Krzysiek_W Napisano 18 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2020 Marzyłem o zegarku z brązu i mam. Dopełnieniem jest ten, Lunokhodod Konstantin Chaykin : Tylko kasa kosmos jak zegarek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 18 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2020 Cóż, powiedziałbym że wpisuje się w filozofię more is less...😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 18 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2020 11 godzin temu, lubo69 napisał: Cóż, powiedziałbym że wpisuje się w filozofię more is less...😉 jakby nie było, ograniczyłem tak mocno ilość zegarków (z kilkuset do kilku) także dążę do ideału. Tylko jak powiem żonie że wydam 250kpln na zegarek, zamiast na remont domu to... to nie wiem sam co zrobię. Wyprowadzę się do mieszkania? ps. zapomniałem że jest jeszcze opcja że go nie kupię po prostu, tylko będę się ślinił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fermiol Napisano 25 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ph7 Napisano 25 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2020 Musiałbym dom sprzedać ale pomarzyć można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 25 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2020 Portugalczyk 2020: https://www.iwc.com/en/watch-collections/portugieser/iw358305-portugieser-automatic-40.html 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nets Napisano 18 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2020 Lauren Ferrier Bridge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 5 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2021 Nowy Moonwatch:https://www.omegawatches.com/watch-omega-speedmaster-moonwatch-professional-co-axial-master-chronometer-chronograph-42-mm-31030425001001 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 5 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2021 Ten mechanizm co-axial to jest coś! A ceny nie podają „for your country”. Zresztą słusznie, bo cena nie gra tu, przynajmniej dla mnie żadnej roli:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 5 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2021 27800 RRP w tej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 5 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2021 Przyznaję że może jestem ignorantem, omega baardzo mi się podoba, ale nie zauważam różnic pomiędzy kolejnymi 😉 A wracaj do tematu, dostałem ciekawą propozycję sprzedaży mojej 100% polskiej Alfy i powiedzmy w tej cenie można by kupić jakiś sensowny zegarek - tylko jaki? Bo na to pomysłu nie mam, a sprzedac go żeby kasę trzymać na koncie ? Nie ma to sensu zbytnio. Poradzicie 🙏 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 5 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2021 Ale z werkiem co-axial to chyba jeszcze moonwatcha nie było? Co to jest 100% polska Alfa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 5 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2021 13 minut temu, pablocito napisał: Ale z werkiem co-axial to chyba jeszcze moonwatcha nie było? Co to jest 100% polska Alfa? Polski zegarek z lat 60 tych, jeden z niewielkiej serii w 100% zrobiony w Polsce na polskich częściach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 5 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2021 31 minut temu, pablocito napisał: Ale z werkiem co-axial to chyba jeszcze moonwatcha nie było? Co to jest 100% polska Alfa? Był np Apollo 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 5 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2021 1 godzinę temu, Krzysiek_W napisał: A wracaj do tematu, dostałem ciekawą propozycję sprzedaży mojej 100% polskiej Alfy i powiedzmy w tej cenie można by kupić jakiś sensowny zegarek - tylko jaki? Bo na to pomysłu nie mam, a sprzedac go żeby kasę trzymać na koncie ? Nie ma to sensu zbytnio. Poradzicie 🙏 Sam sobie odpowiadasz - nie masz pomysłu, nie ma sensu spać na gotówce, nie sprzedawaj. Rzeczona Alfa nie stanieje raczej (stąd zapewne oferta). 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 6 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2021 Godzinę temu, Kyle napisał: Sam sobie odpowiadasz - nie masz pomysłu, nie ma sensu spać na gotówce, nie sprzedawaj. Rzeczona Alfa nie stanieje raczej (stąd zapewne oferta). Raczej tylko zdrożeje, skoro już teraz jest wzrost o 3000%.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 8 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2021 Patek Philippe 5711 x Tiffany’s Wyprodukowano tylko 170 sztuk. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 8 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2021 5 minut temu, Beny23 napisał: Patek Philippe 5711 x Tiffany’s Wyprodukowano tylko 170 sztuk. wygląda "ciekawie", ale oryginał w takim opakowaniu? to raczej ryżowa limitka do 10mln sztuk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 8 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2021 Wyprodukowano tylko 170sztukPatrząc na kolor tarczy to nic dziwnego. A tak serio to gratulacje! To pewnie też inwestycja, ale ja bym się nie oparł i zanurkował w nim na Karaibach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 8 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2021 Kazdy Patek Philippe jest tak pakowany. Do tego piekny box akurat nie na zdjeciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 8 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2021 Kolega się rozpędza, gratulacje 😙 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andells Napisano 8 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2021 @Beny23 kupiles ? Chyba aukcja jest 11stego jakos ? Jakim cudem go nabyles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 9 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2021 5 godzin temu, Andells napisał: @Beny23 kupiles ? Chyba aukcja jest 11stego jakos ? Jakim cudem go nabyles Cudu nie trzeba. Podobno kolega @Beny23 tanio kupił całe Tiffany @ Co. i ma wszystkie 170 sztuk z tej limitki.,Do bankierów to nawet biskupi wydzwaniają, kiedy jest okazja cos kupić za bezcen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remak Napisano 9 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2021 Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 9 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2021 @remak ale który z tych dwóch to Twój wymarzony? 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi