Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Gdybyż tylko te OCBD nie miały kieszeni...

IMO kieszeń jest bardzo wazna w OCBD ponieważ podkreśla brak formalności. Oczywiście można jej nie lubić, ale wtedy trzeba szukać innej OCBD lub uszyć ją na miarę :) 

Opublikowano

Moje najszczersze i najserdeczniejsze gratulacje.

Ubolewam tylko nad tym, że nie wchodzę w rozmiarówkę. Super slim to ja może byłem na pierwszym roku studiów, a to mam już dawno za sobą. Za to obwód szyi 40 - jak na złość - pozostał. Pozostaje mi chyba wzięcie classic 41 i pogodzenie się z dodatkowym centymetrem w kołnierzyku (którego, umówmy się, i tak nie widać).

Opublikowano

Tomku, jak najbardziej rozumiem założenie. Wyrażam tylko żal, iż nie mogę przyczynić się jako klient do sukcesu tego projektu ;) Fajnie, że wprowadziłeś koszule smokingowe. Zamierzasz poszerzać ofertę koszul czy raczej stawiasz na "szlachetny minimalizm"? ;)

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Bardzo dobra prezentacja koszul, zdjęcia sprzedają produkt. Cena również zadowala i zachęca do zakupów. Szkoda tylko, że nawet najmniejszy rozmiar Super Slim wisiałby na mnie jak worek. Przewidujesz rozszerzenie rozmiarówki o mniejsze rozmiary?

Opublikowano

Ja takze szczerze gratuluje, podziwiam profesjonalizm

Ubolewam tylko nad tym, że nie wchodzę w rozmiarówkę. Super slim to ja może byłem na pierwszym roku studiów, a to mam już dawno za sobą. Za to obwód szyi 40 - jak na złość - pozostał. Pozostaje mi chyba wzięcie classic 41 i pogodzenie się z dodatkowym centymetrem w kołnierzyku (którego, umówmy się, i tak nie widać).

i niestety podzielam smutek kolegi. Rozmiary 42 w kołnierzu i ponad 120 w klatce skutecznie uniemozliwiaja mi złożenie zamówienia.

Opublikowano

Gratulacje Tomek.

Ja mam prostą drogę do idealnego rozmiaru. Albo przytyć, albo sporo zrzucić :)

Muszę podjąć decyzję, w którą iść stronę zanim pojawią się moje ulubione Bengal Stripe i Gingham Check

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Tomku, planujesz może w przyszłości wprowadzenie mniejszych rozmiarów?

Wygląda na to, że poszerzenie rozmiarówki slim fit będzie pierwszym krokiem. Na pewno to zrobię. W tej chwili z nich zrezygnowałem ponieważ koszule RTW, podobnie jak buty, to dość drogi sport właśnie z uwagi na rozmiarówki. Niemniej, na kołnierzyki 37 i 38 z odpowiednim przeskalowaniem szablonów rozmiarówki z pewnością można liczyć.

Opublikowano

Ta rozmiarówka na początku miała być slim fitem, ale szybko zauważyłem, że bardzo szczupli klienci (IMO poniżej slim fit) przymierzali koszule i wyglądali w nich wspaniale więc przezornie przemianowałem ją na super slim ponieważ planuję w przyszłości wprowadzić trzecią sylwetkę --> slim fit, czyli szczupły, ale lekko atletyczny.

Opublikowano

Gratulacje Tomek.

Ja mam prostą drogę do idealnego rozmiaru. Albo przytyć, albo sporo zrzucić :)

Muszę podjąć decyzję, w którą iść stronę zanim pojawią się moje ulubione Bengal Stripe i Gingham Check

Obie opcje z pewnością się pojawią :D 

Opublikowano

jakow, dnia 18 Maj 2015 - 21:58, napisał:snapback.png

Gratuluję i poproszę jeszcze super slim 38 - tak ze 102cm w klacie...  :-)

Dokładnie tego mi też brakuje...  :D

Gratulacje!

Ja poproszę w takim razie, extra super slim 37 i ....   ...  90 cm w klatce.  :|

Opublikowano

Tomku, jak najbardziej rozumiem założenie. Wyrażam tylko żal, iż nie mogę przyczynić się jako klient do sukcesu tego projektu ;) Fajnie, że wprowadziłeś koszule smokingowe. Zamierzasz poszerzać ofertę koszul czy raczej stawiasz na "szlachetny minimalizm"? ;)

Bez wątpienia planuje poszerzenie oferty koszul o kolejne 100% klasyczne koszule. Koszulowe figo fago omijam szerokim łukiem;)

Opublikowano

Ta rozmiarówka na początku miała być slim fitem, ale szybko zauważyłem, że bardzo szczupli klienci (IMO poniżej slim fit) przymierzali koszule i wyglądali w nich wspaniale więc przezornie przemianowałem ją na super slim ponieważ planuję w przyszłości wprowadzić trzecią sylwetkę --> slim fit, czyli szczupły, ale lekko atletyczny.

Tomku, w imieniu szczupłych lekkoatletów pytam kiedy to będzie?