Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 16 Styczeń 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2019 brąziak 13 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 16 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2019 Krzysiek - a jednak! 👍 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 16 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2019 5 godzin temu, Koval napisał: Krzysiek - a jednak! 👍 No nie było wyjścia gdyby tylko był troszeczkę mniejszy byłby idealny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abnegat Napisano 18 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2019 Jak mówi przysłowie - raz kupisz skx, a będzie on już zawsze wracał do twojej kolekcji... 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 18 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2019 6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 20 Styczeń 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2019 7 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 22 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2019 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 22 Styczeń 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2019 Taka petarda od @eye_lip dzisiaj do mnie dotarła: 6 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 22 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2019 @Tanatos70 Forfiter !! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 23 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2019 17 godzin temu, Żorż Ponimirski napisał: @Tanatos70 Forfiter !! Wstyd przyznać, ale nie wiem, co to znaczy. Zakładam, że nic obraźliwego dla mnie .... czy Kota 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 23 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2019 @Tanatos70 - może to wyjaśni sprawę 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 23 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2019 Dobra, wyguglałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanin Napisano 24 Styczeń 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2019 Księżycowo 6 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 24 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2019 Księżycowo to masz źle ustawioną fazę, bo aktualnie z pełni dąży do połowy;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 25 Styczeń 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2019 prawie że równe południe wyszło 5 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 25 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2019 5 godzin temu, Krzysiek_W napisał: prawie że równe południe wyszło To marynarka, sweter czy kawałek owcy ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 25 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2019 42 minuty temu, mosze napisał: To marynarka, sweter czy kawałek owcy ? Sweter, kardigan massimo z kolekcji sprzed kilku lat. Baaardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 25 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2019 @Krzysiek_W widziałem dzisiaj tego Orisa na wystawce u jubilera i powiem tylko: ehhhh 😍 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 27 Styczeń 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2019 Waran. "Historyczny", pierwszy pasek od Filipa: 7 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 28 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2019 Zmiana na nato. Btw gdzie dostanę paski nato dobrej jakości? 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cineos Napisano 28 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2019 @alabuz 3 sezony używane NATO i perlony na zmianę mam z https://www.cheapestnatostraps.com/ Wyższej jakości nie posiadam, ale nie widzę powodu. Dziurki się nie strzępią, są wytrzymałe i przede wszystkim tanie. Perlony się trochę strzępią po tych 3 sezonach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 28 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2019 7 godzin temu, alabuz napisał: Zmiana na nato. Btw gdzie dostanę paski nato dobrej jakości? Haveston: http://haveston.com/service-strap-series.html ---------------------- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanin Napisano 31 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2019 Dziś szaro-sportowo 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abnegat Napisano 1 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2019 21 godzin temu, Tanin napisał: Dziś szaro-sportowo @Tanin mój wymarzony zegarek i cel na najbliższe, okrągłe urodziny masz wersję dużą czy małą? jak się sprawuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanin Napisano 1 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2019 1 godzinę temu, abnegat napisał: @Tanin mój wymarzony zegarek i cel na najbliższe, okrągłe urodziny masz wersję dużą czy małą? jak się sprawuje? Wersja 43mm, tytanowa. W sumie mój jedyny (póki co) zegarek na bransolecie i powoli się przekonuję do tego typu rozwiązania. Jak się sprawuje - to zależy o co pytasz? Muszę przyznać, że nie noszę go zbyt często. Na nadgarstku "układa się" bardzo dobrze, ze względu na materiał koperty jest lekki i praktycznie go nie czuć. Przeszklony dekiel jest miłym dodatkiem, mimo, że mechanizm nie ma jakichś wyjątkowych zdobień. Precyzja chodu - (pamiętając, że większość czasu spędza w rotomacie) muszę uczciwie przyznać, że czasem nawet lepsza, niż w Tagu, ale ten dla odmiany "lubi" częstą eksploatację na nadgarstku, a tej ostatnimi czasy zaniechałem. Mocna luma, trwałości nie sprawdzałem, ale z dotychczasowej eksploatacji określę ją jako "wystarczającą". Czy kupiłbym ponownie? Tak, szczególnie, że da się uzyskać ceny wyraźnie niższe od katalogowych. Czy jest to zegarek uniwersalny? Jeżeli komuś nie przeszkadza nurek na bransolecie do koszuli i marynarki - tak. Czy jest wart swojej ceny? Tutaj jak zawsze ciężko o jednoznaczną odpowiedź. Jak dla mnie uwzględniając bardzo solidnie wykonanego divera w tytanie z automatycznym mechanizmem zrobionego przez producenta o ugruntowanej pozycji rynkowej - tak. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi