Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wyposażenie łazienek (ceramika sanitarna, ekskluzywna armatura, płytki ceramiczne), instalacje sanitarne, centralnego ogrzewania, klimatyzacje; projekty wnętrz.

Opublikowano

Witam, przy okazji mój pierwszy post więc wypada się przywitac ;)

Niezależny doradca finansowy w sprawach wyboru najbardziej korzystnych produktów finansowych dotyczących kredytów, ubezpieczeń na życie i majątkowych, inwestycji, poduszek pod kredyt, planowania finansów jako takich (emerytura, przyszłosc finansowa dzieci, etc)

Najczęściej na terenie Warszawy, ale dostępny w całej Polsce.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam,

nie pierwszy post ale również wypada się przywitać. Po obronie i starający się utrzymać z fotografii, najczęściej portrety ale też trochę live, dokument. Głównie współpracuję z częścią wrocławskiej sceny muzycznej.

Opublikowano

Witam wszystkich.

Badania naukowe w dziedzinie chemii. Rozwój nowych technologii syntezy organicznej. Usługi dedykowane dla branży farmaceutycznej i fine chemicals. Własne portfolio katalizatorów. Oprócz tego doradztwo w zakresie transportu drogowego materiałów niebezpiecznych (uprawnienia doradcy ADR).

pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich szanownych Panów.

Może to trochę faux pas reklamowac się w tym dziale od razu pierwszym postem po rejestracji na forum,ale cóż- faux pas to moje drugie imię.

Nie jest to obecnie moje główne i jedyne zajęcie,ale jeśli któryś z Panów(albo jego Pani) chciałby schudnąc,żeby oszczędzic na materiale na ten nowy bespoke to służę pomocą.

Oferuję programy odchudzające z pełną opieką,doradztwem,produktami wspomagającymi i układaniem planu posiłków do rozkładu dnia. Cała Polska i cały świat.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

Zajmuje się prawem - jestem aplikantem adwokackim. Doradzam głównie w sprawach związanych ze spółkami oraz najmem powierzchni w galeriach handlowych. Nie jest mi obca problematyka sporów sądowych związanych z funkcjonowaniem podmiotów gospodarczych.

Dziękuję,

Wojtek

Opublikowano

[...] nie spodziewałem się jednak aż takiej ilości użytkowników zaczynających przygodę z forum od tego wątku :roll: Czy traktują to jako (prawie) jednorazowy wpis - ogłoszenie?

Może być jeszcze inna przyczyna. To jeden z wątków w których mogą coś napisać koledzy którzy nie mają jeszcze wiedzy czy doświadczeń pozwalających na udzielanie się w bardziej merytorycznych wątkach. Pozwala na nastukanie postów potrzebnych chociażby do wyslania PM.

Swoją drogą ze względu na powyższe może by usunąć ten temat, co myślicie??

IMO niech zostanie a to, że wpadanie na forum i zaczynanie od ogłoszeń to słabe posunięcie marketingowe pewnie odczują koledzy postępujący w ten sposób.

Opublikowano

To może ja się ustosunkuję do wypowiedzi kolegi xkoziol:

że to trochę faux pas pisac tu na początek to wiem-o czym zresztą powiedziałem.(Że zdania nie powinno zaczynac się od "że" tez wiem-taki ze mnie mądrala ;) )

Więc dlaczego to zrobiłem?

Bardzo proste- zalogowałem się na nowym forum i chciałem coś napisac-a,że wypowiadac się na temat "statutowy" jeszcze nie mogłem to napisałem cos tutaj. Zdziwiłbym się niepomiernie gdyby z tego wpisu "wpadł" mi jakis klient i nie o reklame tak naprawde mi chodziło, tylko o jakies zagadanie. A potem znalazłem wątek o cygarach. Gdybym znalazł go wczesniej to tu bym pewnie nic nie wpisywał.

I pewnie przynajmniej częśc z tych pierwszych postów w tym dziale jest tu z tego samego powodu- chociaż kto wie? Może bardzo się mylę?

Opublikowano

A ja tak po prawdzie dopiero teraz po ponad pół roku bytności na forum "odkryłem" ten temat. (jakoś wcześniej nazwa mnie odrzucała ;-)) Abstrahując już od moich wynurzeń - jeżeliby ktoś potrzebował pomocy prawnej jestem do usług. Uczciwie zastrzegam, że staż w zawodzie mam raczej niewielki - ot 2 lata. Zajmuje się głownie sprawami z szeroko pojętego prawa cywilnego (+ rodzinne). Budowlanka, umowy, spadki i zobowiązania; od czasu do czasu dla relaksu wykorzeniam słupy Enei i obalam zabytki ekologiczne :P

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Panowie,

Jako osoba tymczasowo bezrobotna poszukuję pracy. Jeśli któryś z was poszukuje obrotnej osoby na stanowisko związane z reklamą, marketingiem ostatecznie ze sprzedażą, lub kupnem, bardzo chętnie zgłoszę swoją aplikację:-)

Pozdrawiam,

Michał

Opublikowano

Jako osoba tymczasowo bezrobotna poszukuję pracy. Jeśli któryś z was poszukuje obrotnej osoby na stanowisko związane z reklamą, marketingiem ostatecznie ze sprzedażą, lub kupnem, bardzo chętnie zgłoszę swoją aplikację:-)

A skąd jesteś? Jeśli w Poznaniu, to moja dziewczyna szuka Junior Accounta.
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

to i ja się tu dopisze, może nie w celach marketingowych ale dla czystej informacji:

póki co jeszcze studiuję 2 specjalności na wydziale Inżynierii Lądowej Politechniki Warszawskiej.

Inżynierię Komunikacyjna - została mi obrona magistra we wrześniu;

Drogi szynowe - w lutym koniec;

Od 2 lat pracuję w biurze projektowym jako asystent projektanta - najbardziej zajmuję się rozwiązaniami stałych i czasowych organizacji ruchu na czas budowy II odcinka metra w Warszawie.

W razie potrzeby mogę zaoferować pomoc w przerysowaniu czegoś do Autocada