metius Napisano 26 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2023 Tam odsalacz i renomat... Dłuto, Koledzy 😄 (6:07) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 26 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2023 Stary rzymski sposób. Tyko oni to robili oliwą i drewnianą szpatułką. I nie na butach, tylko na własnej skórze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 26 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2023 9 godzin temu, metius napisał: Tam odsalacz i renomat... Dłuto, Koledzy 😄 (6:07) Mam dokładnie ten sam model butów - to Red Wings Blacksmith - tylko z innej skóry (moje to copper rough and tough, tutaj na 90 % jest amber harness). Moim zdaniem potrzebują tylko wilgotnej szmatki i trochę kremu do skóry (ja polecam Oiled Leather Cuis Gras), ale co ja tam wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michasacuer Napisano 15 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień Nie zwiazane z tematem formu ale może miał ktoś podobną sytuację. Wylalem kawę na fotel. Jest to jakaś tekstylia, myslicie ze mozna spokojnie wyczyscic to żelem Tarrago do sneakersow tekstylnych? Ktoś miał podobną sytuację albo czyscil tekstylia po kawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 15 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień Kupiłem na allegro płyn do czyszczenia tapicerki K2 Tapis,super czyści. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Well Endowed Napisano 18 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień @bulyt50 @michasacuer używam tego samego środka w domu do kanapy/pufy i w sam. służbowym. Stosowałem na wózku dziecięcym i foteliku samochodowym. Bardzo dobrze działa. Polecam trzymać się ściśle instrukcji. Na uporczywe plamy na piaskowej alcantarze, proces trzeba było powtórzyć 2-3 razy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi