kreatywny Napisano 12 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2012 moim zdaniem marynarka w tej chwili jest warta ok 150zł jeśli chcieć ją sprzedać na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 12 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2012 Jaki to rozmiar? Za 150 zł wezmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 12 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2012 160 . Jeśli mój rozmiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nereusz Napisano 12 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2012 Za 150zł, to sprzedam ją i za rok, bo w zasadzie dalej będzie praktycznie nieużywana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 12 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2012 Jeśli mój rozmiar, to: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jabbero Napisano 12 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2012 Nereusz, widzę, że optymista z Ciebie . Myślę, że za rok leżakowania w szafie będzie mniej warta. Koledzy mają rację. Ja by nie dał za nią więcej niż stówę jako second-hand. Już pisałem, że ostatnio widziałem świetne marynarki w Massimo. 90% wełan + 10% kaszmir. Przecena z 1000 na 300 w rozmiarach i 50 i 52. 2 tyg temu było ich co najmniej kilka. http://www.massimodutti.com/webapp/wcs/ ... T%2BBLAZER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 12 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2012 Ja podobnie - używki na allegro z kaszmirem w składzie chodzą właśnie po ok 100 zeta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nereusz Napisano 12 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2012 Dzięki Panowie za troskę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 12 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2012 Marynarka jest niezła jakościowo i jeśli Ci się ogólnie podoba, zaryzykowałbym z krawcem - sprawdzonym, ale niekoniecznie z forumowej (zarobkowej) pierwszej ligi. Sam pisałem o przeróbkach marynarek w ramionach - różnie to wychodzi, ale to nie znaczy, że na pewno źle. Poza tym, moje doświadczenia wyniosłem z budżetowego (jak na Warszawę) punktu poprawek krawieckich. Zawsze można pójśc i się zorientowac - co powie krawiec i ile zażąda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
utrzymuje_mnie_żona Napisano 14 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2012 http://www.grenson.co.uk/en_gb/shop/fred-147 za 525 PLN. Panowie, do czego nosić powyższe buty? Akurat jest mój rozmiar w bardzo atrakcyjnej cenie (przecenione z 1000 zł). Zastanawiam się poważnie nad zakupem ale zanim wydam pieniądze wolałbym zasięgnąć opinii. Z czym? Z jeansami - to takie moje pierwsze skojarzenie? Marynarka do tego + koszula bez krawata? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 14 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2012 http://www.grenson.co.uk/en_gb/shop/fred-147 za 525 PLN. Panowie, do czego nosić powyższe buty? Akurat jest mój rozmiar w bardzo atrakcyjnej cenie (przecenione z 1000 zł). Zastanawiam się poważnie nad zakupem ale zanim wydam pieniądze wolałbym zasięgnąć opinii. Z czym? Z jeansami - to takie moje pierwsze skojarzenie? Marynarka do tego + koszula bez krawata? Dobre skojarzenie. PS. Nie widzę przeceny. Jest 205 funtów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
utrzymuje_mnie_żona Napisano 14 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2012 Dzięki za odpowiedź. Przecenione są dostępne w Warszawie. Na tej stronie z linka jest regular price. A ogólnie wrażenia jak? Dobre te buty? Wiem, że miejsce może nie najlepsze do tego pytania ale skoro tutaj zacząłem to i tutaj skończę. Widziałem za 525 PLN dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 14 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2012 Dzięki za odpowiedź. Przecenione są dostępne w Warszawie. Na tej stronie z linka jest regular price. A ogólnie wrażenia jak? Dobre te buty? Wiem, że miejsce może nie najlepsze do tego pytania ale skoro tutaj zacząłem to i tutaj skończę. Widziałem za 525 PLN dziś. Moim zdaniem za tą cenę jak najbardziej warto. Grenson używa bardzo dobrych, grubych skór. Posłużą wiele lat. A gdzie widziałeś, bo będę w czwartek w Warszawie? Był również ten drugi kolor (tan)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
utrzymuje_mnie_żona Napisano 14 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2012 Sprawdzę Ci dzisiaj. Jakim rozmiarem jesteś zainteresowany, to również mogę zapytać. Galeria Mokotów. Sklep Needles, pomiędzy RTV AGD a Marks & Spencer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 14 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2012 8,5 lub 9. Będę akurat w okolicy GM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość grzesiek Napisano 14 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2012 Grensonów jest parę sztuk na krzyż, 2 razy trzewiku (jasnobrązowozółte-tan? - i czarne), jedne oxfordy z dziurozdobieniem i jedne brogsy - mój rozmiar niestety czarne. Sprzedawca mówi, że więcej raczej nie będzie, nie sprzedają się Jak dla mnie zbyt zdobione te trzewiki - lubię proste buty. I chyba skórzana podeszwa na zimę to słaby pomysł - trzeba by od razu zelować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość grzesiek Napisano 14 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2012 Sucha, mroźna zima to u nas ewenement. Jest albo kilka miesięcy pluchy albo ślizgawka. Guma ma te zalety, że nawet jakbym godzinę stał w błocku (byle nie głębokim) to nic nie namięknie i jednak zapewnia minimum przyczepności na lodzie, ubitym śniegu. Dodatkowo pierwszy opad śniegu budzi w służbach miejskich potrzebę wysypania na ulice całego zapasu soli, oczywiście zimnego, żrącego błocka nikomu nie przyjdzie do głowy zgarnąć. Nie jeżdżę na co dzień samochodem, poruszam się głównie pieszo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 14 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2012 Ja tam osobiście nawet w najbardziej "przyczepnej" skórze ślizgam się w deszczowe dni (woda + piach + szlifowane, kamienne płyty w metrze nie zwiększają przyczepności). Śnieg to dar z niebios, bo zwiększa przyczepność, ale kiedy zostanie starty z lodu, to trzeba ostrożnie chodzić nawet w butach na gumowej podeszwie w "traktory". Gładka, skórzana podeszwa w takich sytuacjach to tak, jakby chodzić w ulewę ze złożoną parasolką - szpan, ale nie najlepszy dla zdrowia Z podobnego względu warto wybierać trzewiki z dodatkowym ociepleniem wewnątrz, co ciekawe sztyblety je mają bardzo często, ale bootsy już rzadziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 14 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2012 http://www.grenson.co.uk/en_gb/shop/fred-147 za 525 PLN. Panowie, do czego nosić powyższe buty? Akurat jest mój rozmiar w bardzo atrakcyjnej cenie (przecenione z 1000 zł). Zastanawiam się poważnie nad zakupem ale zanim wydam pieniądze wolałbym zasięgnąć opinii. Z czym? Z jeansami - to takie moje pierwsze skojarzenie? Marynarka do tego + koszula bez krawata? Dzięki Możesz na przykład tak Ta i wiele innych fotek tego Pana tutaj http://fuckyeahnickwooster.tumblr.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Byrk Napisano 15 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2012 czolem. posiadam granatowy, wpadajacy w czern garnitur. potrzebuje malej rady, jaki do tego (i bialej "koszulki") dobrac krawat (do urzedu stanu cywilnego, zawieram zwiazek malzenski). niby okolicznosc dosyc formalna, ale zastanawiam sie czy wybierajac jakis jednolity w odcieniach niebieskiego nie bedzie troszke za smutno i 'jednolicie' i czy nie powinienem troszke rozbic tego 'imidzu' krawatek czy to w kropki jakies czy w paski. dodam, ze sam akt nie wiaze sie pozniej z impreza wieczorowa. jakies rady? bede wdzieczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość grzesiek Napisano 15 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2012 Drogi kolego, olać krawat, Ty się lepiej zastanów nad meritum Może granatowy, w drobny złoty wzorek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 15 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2012 Czerwony w białe kropki, albo formalny szary: http://www.samhober.com/formal-wedding- ... silk-ties/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 15 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2012 Panowie, hola! A może zacznijmy od karnacji i koloru włosów? - to może mieć znaczenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 15 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2012 Panowie, hola! A może zacznijmy od karnacji i koloru włosów? - to może mieć znaczenie... +++ Dokładnie. To jest kluczowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Granville Napisano 16 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2012 Srebrzysty, gładki, jedwabny. Karnacja nie gra roli. Nie będziesz się wstydzić za swoje zdjęcia za 30 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi