Mr. M Napisano 25 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2018 W dniu 23.08.2018 o 20:01, mosze napisał: Poszetka z takim obszyciem nie nadaje się do sportu. Masz rację, nie nadaje się, na szczęście nie zapłaciłem za nią zbyt dużo, a na zdjęciu na allegro nie było widać obszycia. Ale szukając budżetowych poszetek, które posiadałyby ręcznie obszyty rulonik, oprócz polecanego tutaj użytkownika allegro atelier_poszetki natrafiłem jeszcze na poniższe strony: johnmalker.com poszetkihandmade.pl republicofties.com Nie wszystko trafia w mój gust, nie wiem też czy ktoś używał, ale pomyślałem, że może zainteresuje się ktoś, kto będzie szukał krawatów lub poszetek, które da się kupić w niższej cenie, a wśród których można liczyć przynajmniej na w miarę solidne wykończenie. Wzór to kwestia indywidualna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 26 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2018 W dniu 31.07.2018 o 19:16, Zajac Poziomka napisał: Rampley & Co. Moja druga i na pewno nie ostatnia poszetka tej firmy. Bardzo ładne aż grzech składać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaskokoz Napisano 19 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 10 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2018 Co myślicie o krawatach Osovski? Teraz są po 79 zł. To chyba dobra cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 10 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2018 8 minut temu, flozbi napisał: Co myślicie o krawatach Osovski? Teraz są po 79 zł. To chyba dobra cena? Kiedyś zamówiłem grenadynę. Bardzo fajny krawat. Wymiary miał jak krawaty poszetki (chodzi i o proporcje). Ładnie się wiąże. Jednakże grenadyny i szantungi nie są przecenione. Imo nic zbyt ciekawego w ofercie za 79zł nie ma. Osobiście podobają mi się może jedynie 2 wzory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diminished Napisano 19 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2018 https://allegro.pl/uzytkownik/germi94?order=m Miał ktoś styczność z krawatami tego sprzedającego? Ten link udostępnił Mr Vintage na swoim blogu dwa dni temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 19 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2018 16 minut temu, Diminished napisał: https://allegro.pl/uzytkownik/germi94?order=m Miał ktoś styczność z krawatami tego sprzedającego? Ten link udostępnił Mr Vintage na swoim blogu dwa dni temu. Tak, sporo od nich kiedyś kupowałem, towar bez zarzutu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 23 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2018 Temat o dodatkach, to wrzucam tutaj: Takie coś dziś odkryłem, nie drogie, ale jak na kawałek materiału to sporo - trzymadełko mankietów Jest spory wybór, natomiast zaciekawiło mnie to o tyle, że w weekend takie coś sobie zrobię https://cuffup-shop.com/products/lord 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamizelka Napisano 25 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2018 W dniu 23.11.2018 o 22:07, Krzysiek_W napisał: Temat o dodatkach, to wrzucam tutaj: Takie coś dziś odkryłem, nie drogie, ale jak na kawałek materiału to sporo - trzymadełko mankietów Jest spory wybór, natomiast zaciekawiło mnie to o tyle, że w weekend takie coś sobie zrobię https://cuffup-shop.com/products/lord Jak zrobisz to wrzuć zdjęcia, bo pomysł całkiem ciekawy ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianoItaliano Napisano 27 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2019 Czy ktoś z Was ma może doświadczenia z krawatami z 4gentleman.pl? Jest tam parę wzorów, które bym rozważył, w dość dobrych cenach po przecenie, ale nie wiem jak z jakością, czy dobrze się wiążą, etc. Z góry dzięki za wszelkie info! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianoItaliano Napisano 5 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2019 Naprawdę nikt nic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 5 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2019 Ja mam od niego kamizelkę i uważam, że prezentuje dobry stosunek cena/jakość, innych rzeczy nie posiadam. Pozostaje Ci po prostu spróbować i podzielić się na forum opinią. Jeżeli ktoś szuka ciekawych poszetek to EM Accessories wypuściło serię poszetek z polskimi miastami. Na zdjęciach wyglądają bardzo ciekawie, kosztują obecnie 99 zł, a są z jedwabiu i ręcznie obszywane. https://akcesoriameskie.pl/pl/p/Poszetka-jedwabna-dwustronna-z-miastem-WARSZAWA-Starowka/13299 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 6 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2019 W dniu 27.02.2019 o 21:40, MarianoItaliano napisał: Czy ktoś z Was ma może doświadczenia z krawatami z 4gentleman.pl? Jest tam parę wzorów, które bym rozważył, w dość dobrych cenach po przecenie, ale nie wiem jak z jakością, czy dobrze się wiążą, etc. Z góry dzięki za wszelkie info! Swoją drogą to razi brak jakiegokolwiek opisu przy krawatach, chociażby informacji o szerokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Żorż Ponimirski Napisano 17 Kwiecień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2019 Mała rzecz, a cieszy - Spacca Neapolis. I nawet pasuje do firmowej jednorzędówki z nakładanymi kieszeniami 9 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiarus Napisano 7 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2019 Magnetyczne krawaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszPt Napisano 28 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2020 Czy ktoś posiada lub miał okazję zobaczyc na żywo jedwabnego six folda z poszetka.com? Jak z jakością i wiązaniem? Dorównuje do wyższych półek o ktorych było już tu mówione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 29 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2020 On 6/7/2019 at 8:41 PM, wiarus said: Magnetyczne krawaty Ciekawy pomysł. Tylko nasuwa się pytanie: dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr B Napisano 5 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2020 W dniu 17.04.2019 o 11:09, Żorż Ponimirski napisał: Mała rzecz, a cieszy - Spacca Neapolis. I nawet pasuje do firmowej jednorzędówki z nakładanymi kieszeniami Przepiękny krawat. Kupowałeś bezpośrednio na stronie https://www.spacca-neapolis.com/shop/ czy w innym sklepie? Prawie wszystkie 3-foldy zostały już wyprzedane. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 5 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2020 17 minut temu, Piotr B napisał: Przepiękny krawat. Kupowałeś bezpośrednio na stronie https://www.spacca-neapolis.com/shop/ czy w innym sklepie? Prawie wszystkie 3-foldy zostały już wyprzedane. Kupiłem na aukcji na amerykańskim eBayu 😕 W podobnym stylu i chyba trochę bardziej dostępne będą Shibumi Firenze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. adamW Napisano 7 Marzec 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2020 Może kogoś zainteresuje- załączam zdjęcia nowych krawatów patine.pl. Pierwsze wrażenia- na plus na pewno szerokość u dołu = 8,5cm (grenadyny wydane wcześniej mają jedynie 8cm- moim zdaniem to był błąd). Jedwabie drukowane mają bardzo ładne wzory- jest z czego wybierać (kilka wariantów wzorów, każdy wzór w kilku różnych połączeniach kolorów). Węzeł przy jedwabiach drukowanych jest dość mały i cienki (chociaż na zdjęciach imo wygląda całkiem dobrze)- tkanina jest lekka i cienka, wypełnienie również raczej lekkie. Krawaty block stripes są zdecydowanie cięższe i grubsze (nie wiem czy jedynie jedwab jest grubszy czy również zastosowano cięższy wkład). Ceny krawatów (przy aktualnej promocji -20% od @mr.vintage : drukowane jedwabie 200zł (moim zdaniem zdecydowanie warto!) krawaty klubowe 319zł (moim zdaniem cena wysoka ale wzory są bardzo ładne- potrafię wyobrazić sobie swoją szufladę jedynie z trzema krawati block stripes- i wszystkie 3 kolory wybrane przez patine.pl trafiłyby do mojej szuflady) Są jeszcze gładkie jedwabie i polka dots- nie wypowiem się, nie zamawiałem ich. 9 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 20 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2020 W dniu 5.03.2020 o 14:10, Piotr B napisał: Przepiękny krawat. Kupowałeś bezpośrednio na stronie https://www.spacca-neapolis.com/shop/ czy w innym sklepie? Prawie wszystkie 3-foldy zostały już wyprzedane. Wróciło kilka świetnych modeli w tym Eris i Era: https://www.spacca-neapolis.com/product/eris/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 23 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2020 https://www.silklinen.pl/ Sklep może nie jest nowy ale w ostatnim czasie pojawiły się tu ciekawe rzeczy z ciekawych tkanin. Z tego co wiem w najbliższym czasie będą kolejne nowości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamski Napisano 16 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2020 W dniu 7.06.2019 o 20:41, wiarus napisał: Magnetyczne krawaty O matko, koszmar! 😮 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 30 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2020 Polećcie proszę adresy gdzie dostanę ciekawe poszetki. Poszetka.com, ZackRoman, Equisite Trimmings, Drakes, Olof1982, Berg&Berg, Viola Milano sprawdzałem i znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdynianin Napisano 30 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2020 Rampley and Co 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi