waski Napisano 19 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2016 Sprawa kieszonki została wyjaśniona, więc przystrzygłem delikatnie dyskusję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SceptycznyMiś Napisano 20 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2016 Mam pytanie do Pana Tomasza: Czy Torby codzienne będą jeszcze dostępne w tym roku i jeśli tak to czy także będą miały taką piękną podszewkę w paski jak poprzednie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miler Spirits&Style Napisano 20 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2016 8 godzin temu, SceptycznyMiś napisał: Mam pytanie do Pana Tomasza: Czy Torby codzienne będą jeszcze dostępne w tym roku i jeśli tak to czy także będą miały taką piękną podszewkę w paski jak poprzednie? Torby codzienne z pewnością będą jeszcze dostępne i będą posiadać podszewkę w paski. Szykujemy również parę nowości związanymi z torbami, ale o tym... już niedługo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astaroth Napisano 21 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2016 Wiadomo już kiedy zacznie się preorder na brandy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rycek Napisano 21 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2016 On 9/12/2016 at 7:52 AM, 4inHand said: (...) skoro już o tym rozmawiamy, choć nie ukrywam, że mam już w głowie plan na tę marynarkę, to napiszcie proszę z jakiej tkaniny Waszym zdaniem powinna być ona wykonana moze granat traveller z nakładanymi kieszeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 22 Wrzesień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2016 Myślę, że niektórych forumowiczów może zainteresować to zdjęcie To dwa z czterech nowych modeli koszul RTW by Miler Menswear wyłożone w sklepie MS&S przed premierą online w przyszłym tygodniu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bloodborne Napisano 23 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2016 Czyli jednak Albini...:) BD świetnie się zapowiada! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 24 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2016 Jaka jest różnica w długości palców między rozmiarami w waszych rękawiczkach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astaroth Napisano 25 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2016 Dnia 21.09.2016 o 11:15, astaroth napisał: Wiadomo już kiedy zacznie się preorder na brandy ? Rozumiem, że jeszcze nic nie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 25 Wrzesień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2016 1 godzinę temu, astaroth napisał: Rozumiem, że jeszcze nic nie wiadomo Myślę, że jest to kwestia około miesiąca. Nie chciałbym deklarować daty przedwcześnie. Alkohol jest już po kupażu i czeka na zabutelkowanie, ale do obejścia mamy sporo spraw administracyno-celnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astaroth Napisano 25 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2016 Świetnie, w takim razie czekam niecierpliwie i życzę przychylności oraz braku opieszałości urzędowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Subaryta Napisano 25 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2016 Kiedy wysyłka garniturów Phoenix zamówionych w przedsprzedaży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miler Spirits&Style Napisano 26 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2016 Dnia 24.09.2016 o 09:25, 123 napisał: Jaka jest różnica w długości palców między rozmiarami w waszych rękawiczkach ? Jest centymetr różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 26 Wrzesień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2016 A ponieważ są tutaj panowie zainteresowani naszym bottlingiem brandy Shustoff, chciałbym zaręczyć, że sprawa jest jak najbardziej poważna dlatego naprawdę warto wejść na stronę www.MilerSpirits.com i zostawić nam swojego maila Kilka zdjęć na zachętę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamLuczak Napisano 27 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2016 Panie Tomaszu, Tak do mnie dotarło wczoraj... Doświadczenie w szyciu kurtek macie, rozmiarówka dokładnie przećwiczona na garniturze, doświadczenie w szyciu skór macie... Czy nie czas na skórzaną kurtkę? Pozdrawiam serdecznie, Adam Łuczak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 27 Wrzesień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2016 Godzinę temu, AdamLuczak napisał: Panie Tomaszu, Tak do mnie dotarło wczoraj... Doświadczenie w szyciu kurtek macie, rozmiarówka dokładnie przećwiczona na garniturze, doświadczenie w szyciu skór macie... Czy nie czas na skórzaną kurtkę? Pozdrawiam serdecznie, Adam Łuczak Oczywiście jest taka możliwość, ale na razie jeszcze tego nie widzę Może jeśli zaczniemy kiedyś robić dżinsy, więcej swetrów i sprzedawać dużo sztybletów to pomyślę o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 27 Wrzesień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2016 Jest już artykuł ze wszystkim co trzeba wiedzieć o brandy Shustoff --> od specyfikacji technologicznej do reklam w Polskiej prasie ponad 100 lat temu http://www.milerpije.pl/brandy-shustoff.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matepard Napisano 27 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2016 Przed chwilą miły głos pani z Miler Spirits & Style poinformował mnie, że wysyłka garniturów nastąpi 21 i 24 października b. Bardzo miły gest @4inHand Czekam na info ws. dostępności toreb codziennych w otwartej sprzedaży. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 27 Wrzesień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2016 5 godzin temu, matepard napisał: Przed chwilą miły głos pani z Miler Spirits & Style poinformował mnie, że wysyłka garniturów nastąpi 21 i 24 października b. Bardzo miły gest @4inHand Czekam na info ws. dostępności toreb codziennych w otwartej sprzedaży. Mogę zdradzić, że za kilka dni ruszy pewnie preorder torby skóra z Harris Tweedem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 27 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2016 Ciekawa sprawa. Lecz ja się nie mogę doczekać, kiedy się pojawią te klasyczne teczki zapowiadane kilkanaście postów wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 29 Wrzesień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2016 Dnia 28 września 2016 o 00:48, Miro napisał: Ciekawa sprawa. Lecz ja się nie mogę doczekać, kiedy się pojawią te klasyczne teczki zapowiadane kilkanaście postów wcześniej Ostatnio taka miła atmosfera w naszym wątku, że aż chce mi się napisać jak jest na backstageu aktówek Otóż --> właśnie szyjemy ostatecznie ostateczne teczki. Niestety nie zostało nam zbyt wiele skóry więc będzie ich tylko 15.... Wszystko dlatego, że w ostatniej chwili nie wytrzymałem i postanowiłem jednak, że teczki MM będą miały absolutnie wszystkie okucia mosiężne. Oczywiście spowodowało to obsuwę czasową ponieważ okucia trzeba odlać no i wpłynęło na cenę (mosiądz jest około 10x droższy niż ZnAl), ale uznałem, że przy takiej jakości skóry, potrzebna jest też zbliżona jakość metalu. Mamy zatem teczkę, której skład to: roślinnie garbowana polska skóra, której wykończenie garbarnia robi wyłącznie pod MM oraz polskie odlewy na okucia i włoski zamek z mosiądzu. Teczka jest szyta na ciężkich maszynach i w całości składana i wykańczana ręcznie. Ma też ręcznie szlifowane i malowane brzegi. W teczce nie ma żadnych kartonów, plastików, ani podszewek. Teczka pojawi się w 3 rozmiarach: na laptopy 13'', 14'' i 15''. Ceny teczki: 13'' (jednokomorowa) = 1199 preorder/1599 cena regularna 14'' (dwukomorowa) = 1399 preorder / 1799 cena regularna 15'' (trzykomorowa) = 1599 preorder / 1999 cena regularna Ponieważ skóry na teczki jest naprawdę mało, planujemy sprzedaż "pod stołem". Oznacza to, że najpierw zaoferujemy ją najlepszym klientom, a dopiero później jeśli nie uda nam się jej sprzedać (co jest mało prawdopodobne) udostępnimy ją w sklepie internetowym. Z tej przyczyny, jeśli ktoś jest chętny na naszą teczkę, powinien natychmiast napisać do mnie wiadomość prywatną AHA --> w preorderze, języczek nad zamkiem z personalizacją (inicjały) gratis Poniżej prezentuję zdjęcia teczki dwukomorowej (14''). To teczka prototypowa, którą noszę od kilku miesięcy i jestem tak zachwycony, że nie oddam. Ma ona taki sam zamek jak w teczkach docelowych, ale różni się kilkoma elementami: - okucia pod pasek będą całe z mosiądzu przytwierdzonego malutkimi śrubami do teczki - wygląda bardzo luksusowo i jest nie do zerwania... - w teczce na zdjęciach okucia inne niż zamek są ze ZnAlu, w naszych teczkach będą nieco bardziej błyszczące (bo to mosiądz) i z wiekiem oczywiście się spatynują - teczka w ostatecznej wersji będzie miała także stopki/kopytka z mosiądzu doczepione do dolnej krawędzie (4 szt.) - teczka w ostatencznej wersji będzie miała pas skóry przebiegający po całej długości grzbietu. Uczyni to bardzo nieznaczną różnicę w wizualnym wyglądzie teczki, której większość osób prawdopodobnie nie zauważy. Zainteresowanych zapraszam Zdjęcia teczek w wersji ostatecznej oczywiście wrzucimy też do wątku, ale wtedy może być już za późno... Teczki wysyłamy w płóciennych torbach i kartonach z rączką i logo MM 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 29 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2016 Bardzo dobry projekt! Zdecydowanie dobra decyzja o wykorzystaniu mosiadzu, nawet jesli wplynelo to na cene koncowa. Gdybym nie czekal na teczke od Skalpela... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wa000 Napisano 29 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2016 @4inHand Jakie sa wymiary zewnetrzne teczki 14"??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 29 Wrzesień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2016 Godzinę temu, xkoziol napisał: Tomek, jestem przekonany, że Twoje produkty nie potrzebują "reklamy" w takim tonie Niestety nie bardzo wiem w jakim?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 29 Wrzesień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2016 Godzinę temu, wa000 napisał: @4inHand Jakie sa wymiary zewnetrzne teczki 14"??? @Miler Spirits&Style --> Kamil poda je jutro dla wszystkich teczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi