spiryt Napisano 20 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2018 a teraz coś mniej klasycznego, chociaż z drugiej strony....; niech się sączy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albinos Napisano 24 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ekscelencja Napisano 31 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2018 Coś efemerycznego i na czasie. Obecnie słucham Płytowego Trybunału Dwójki, a w nim Siedem ostatnich słów Chrystusa na Krzyżu Haydna: https://www.polskieradio.pl/8,Dwojka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraken Napisano 4 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2018 Najlepsze wykonanie nokturnów jakie słyszałem, Rubinstein się chowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 4 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2018 Taki mały przedsmak jesiennego koncertu Within Temptation ... niestety chyba żaden sprzęt nie jest wstanie oddać tej ściany "ognia" metalowego grania ze sceny z przejmującym głosem Sharon ... po wrocławskim koncercie z 2016 roku "ciary" do dziś Tutaj dodatkowo wersja koncertowa z orkiestrą i chórem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 5 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2018 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 5 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2018 coś bardzo znanego, ależ dawno tego nie słuchałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 6 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2018 Polskie Yes + Genesis... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 6 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2018 @Wodzu nie wiedziałem, że Jon Anderson tak dobrze śpiewa po polsku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albinos Napisano 7 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2018 Mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 28 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2018 A Perfect Circle - Eat The Elephant... Czekałem, czekałem i się rozczarowałem Ale nie ma tego złego, natchniony powróciłem do najlepszego, moim zdaniem, projektu Maynard'a - Tool. Piękna sprawa. Polecam taki 3pack na zakończenie ciężkiego tygodnia pracy 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 28 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2018 Ze wszystkich 6 czy 7, które widziałem, ten najlepszy. B3C65121-FE3E-468B-9A79-53EBDFD02E08.MOV 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kichanadeta Napisano 1 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 1 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2018 Moje odkrycie z tegorocznych koncertów przy okazji bicia rekordu Guinessa we Wrocławiu (rekord oczywiście pobiliśmy 😁💪🎸) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ekscelencja Napisano 1 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2018 Odkurzałem dziś płyty: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 3 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2018 zanim Porcupine trafiło pod strzechy, to na pierwszej płycie nagrali taki sobie utwór 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ekscelencja Napisano 3 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2018 I to jest do dziś jeden z moich ulubionych utworów Jeżozwierzowego Drzewa! Kawałek na pełnej hipnozie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 7 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2018 Właśnie wróciłem z Filharmonii Narodowej (tak, tak - taka muzyka): Niemen+Zalewski+Przybysz sisters=Kopie Du(p)/(sz)ę! Zdolną mamy młodzież Panowie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 10 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2018 zbliżają się wakacje i z tej okazji "wakacyjna piosenka", legenda psychodelii lat 60 nagrała takie oto coś w latach 90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumol76 Napisano 10 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2018 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 12 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2018 Polecam też notatkę o wielkiej artystce: http://www.rp.pl/Plus-Minus/305109926-Wanda-Wilkomirska-Krucha-kobieta-z-mocnym-charakterem.html 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friedman Napisano 12 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2018 W dniu 10/05/2018 o 17:24, gumol76 napisał: Postmodern jukebox jest zdecydowanie warty polecenia . i to nawiązanie do Take Five... 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 12 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2018 2 godziny temu, Friedman napisał: Postmodern jukebox jest zdecydowanie warty polecenia . i to nawiązanie do Take Five... Świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ekscelencja Napisano 15 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2018 Ostatnio na zmianę z Jej "Lettere amorose" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Napisano 19 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2018 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi