dave8 Napisano 8 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2016 Czy preorder na lniane koszule już się zakończył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 8 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2016 Tęgość FF to będzie coś zbliżonego do klasycznego G? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miler Spirits&Style Napisano 8 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2016 Czy preorder na lniane koszule już się zakończył? Preorder został już zakończony. Koszule pojawią się w połowie czerwca w ofercie sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miler Spirits&Style Napisano 8 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2016 Tęgość FF to będzie coś zbliżonego do klasycznego G? O którym kopycie Pan mówi? Najszersze są derby na kopycie Forest, i je faktycznie można porównać do butów o tęgości G. Najwęższe za to są buty na kopycie Rain. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 8 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2016 Miałem właśnie derby na myśli. Czy będą dostępne różne tęgości tych samych kopyt, czy tutaj pozostaje MTO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miler Spirits&Style Napisano 8 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2016 Miałem właśnie derby na myśli. Czy będą dostępne różne tęgości tych samych kopyt, czy tutaj pozostaje MTO? Jeżeli pojawią się różne tęgości tych samych kopyt, to prawdopodobnie będą to różne modele obuwia. Nie planujemy wprowadzania tego samego modelu w różnych tęgościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shinobi Napisano 9 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2016 A przepraszam, czy ktoś jest może rozeznany jak wypada rozmiarówka Carmina na kopycie Forest (te derby wpadły mi w oko) versus Yanko? Dziękuję z góry. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 9 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2016 W moim przypadku (tylko mierzyłem) było to 8.5 zamiast 8 (na 915). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shinobi Napisano 9 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2016 Ok. Dzięki. Tak też kiedyś czytałem, że w przypadku Carminy należałoby dodać te 0.5 rozmiaru. Może ktoś jeszcze? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 10 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2016 Miałem okazję "pomacać" te carminy na żywo. Pomacać, bo o włożeniu w nie mojej stopy nie ma co nawet marzyć. Z rozmowy z uroczą Panią, która tam sprzedaje wynika jedno - jeśli ktoś rozważa wizytę w Poznaniu, lepiej niech się spieszy bo mimo bardzo wysokiej ceny chyba nieźle się sprzedają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 10 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2016 Z rozmowy z uroczą Panią, która tam sprzedaje wynika jedno - jeśli ktoś rozważa wizytę w Poznaniu, lepiej niech się spieszy bo mimo bardzo wysokiej ceny chyba nieźle się sprzedają.Jasne, tylko "tego kwiatu jest pół światu" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 10 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2016 Jasne, tylko "tego kwiatu jest pół światu" Masz na myśli buty czy uroczą Panią? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 10 Czerwiec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2016 Panowie! Moi pracownicy wymyślili quiz elegancji z okazji pierwszych urodzin sklepu MILER, które jutro obchodzimy Zgarnąłem właśnie 20/20 i zostałem "Milerkiem" co dość mnie rozbawiło Zobaczcie czy dobrze znacie się na ubraniach --> http://urodzinymiler.pl :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 10 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2016 Ustrzeliłem 18/20. Obstawiam, że poległem na pytaniach odnośnie sklepu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 10 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2016 Jestem lamusem, tylko 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 10 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2016 O Kurcze, okazało się, że jestem Milerkiem! (20/20) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 10 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2016 Też zostałem Milerkiem, co o tyle ciekawe, że w pytaniach dotyczących sklepu i jego oferty strzelałem (nauczony doświadczeniem: w środek ). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 10 Czerwiec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2016 Jestem lamusem, tylko 19 Wyszło Ci "Prawie bloger modowy" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roelegant Napisano 10 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2016 Tylko 17 z 20 Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 11 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2016 Z pytaniem o logo jest o tyle dobrze ze jest w tle quizu - starałem się wczuć w role pracownika, który widzi je codziennie - "Jakbym je nazwał?" 20/20Milerek"Wiesz wszystko. Robisz to, co chcesz i wyglądasz bezczelnie dobrze. No, w końcu jesteś jednym z nas!" Ciężko sie nie zgodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 11 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2016 @Denior, ale za cukrowanie nie dają dodatkowego rabatu (chyba)... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 11 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2016 Zgarnąłem właśnie 20/20 I dostałeś rabat? Bo ja nie Może dlatego, że miałem tylko 19/20 W każdym razie wszystkiego najlepszego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamilek Napisano 11 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2016 Lubo ja też nie otrzymałem rabatu. Dostałem jednak informacje od sklepu, żeby złożyć zamówienie i go nie opłacać, a w komentarzu do zamówienia napisać o tym, że nie otrzymałem rabatu. W poniedziałek skontaktuje się ze mną ktoś ze sklepu i uzna rabat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 11 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2016 Wyszło Ci "Prawie bloger modowy" ? Dokładnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 11 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2016 Tomku, wszystkiego najlepszego z okazji pierwszych urodzin Twojego "dziecka". Tak trzymaj i rozwijaj się prężnie na chwałę męskiej elegancji! Przy okazji, jestem Milerkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi