądałyby właśnie tak - tzn. pewnie z moimi zdolnościami nie, ale chciałbym żeby tak wyglądały But jest wygodny od pierwszej przymiarki, skóra miękka, kopyto 365 szerokie w palcach i dobrze trzyma piętę. Solidna brytyjska robota! Moją osobistą satysfakcję jest fakt, że polubiłem je przed Jamesem Bondem, podobnie jak model Tetbury i Camberley. To trochę spełnienie marzeń z czasów kiedy podczas podróży służbowych chodziłem po Londynie i podziwiałem wystawy, bo nic innego mi nie pozostawało z polską pensją. W rzeczywistości brąz jest trochę cieplejszy niż na zdjęciach katalogowych. EDIT: Z drugiej strony to całkiem miła myśl, że jeszcze niedawno takie buty kosztowały równowartość z pięciu średnich krajowych a dzisiaj trochę ponad 50%. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 13 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2015 Piękne buty. Gratuluję zakupu i... spełnienia marzeń Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 13 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2015 Whitesnake - Gratuluję!!!!!! Ten model jest przepiękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 13 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2015 Świetnie wyglądają te trzewiki. Na ogół nie podobają mi się metalowe dziurki na sznurowadła, ale w tych C&J jakoś w ogóle mi to nie przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 13 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2015 Piękne i solidne buty. Też mam jedno niespełnione jeszcze marzenie trzewikowe. Nic specjalnego ale na model Stratford produkowany pod szyldem Herringa przez Loake trafiłem w pierwszych dniach po zapisaniu się jeszcze na forum Bespoke. Później jeden z bardziej doświadczonych kolegów mi je odradził i nie kupiłem ich do dzisiaj. Zobaczymy czy będzie to dalej niespełnione marzenie ... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 13 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2015 Zobaczymy czy będzie to dalej niespełnione marzenie ... . Mam obstawiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shenkt Napisano 13 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2015 Piękne i solidne buty. Też mam jedno niespełnione jeszcze marzenie trzewikowe. Nic specjalnego ale na model Stratford produkowany pod szyldem Herringa przez Loake trafiłem w pierwszych dniach po zapisaniu się jeszcze na forum Bespoke. Później jeden z bardziej doświadczonych kolegów mi je odradził i nie kupiłem ich do dzisiaj. Zobaczymy czy będzie to dalej niespełnione marzenie ... . Jestem szczęśliwym posiadaczem, mogę tylko zachęcać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 13 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2015 @Whitesnake - po prostu WOW! Piękne buty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 13 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2015 Krokiety świetne! Cheaney wymyślił buty dla nieuważnych palaczy. Dziurkowanie wygląda jak wypalenia po żarze z papierosa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 13 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2015 Krokiety świetne! Cheaney wymyślił buty dla nieuważnych palaczy. Dziurkowanie wygląda jak wypalenia po żarze z papierosa. Buckshot Brogue - Klasyka http://www.fieldandstream.com/pages/why-british-shoot-shoes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 14 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2015 Jestem szczęśliwym posiadaczem, mogę tylko zachęcać Widziałem, bardzo ładnie się prezentują. Mam obstawiać? Lepiej nie ; czekam jeszcze tylko na MTOG i później szlaban . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gratek Napisano 15 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2015 Miał ktoś może do czynienia z marką Wolverine 1000 Mile? Niewiele można przeczytać na forum, chyba z racji niedużej popularności w Europie, a ciekawi mnie czy faktycznie są warte około 1,5k. W USA obrośnięte legendą, ale marketing to jedno, a życie drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 15 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2015 Na forum nie ma o nich wiele, bo to nie są buty wpisujące się w jego tematykę. Kilka opinii się jednak pojawiło - wszystkie pochlebne, z tego co pamiętam (dotyczyły jakości wykonania). A czy są warte +/- 1500 PLN? - tylko Ty wiesz, czy możesz/chcesz wydać tyle na buty 'do dżinsów'... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gratek Napisano 15 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2015 Myślę, że marka bardzo delikatnie zahacza o tematykę forum, szczególnie, że w ofercie mają sporo modeli, którym bliżej do smart casualu niż do work shoes. Bądź co bądź większość ich modeli jest GYW. Najbardziej ciekawi mnie czy faktycznie są tak dobre pod kątem wytrzymałości i trwałości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 15 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2015 Myślę, że marka bardzo delikatnie zahacza o tematykę forum, szczególnie, że w ofercie mają sporo modeli, którym bliżej do smart casualu niż do work shoes. Nie zahacza . Chyba, że w kategorii eleganckie wyposażenie drwala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 19 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2015 Może się komuś przyda: https://www.zalando.pl/barbour-marshakll-botki-sznurowane-brazowy-ba212a00m-o11.html Została jedna para w rozmiarze 43. Przy dodatkowym, zwyczajowym rabacie za subskrypcję, cena wydaje się bezkonkurencyjna. Obiło mi się o uszy, że trzewiki dla Barboura robi Grenson, ale nie wiem ile w tym prawdy. Te niecałe trzy stówy i tak warto, moim zdaniem, dać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi