Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. KIERMAN Napisano 10 Marzec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2019 9 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 10 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2019 Ten Orient to bez wątpienia zegarek odzwierciedlający najlepszy stosunek takich czynników jak cena,prezencja i jakość wśród czasomierzy z całej mojej mini-kolekcji: 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legresti Napisano 11 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. LONG STORY SHORT Napisano 12 Marzec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2019 5 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 13 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2019 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 15 Marzec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2019 odkleiłem się od Orisa na chwilę 6 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wimon Napisano 15 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2019 Kupowałem go zupełnie bez przekonania, ale od dwóch dni nie może zejść z ręki 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mikołaj.J Napisano 15 Marzec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2019 5 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 17 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2019 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 17 Marzec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2019 Tarcza pasuje kolorystycznie do nowych butków: . Ponad trzy tygodnie bez jakiejkolwiek regulacji. Przez pierwsze 10 dni zgubił jakieś niecałe 2 s, teraz jest + 1/1,5 s od czasu referencyjnego. Nie mam pojęcia, jak w tej fabryce kalibrują ten mechanizm, ale jestem szczerze zdumiony. Życzyłbym sobie,aby tak było zawsze. Zastanawiam się, czy nie zacząć odkładać "do świnki" na następnego. Biorąc pod uwagę kilkuletni czas oczekiwania na niektóre modele, powinienem się spokojnie wyrobić : 8 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 17 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2019 W dniu 10.03.2019 o 13:26, Tanatos70 napisał: Ten Orient to bez wątpienia zegarek odzwierciedlający najlepszy stosunek takich czynników jak cena,prezencja i jakość wśród czasomierzy z całej mojej mini-kolekcji: Jak sie ten model sprawuje? Chodzi mi o to czy wykonczenie w kolorze zlota nie sciera sie? Zastanawiam sie nad tym zegarkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 18 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2019 10 godzin temu, adamW napisał: Jak sie ten model sprawuje? Chodzi mi o to czy wykonczenie w kolorze zlota nie sciera sie? Zastanawiam sie nad tym zegarkiem. Nie ma żadnych śladów użytkowania poza paskiem, który jest taki sobie (adekwatny do ceny zegarka). Obawiałem się o te złocenie, ale nic się nie dzieje. Nie noszę go jednak zbyt często. Przez pierwsze dwa lata od zakupu był bardzo dokładny. Ostatnimi czasy zaczął się jednak spóźniać. Albo daje mi znać żebym zwolnił tempo życia, albo domaga się przeglądu 😉. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roter6 Napisano 21 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2019 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 24 Marzec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2019 rodzinna pamiątka (podobno "najcieńszy" mechanizm automatyczny, jaki kiedykolwiek wyprodukowano): 6 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 24 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2019 Ja i mój rumak: 2 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 24 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2019 5 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mikołaj.J Napisano 25 Marzec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2019 4 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abnegat Napisano 26 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2019 sakura + seiko 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 26 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2019 5 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 27 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2019 W dniu 15.02.2019 o 19:14, Szydlowsky napisał: @Tanatos70 kup większy rotomat 😉 Posłuchałem sugestii i rozbudowałem system. Teraz mam znów sporo miejsca, więc coś tam pewnie kiedyś jeszcze dokupię : Ten mały jest fajny, bo można baterie wsadzić i schować np. do sejfu. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egonax Napisano 27 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2019 Do sejfu lepiej taki: Źródło: swisskubik.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 28 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2019 19 godzin temu, Egonax napisał: Do sejfu lepiej taki: Nie ma miejsca na dodatkowe zegarki i jakoś do Wolfa się przyzwyczaiłem . W kontekście tego, co napisałem wczoraj- znalazlem kolejnego kandydata na wolne miejsce w puzderku 😁. Nie widziałem wcześniej tej Omegi. Na szczęście/nieszczęście tylko taka złota mi się podoba . Chce ktoś nerkę kupić ? .... ludzką względnie kocią ? 🤣 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 29 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2019 Garniturowiec na jaszczurce. Mechanizm kwarcowy, ale podoba mi się kształt koperty i jest to pamiątka rodzinna. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacio Napisano 29 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2019 Zegarek kupiony z rozsądku (bo nie wiem kiedy się doczekam na _tenktórymabyć_). Od razu mogę ponarzekać - datownik jest słabo widoczny, a bezel jest zbyt ciężko pokręcić z uwagi na złe moletowanie. Skrócenie/wydłużenie paska możliwe w warunkach domowych, ale nie jest to pierwsza liga. You get what you pay for. P.S. Świadomie wziąłem kwarc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 29 Marzec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2019 9 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi