4inHand Napisano 18 Maj 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2015 Tomku, w imieniu szczupłych lekkoatletów pytam kiedy to będzie? Jeśli dotrze do mnie odpowiednio dużo sygnałów, że to dobry kierunek to może z następnym odszyciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max.zedernholz Napisano 18 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2015 Tomku, przyjmij serdeczne gratulacje! Twoje projekty są skazane na sukces. Szykuję się do zakupu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 18 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2015 Ja mam prostą drogę do idealnego rozmiaru. Albo przytyć, albo sporo zrzucić Też miałem taki pomysł, ale szybko uświadomiłem sobie, że mam pecha i w moim przypadku tak się nie da, bo trzeba pilnować wagę i proporcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vince Napisano 18 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2015 Gratuluję, dobrze widzieć jak się Twój interes rozwija. Nie będę chyba Twoim targetem, bo zwykle albo kupuję taniej albo już szyję drożej jednak kusi mnie tak JAKOŚĆ! Mam też pytanie: Czemu służy przecięty karczek? Jest to wygodniejsze w ramionach czy jak? Swoją drogą, dziś zauważyłem, że jedna z moich koszul na poprzeczne zapięcie na rękawie i pomyślałem sobie "ale głupie" xD. Wszystkie dobrego, trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 18 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2015 Rozcięty karczek to domena dobrej klasy koszuli - po prostu jak jest wzór, wygląda lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 18 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2015 Gratulacje! Przy okazji ponowię mój apel o RTW na szpilkę, chętni się znajdą - na 100%! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 19 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2015 Gratuluje Tomek, idziesz jak burza Jak kilku szczupłych kolegów czekam na super slim 38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 19 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2015 co wyście wszyscy tacy chudzi... mam nadzieję, że po wyborach to się zmieni Ja potrzebuję czegoś na 40 w szyi i ok. 115 w klatce (zapas wliczony). Dziwi mnie to, że niczego nie mogę znaleźć, bo na ogół nie mam problemu z kupnem koszul RTW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shenkt Napisano 19 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2015 Ja również apeluje o rozmiar 38 z około 100 w klatce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 19 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2015 Jeśli dotrze do mnie odpowiednio dużo sygnałów, że to dobry kierunek to może z następnym odszyciem. To masz już w sumie dwa sygnały W super slim się niestety nie mieszczę w talii, a classic będzie na mnie wisiał jak worek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 19 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2015 Czy będzie rozróżnienie rozmiarów ze względu na wzrost. Mam 180 cm i rękaw 67,5 na pewno byłby za długi. Czy w takiej sytuacji po prostu zakłada się skrócenie rękawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 19 Maj 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2015 Czy będzie rozróżnienie rozmiarów ze względu na wzrost. Mam 180 cm i rękaw 67,5 na pewno byłby za długi. Czy w takiej sytuacji po prostu zakłada się skrócenie rękawa? Na razie nie, ale nie wykluczam umożliwienia poprawek krawieckich w cenie koszuli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micappo Napisano 19 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2015 Na razie nie, ale nie wykluczam umożliwienia poprawek krawieckich w cenie koszuli. Też byłbym chętny. Mam dokładnie taką samą sytuację jak Aron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max.zedernholz Napisano 19 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2015 Na razie nie, ale nie wykluczam umożliwienia poprawek krawieckich w cenie koszuli. Byłby to strzał w dziesiątkę! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 19 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2015 Tomku, czy moglbys pokazac zdjecie wszycia rekawa pod pacha? Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 19 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2015 Na razie nie, ale nie wykluczam umożliwienia poprawek krawieckich w cenie koszuli. To mogłoby rozwiązać problemy z rozmiarówką. Osobiście byłbym skłonny za poprawki krawieckie dopłacić. U mnie w sklepach i tak się raczej nie kupi porządnej koszuli w cenie regularnej poniżej 100 EUR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 19 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2015 Dołączam się do próśb o rozmiar 38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gaciar Napisano 20 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2015 Czekam z wielką niecierpliwością na nowe kolory i wzory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 20 Maj 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2015 Dołączam się do próśb o rozmiar 38 To z pewnością będzie pierwsze usprawnienie, które wprowadzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 20 Maj 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2015 Czekam z wielką niecierpliwością na nowe kolory i wzory. Dzięki Musisz jednak rozumieć, że tego typu rzeczy to nie kwestia dni Moje najbliższe plany to różowa półformalna i gingham. BTW Macie jakieś pomysły na inne koszule? Oczywiście chodzi o klasykę Winchester? Bengal stripes? Jakiś two ply? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 20 Maj 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2015 Tomku, czy moglbys pokazac zdjecie wszycia rekawa pod pacha? Dzieki Proszę bardzo. Nie wiem dokładnie co chciałbyś obejrzeć i czy od lewej czy od prawej strony. Wklejam zdjęcie białej OCBD od prawej strony. Dla łatwiejszego złapania pionu po lewej ukazałem kieszeń jako punkt odniesienia. Wszycie widać po prawej stronie zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 20 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2015 BTW Macie jakieś pomysły na inne koszule? Oczywiście chodzi o klasykę Winchester? Bengal stripes? Jakiś two ply? Tattersall. Nie wiem tylko czy samo BD czy półformalna też. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 20 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2015 Czy nie mieszczący się w rozmìarówkę powyżej mogą liczyć na rabat w MTM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 20 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2015 BTW Macie jakieś pomysły na inne koszule? Oczywiście chodzi o klasykę Winchester? Bengal stripes? Jakiś two ply? Może BD Vichy? Jakiś granat, róż, błękit. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 20 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2015 Ja bym chętnie zobaczył lniane klasyki, z ładnym kołnierzem i bez kieszonki. W RTW nie ma w czym wybrać, za podobne pieniądze Jednak zapewne to słabo wykonalne w tym sezonie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi