Cyc Napisano 4 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2013 Projekty systemowe u operatora telekomunikacyjnego Jak ktoś potrzebuje jakiś rabat to też da się załatwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 13 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2013 Branża: klimatyzacja, wentylacja, chłodnictwo.Głowna specjalizacja: centrale wentylacyjne, serwis, okablowanie, podłączenie automatyki, uruchomienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zby Napisano 14 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2013 Branża: klimatyzacja, wentylacja, chłodnictwo. Głowna specjalizacja: centrale wentylacyjne, serwis, okablowanie, podłączenie automatyki, uruchomienia. O, widzę kolega z branży:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TYTUS Napisano 16 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2013 O, koledzy z branży pokrewnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k3nd4ll Napisano 28 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2013 Branża: Rynki finansowe, fundusze inwestycyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiktor Napisano 25 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2013 Teatr, opera. Jakbyście Panowie chcieli po pracy wypocząć... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aspirujący Napisano 12 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2014 Teatr, opera. Jakbyście Panowie chcieli po pracy wypocząć... O, ja z przyjemnością, tylko w jakim mieście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz W. Fita Napisano 8 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2014 Poszukuję kolegów forumowiczów zainteresowanych technologią LED. Chodzi o żarówki G4 i inne, ściemniane, duży wybór temperatury bieli, wysoka jakość. Mam wzory, produkcja chińska. Tel. - 535 353 175 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Do_Diabła Napisano 14 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2014 Panowie, Zbieram dane do doktoratu. Temat kwestionariusza: "Elastyczność zasobów w zarządzaniu ryzykiem małych i średnich przedsiębiorstw". Jak sama nazwa wskazuje, badanie jest prowadzone w MiŚiach. Jakby ktoś był gotowy poświęcić trochę czasu na uzupełnienie kwestionariusza byłbym zobowiązany i proszę o kontakt na priv. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 11 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2014 Bardzo dobry temat. Osobiście jestem prawnikiem, specjalistą od prawa IT, ochrony danych osobowych i własności intelektualnej w Internecie, licencji publicznych i wszelkiego rodzaju kwestii związanych z prawnymi akceptami badań i rozwoju (w tym w zakresie medycyny) głównie w prawie francuskim i niemieckim, ale również polskim i angielskim. Mam doświadczenie jako lobbysta (KE, WIPO). Udzielam szkoleń z zakresu ochrony własności intelektualnej i stosowania licencji publicznych (CC, GNU GPL, Apache i innych). Uczę prawniczego angielskiego i francuskiego. Pracuję m.in. w firmie zajmującej się data miningiem i budową sieci semantycznych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 7 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2014 swordfishtrombonemoze wymienione na końcu profile działalności jakimi zajmuję Twoja firma kompletnie nic mi nie mówią; brzmnią jak zawody z filmy Science Fiction, aż wstyd się przyznać czym się zajmuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 8 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2014 Heh, ale ja nie jako główny mózg tam siedzę, tylko jako pomagajka od kwestii prawnych (też bardzo ciekawych, swoją drogą), a sam data mining i semantic web ogarniam tylko na tyle, na ile nie-informatyk ogarnąć może. Ale przyznać muszę, że obie technologie dość przełomowe, i w dodatku naprawdę są już gotowe do szerokiego zastosowania (bo big data jest na wyciągnięcia ręki, i to coraz bardziej big). Wielkich kokosów póki co z tego nie ma (głównie mówi się o tych technologiach w kontekście badań i rozwoju, niż w kontekście konkretnych zastosowań), ale w firmie wszyscy liczą, że już za chwileczkę, już za momencik - a wtedy "since 2012" będzie robić wrażenie w branży. Dla zainteresowanych - w UK w połowie maja wszedł już ustawowy wyjątek od praw autorskich (czyli wg. polskiej terminologii "dozwolony użytek") do celów data miningu (statystycznej analizy danych, jak mówi angielska ustawa). Będzie się działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteShirt Napisano 22 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2014 Consulting związany z systemem SAP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CherryMorello Napisano 30 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2014 Naprawa komponentów turbin gazowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rosemary Napisano 15 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2015 XX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RenaissanceMan Napisano 25 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2015 Witam wszystkich forumowiczów. Pomyślałem, że przedstawię i przy okazji "zareklamuję" się tutaj. Z wykształcenia jestem filologiem angielskim (skończyłem Uniwersytet Łódzki) i dotychczas pracowałem w łódzkich liceach oraz prowadziłem kursy dla dorosłych. Tydzień temu przeprowadziliśmy się z żoną do Gdańska by szukać swojego miejsca na ziemi i w związku z przeprowadzką szukam pracy. Szukam głównie w branżach związanych z reklamą i marketingiem (np. copywriting) oraz hotelarstwem (np. sales/banquet managing) - przeprowadzka motywuje mnie do wyjścia poza ramy szkolnictwa Gdyby ktoś coś wiedział, szukał, to proszę o kontakt. Pozdrawiam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Papiernik Napisano 26 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2015 Z wykształcenia i zawodu - programista. Ukończyłem Politechnikę Łódzką, mam za sobą ponad 10 lat doświadczenia komercyjnego. W prowadzonej przez siebie wraz z przyjaciółmi spółce zajmujemy się dedykowanymi aplikacjami dla firm, aplikacjami internetowymi, mobilnymi (iOS, Android, Windows Phone, smartwatches), serwisami i stronami internetowymi. Pracujemy i dla dużych i dla małych, starając się czynić rzeczy niemożliwe możliwymi. Software house do zadań specjalnych. Z racji wykonywanego zawodu, współpracujemy z grafikami i fotografami - wspólnie realizując produktowe sesje fotograficzne, sesje plenerowe, projekty drukowane (wizytówki, plakaty, katalogi) - w tej dziedzinie również możemy pomóc. Z pasji #1 - miłośnik wina i bloger winiarski (Winne Przygody), raczej łatwy do spotkania na dużych przekrojowych degustacjach w Warszawie Z pasji #2 - miłośnik piwa i piwowar domowy (Browar Matysiowo), członek Polskiego Stowarzyszenia Piwowarów Domowych Z pasji #3 - miłośnik muzyki - skrzypek (słaby) i pianista (lepszy) amator Jeśli z którąś z dziedzin mogę być pomocny, śmiało piszcie Pozdrawiam! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz Napisano 26 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2015 .. starając się czynić rzeczy możliwe niemożliwymi... Nieładnie, oj nieładnie Edit: Żeby też wnieść coś do tematu ... controlling jednej z fabryk przemysłu tytoniowego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Papiernik Napisano 26 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2015 Ojojojojoj! Pięknie strzeliłem Dzięki za zwrócenie uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marianowic Napisano 26 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2015 Witam. Ja natomiast zajmuje sie projektowaniem i tworzeniem systemów bazodanowych (hurtownie danych, systemy raportowe, ETL). iPhone Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 3 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2015 Prawo, papuga bez togi jeszcze sprawy rodzinne wszelakie, karne, ubezpieczenia (trochę rzadziej) Faktycznie trochę nas jest, może założymy na forum własną Izbę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 6 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2015 Poszukuję kogoś zajmującego się kredytami hipotecznymi. Jeśli taka osoba może i ma ochotę udzielić mi kilku porad, bardzo proszę o konktakt na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrJacob Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2015 pol606 wywołał mnie Specjalizuję się w kredytach hipotecznych a także gotówkowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czapla Napisano 13 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2015 Szukam kogoś, kto ma rozeznanie w temacie zastrzegania wzorów użytkowych i zgłaszania patentów. Jeśli jest wśród nas ktoś kto może pomóc, to proszę o kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 7 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2015 Tancerz-sportowiec, z najwyższą klasą krajową w sportowym (turniejowym) tańcu towarzyskim, styl standardowy (walc angielski, tango, walc wiedeński, foxtrot, quickstep). od paru lat tanguero. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi